Bildirim
2 aylık iphone 6s ne hale geldi(resimli). Almadan önce bir düşünün derim... (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aybp90
quote:
Orijinalden alıntı: Salvador_Limones
Oluşan durumun kılıfla veya kullanımla alakası yok. Kılıfsız dahi kullansanız hasar çizik ve ezilme şeklinde olur. Boyama ile yapılmıyor o ürün. Yaşanan sorun da oksidasyon ile alakalı muhtemelen. Şanssız olduğunu durum, storelar bu nadir durumu pek bilmez ve telefon da hor kullanılmış gibi görünür. Yabancı forumlardaki bilgileri gösterip durumu açıklayacaksınız mağaza müdür apple genel merkez vs başlarının etini yiyip hakkınızı alacaksınız başka yolu yok.
İşte aradığım cevap, bunu forumda ki diğer arrkadaşlar anlamıyor işte bütün mesele bundan ibaret.
Sonuç olarak hakkımızı alamayacağımız bir gerçek. Apple samimiyetsiz ve sürekli müşteri başından sağıyor. Ben eski iphone 6 cihazımı değiştirene kadar 3-4 defa zorlu centera gittim sonunda isyan ettim o şekilde değişmişlerdi hayır yani madem değişecek cihaz beni niye 3 kere getiriyorsun değil mi? Tabi orda donanımsal sorun vardı kozmetik olayı yüzünden değişim yapmayacaklar yapmasınlar zaten iyice soğudum cihazdan ilan verdim satıyorum. Apple yani hep sorun sorun... 3 binlira veriyoruz hep bu mu karşılığı. 1000 liralık telefonda alsak oda bundan kötü olmayacak ne anladım ben bu işten!
Yurtdışında bu şekilde problem yaşayıp ürünü değiştirenler var. http://forums.macrumors.com/threads/iphone-6s-plus-aluminium-chipping.1930678/page-17 yine oxidation problem olarak arama yaparsanız bir sürü sonuç bulursunuz. Bu durum tamamen piyango. Yani şuan benim kullandığım 6s i satın almış olsaydınız aynı şekilde kullanımda problemsiz olarak devam edecektiniz. Apple a durumu gerekli kaynaklarla açıklayıp gerekli kişilere ulaşın değişim sağlanır. Bu problem üretim hatası.
-
aynı sorun bendede var,2 ay önce zorluya gotürdüm 3 saat bekledim cihazı eline alıp bakmadan garanti duşu dedi,benimki anten çizgilerinin kenarlarından soyulmaya başladı bazı kenarlarda yine var...Şansa kalmış sanırım her cihazda böyle olmuyo
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar merhaba ne zamandir zorlu centerdan randevu almaya calisip alamiyordum. Dun en sonunda Istanbul/ mecidiyekoy'deki Apple yetkili servisi olan ofisiletisime goturmeye karar verdim cihazi.Acikcasi zorlu center store disinda bir yere goturmek istemiyordum cihazi fakat mecbur kaldim iyiki de oyle olmus, orada ilgilenen kisiler cok guleryuzluydu ve Apple ile birebir ayni hizmeti verdiklerini soylediler... Bende tek tek problemlerimi anlattim cunku Bu konuda anlattigim boya atmasi disinda iphone umda bir kac sorun daha vardi basta sarj problemi ve home tusunda takilma problemleri mevcuttu. Zaten teslim alan kisi de bana hak verdi bu ustundekiler cizik degil daha cok kimyasal bir sikinti gibi duruyor ama kozmetik nedenle degisim yapilamaz diye ekledi, pil sorunu ise yazilimsal/donanimsal olabilir gormek lazim dedi. Ama home tusu bozuksa ki bozuk gorunuyor o da fark etmis olacak eline alir almaz tusun 'takildigini' soyledi... Buyuk ihtimal tus yuzunden cihaziniz degisecek 1 hafta surer tum islemler dedi. Cunku Apple da tus degisimi diye bir olay yokmus yani home tusu bozuksa komple cihaz degisimi zorunlu dedi. Herneyse tus yuzunden cihazin degismesini beklerken bugun servisten bana bir mesaj geldi, cihazin wi-fi modulunde problem oldugu-aralikli calistigi icin garanti kapsaminda ucretsiz yeni bir iphone ile degisim olacagi soylendi. Yani arkadaslar gercekten cok sikintili bir cihazmis benim ki, boya atmasi, sarj sorunu, home butonu takilmasi derken wifi de bozukmus meger...
Uzun lafin kisasi, hakkimi arayip degisim aldigim icin mutluyum ne sebeple olursa olsun... fakat simdi tekrardan ayni cihazi kullanmaya korkuyorum ya gene boyalari atarsa diye arti olarak bildigim kadari ile 6s cihazlarindan 64gb luk modeller kaldirildi, simdi bana tutupta sayet 32 gb telefon verirlerse eger magdurlyetimi gidermek icin ustune ucret alabilir miyim yada hazir degisim hakkim varken uzerine bir miktar ucret ben ekleyip apple dan iphone 7 modeli talep edebilir miyim? Aydinlatirsaniz sevinirm.
Edit: imla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 18 Ekim 2016; 23:15:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aybp90
quote:
Orijinalden alıntı: Anıl Akca
7 Plus Gold alacaktım acaba Golddan vazgeçsem mi ?
Yani o sizin bileceğiniz iş ben karışamam ama gold rengi olanlarda bu sorunun daha fazla olduğunu duyuyorum.
Ben o renk çıktığından beri kullanıyorum, çokta düşürmüşlüğüm var, gram çizik yada soyulma olmadı, haaa ama ben sürekli kılıf kullandım. Ayrıca ne gold kullanan arkadaşlarımda, nede globalde böyle bir haber duymadım. Sizinkiler sanıyorum münferit bir kaç olaydan ibaret.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana daha çok vuruk gibi geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5sden beri var bu boya atma sorunu hala çözemediler ve değiştirmiyorlar. millet oje mi sürsün oralara, ne istiyolar ki..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cabriolet1981
5sden beri var bu boya atma sorunu hala çözemediler ve değiştirmiyorlar. millet oje mi sürsün oralara, ne istiyolar ki..
5S'te boya atma sorunu yok. 5'lerde var bu sorun. 6'larda yok ve 6S'lerde var. -
Sen farketmeden anahtarla ayni cebte tasimis olabilirsin dikkat edersin hep anahtarla teli ayri cepte tutmayi ama dalginlik 5 dk 10 dk ayni cepte dursa yeter bu sekilde olmaya banada boya atmasi gibi gelmedi ben samsung kullaniyorum note4 onunda cercevesinde boya atmasi olmaya basladi ama darbeden olmadigi cok belli baya silik silik cikiyo yada biyerden kabariyo sonra ordan dokulmeye devam ediyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X