Şimdi Ara

2 aylık kararsızlıktan sonra 280X vapor-x oc alındı(aynısı ile değişim yapıldı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi de asustan geçmişsin olucak o kadar sıcaklık.
    O marka iyidir şu marka iyidir ama hepsini toplasan asus etmiyor. Tabi fiyatlarını toplayınca da asus etmiyor.
  • DoğukanuA kullanıcısına yanıt
    Sen ne saçmalıyorsun acaba :). uf uçsun felan ne demek :D neyse. 280x'in tek tercih sebebi 3 gb olması bu arada yoksa gtx770 gayet güzel kart yanlış anlaşılmasın ama 290 gtx780 den daha yüksek performanslı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 23 Haziran 2014; 18:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkknight02

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: geri vites

fanı hızı %20 idi. 1140 rpm. bunu %35 yaptım, 1400 rpmlere çıktı ama azalmadı sıcaklık aksine artıyor.

Asus Dcu2 nin gözünü seveyim hiç uğraşmıyorum fan hızıyla felan otomatik ayarlıyor kendini. oyundada normaldede hiç ses ve ısınma yok.

35 derece sabit

Bu ne demek şimdi "Asus Dcu2 nin gözünü seveyim hiç uğraşmıyorum fan hızıyla felan otomatik ayarlıyor kendini. oyundada normaldede hiç ses ve ısınma yok." diğer kartlar hızını otamatik artıramıyormu bu senin karta özel mi.Herkesin kartı ısınıyor bi tek senin kimi ısınmıyor.Lütfen yaşınızın verdiği olgunlukla cevaplayın soruları

Zoruna mı gitti kardeşim? Evet ben de asus kullanıyorum önceki kartımda sizin gibi her oyunda ayrı fan hızı ayarlıyordum asusa geçince programları bile sildim hatta kartı temizlemiyorum nasılsa ısınmıyor diye.

Asustan önceki kartın otomatik ayarlamasını da gördük o saç kurutma makinesiyle nasıl öyle ısınıyordu ben de anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoğukanuA

Hocam amd kartları çok ısınıyor amd kartı tavsiye etmem şahsen hatta ben gtx 780 direct cu ii teknolojisinde bir ekran kartı alıcağım r9 290 da neymiş şuan amd kartı kullanıyorum boşta 60 derece hey maşallah sakın almayın nıvıdıa kalitesinde her zaman daha iyidir

bu arada markaya gelirsek shaphire mi ne adını bilmem ama herkez bunu övdü niye ucuz diye ama direct cu 2 teknolojisinde alıcaksınız ki uf uçsun nersmen .

asus farkı her zaman vardır bakın anlamı söliyim

direct : doğrudan temas CU : bakır İİ : oda çift fan bulunması doğrutan temas bakır ile çift fan bulundurması asus kullanıcıları her zaman kaliteli yapar buz gibi

ayrıca gpu değeri o.c yapılmış halde yinede yapabilirsiniz Amd kullanıcılar yasvaş yavaş azalıyor
    @Doğukanua Sen ne diyon arkadaş çık bi aradan ya
    @geri vites Kart bozuk çıkmış işte uzatılacak bişey yok.Senin meselen farklı.Sen için sinmeyerek,önyargıyla almışsın kartı.Zaten forumda fanboyluk almış başını yürüyor.Sende bozuk kart gelince amdye yüklenmişsin.Git değiştir nvidia karta geç.Zaten sende bu takıntı olduktan sonra 295x2 bile olsa sevemezsin amdyi

• Gtx 760 wf3x kullanıyorum sıcaklık ve fan sesi benim için sadece forum da açılan yeni konular. Boşta 30-32 dereceler de. Kesinlikle giga wf3x serisini öneririm dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ben anlamıyorum GTX770 alınca 60 derecede kalacağını zannediyorlar. GTX770 ile oynadığı oyun esnasında bu yaz aylarında 70 derecenin altına düşmeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CorvetteZR1 kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum dcu2 nin de bu yaz aylarında yapacak birşeyi yok bence gtx770 de en az 65 derecen fazla ısınacaktır.
    Bu arada Isıma sorunu da Eline Takoz Bi kart geçtiği için yenisi ile değiştirirsen sorun çözülecektir istiyorsan GTX770 de alabilirsin.

• Hocam bendede msi gtx760 var boşta 29 derece referans olsun diye yazayım

• GTX770 ile GTX760 karşılaştırman mantıksız.

• quote:

Orijinalden alıntı: CorvetteZR1

GTX770 ile GTX760 karşılaştırman mantıksız.

Seni alıntılamadım ve karşılaştırma yapmadım ne alaka

• O zaman konuya iliskin cevap yaz. Geyik yapma yeri değil burası.

• quote:

Orijinalden alıntı: CorvetteZR1

O zaman konuya iliskin cevap yaz. Geyik yapma yeri değil burası.

Psikolojik sorunların mı var senin adam kartını belirtmiş boştaki derecesini yazmış bende yazdım git kafanı kontrol ettir adamın asabını bozma

• 2 gün önce bjk murat a laf atıyodunuz adam boşuna nvidia diye bağırmıyo.

• kartı aynı modelle değiştirdim.çünkü amd ekran kartlarına şans vermek istiyorum.şimdilik bir sorun yok.tabiki nvidia kartlara göre daha çok ısınıyor ama bu değerler dün yaşadığım gibi sıkıntılı değil.boşta 36-40 derece arası değişiyor. yarım saat metal gear rising oynadım.en fazla 65 dereceyi gördü.bu arada fan hızıda %37de. heaven benchmark testinde 68 derece oldu en fazla. bu değerler normal. yani nvidiadan 4-5 derece fazla. ama dün akşamki gibi coşmuyor ısılar. peki bu kart içim safe temperature değeri maksimum kaç 80 mi? bu arada sapphire trixx programıda güzel iş görüyor. asus gpu tweak kullanmaya alışmışım
  • geri vites kullanıcısına yanıt
    AMD sanırsam 90 dereceye kadar çalışabilmesi için ürettik diye bi açıklama yapmıştı tam hatırlamıyorum.
  • Boş yere fırsat kollamayın, adamın aldığı kartta sorun olduğunu söyledik nvidia amd olayı değil abisi.

Ayrıca murat nvidia dan önce amd kullanıyordu onu önerip duruyordu, hangisini kendinde varsa onu öneriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 23 Haziran 2014; 19:59:47 >
    Hayırlı olsun.

İlk kartınızda sıkıntı olduğunu düşünüyordum bende.

Sorununuzun düzelmesinden memmun oldum.
    İyi yapmışsınız hocam hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Sonunda gerçekleri görmüş bir kişi daha

Makine ve bilgisayar mühendisliği öğrencileri olarak delillerle tecrübelerle birşeyler söylüyoruz.

Bazıları bilgisiz delilsiz o öylede bu böylede diye konuşuyor tabi her zaman kolay olan topluluğa yaranmak ve o ne diyorsa onu tekrarlamaktır.

Makine ve bilgisayar mühendisligi ogrencilerine sor bakalım.
    Gtx 780 nedir diye.
    Yuzde 95 i cevap veremez.

• Bilip bilemeden yorum yapmayın lütfen.

Tek fanlı HD6870 Sapphire modelini ne sıcaklık, ne ses sorunu yaşamadan kullandım, şuan da R9 270X Vapor-X o.c modelini de sessiz ve serin şekilde kullanıyorum.

Elektronikte üretime bağlı sorunların yanında en büyük faktör de şanstır.

Bazı marka ve modellerin bazı serileri benzer modellere göre daha serin ya da tersi daha sıcak çalışabilir, bu durumda marka ya da modeli kötülemek işin en kolay yoludur, bu da insanların ne kadar bilgili olduklarını gösteriyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.