Şimdi Ara

2 Aylık süreçteki gelişimim (SS li ) çok yavaş ilerliyor gibiyim sizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Söylediklerinin sonuna kadar arkasındayım kardeş, salonlarda ne vücutlar var dediğin gibi göğüs var kol ve göbekte var çoğunda ayrıca göbek

olduktan sonra göğüsün neresiyle tatmin olabileceksin ki ve bu kişiler hep şikayetçiler göbeklerinden dediğin gibi sporunu dört dörtlük yapıyor ama beslenme yok tamam gerekli kas için protein alımını önce veya sonra yapıyor da sen düzenli beslenmedikten sonra hikaye

sonuç ne sporsuz tek başına vücut oluyor nede beslenmeyle tek başına ikisi bi arada ve düzen istiyor
  • Silkman öncelikle düzenli beslenmeye biran önce dönmen gerekecek. Yağ yakma sürecinde ben vücuda ödül verilmesine karşıyım ama bazen tutamıyorsun kendini çevrendeki insanlar ısrar ettikçe kaçamaklar yapıyorsun ama bu tamamen senin elinde, düzenli beslendikçe insanlar seni aç susuz diyet rejim yapıyorsun sanıyorlar halbuki yaptığın en doğrusu vücut la uğraşmak o kadar zevkliki zaman geçtikçe neyin alınması alınmaması gerektiğine aşina oluyorsun ve vücudun tepkisinide hissediyorsun. Ben 127 günde 80 kilodan 66 ya düştüm ve kendimi kasmadan gözle görülür karın kaslarım oluştu daha öncesinde hayal bile edemezdim. Her mekik ve şınav öncesi en az 20 30 dakika kardiyo yapman gerekicek zaten kardiyo başlı başına yağ yakımını gerçekleştiren bi eylem sonrasında ağırlık çalışması bunun devamını getiriyor.

Öncelikle basit olarak ekmek, şeker, tuz hayatından çıksın tuz tamamıyla değilde az olarak yediklerinde bulunması kâfidir. Abur cubur diye tabir edilen bisküvi, çikolata, cips, kola gıdalarda tamamen hayatından çıksın sadece yağ yakım sürecinde hedefe ulaşmak istiyorsan eğer. Kahvaltıların düzenli olsun. Yani yemek düzenimden örnek verebilirim ama kendine göre ayarlaman çok daha doğru olur. Yememen gereken şeyler bu süreçte belli zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: silkman123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silkman123

quote:

http://lmgtfy.com/?q=v%C3%BCcut+geli%C5%9Ftirme+ve+beslenme

sende ne şekilsin anlamadım yorum yapmassan bu konuya sevinirim

Sporun en temel meselesi olup belki milyonlarca kez sorulmuş ve cevaplanmış olan "ne yemeliyim" sorusunu google a yazmaktan aciz olduğun gibi, benim senin yerine bunu yazıp göstererek hem buraya yazamayacağım kadar fazla kaynağa seni ulaştırdığımı yani iyilik yaptığımı da anlayamıyorsun demek ki. En azından üst konuya baksaydın diyeceğim onu da küfür olarak algılayacaksın. Neyse madem sormaya devam et, illa biri gelip birebir yazsın istiyorsun belli ki.

hocam tartışmaya gerek yok lütfen yorum yapmazsan sevinirim burdaki insanlara sorma amacım işin püf noktaları vardır sen sayfalarca makale okursun ama içerisindeki 1 cümle aslında herşeyi anlatır bunun gibi birşey yani benim dediğim ama sen yoluna bak teşekkürler gene yorumların için

İşte kafana takılan bir püf noktayı soruyor olsan eyvallah, ama sen en temeli sormuşsun onu diyorum.

hocam ben arastırıyorum saten burada sana sormamın nedeni kısaca şundan şundan uzak durman gereklı yoksa yapamazsın demenı beklıyordum ama sen tartısmacı bır bıcımde yaklastın ondan yanı yanlıs anlama dedıgınde haklısın yoksa google yazıp bir sürü makale veya konular bulabılırım ama işin özünü sormustum ben hatalı oldugumu dusunmuyorum ama sana göre hatalıysam özür dilerim yani sıkıntı yok benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kIvILcImx

Silkman öncelikle düzenli beslenmeye biran önce dönmen gerekecek. Yağ yakma sürecinde ben vücuda ödül verilmesine karşıyım ama bazen tutamıyorsun kendini çevrendeki insanlar ısrar ettikçe kaçamaklar yapıyorsun ama bu tamamen senin elinde, düzenli beslendikçe insanlar seni aç susuz diyet rejim yapıyorsun sanıyorlar halbuki yaptığın en doğrusu vücut la uğraşmak o kadar zevkliki zaman geçtikçe neyin alınması alınmaması gerektiğine aşina oluyorsun ve vücudun tepkisinide hissediyorsun. Ben 127 günde 80 kilodan 66 ya düştüm ve kendimi kasmadan gözle görülür karın kaslarım oluştu daha öncesinde hayal bile edemezdim. Her mekik ve şınav öncesi en az 20 30 dakika kardiyo yapman gerekicek zaten kardiyo başlı başına yağ yakımını gerçekleştiren bi eylem sonrasında ağırlık çalışması bunun devamını getiriyor.

Öncelikle basit olarak ekmek, şeker, tuz hayatından çıksın tuz tamamıyla değilde az olarak yediklerinde bulunması kâfidir. Abur cubur diye tabir edilen bisküvi, çikolata, cips, kola gıdalarda tamamen hayatından çıksın sadece yağ yakım sürecinde hedefe ulaşmak istiyorsan eğer. Kahvaltıların düzenli olsun. Yani yemek düzenimden örnek verebilirim ama kendine göre ayarlaman çok daha doğru olur. Yememen gereken şeyler bu süreçte belli zaten.

yorumunuz için öncelıkle çok teşekkür ederim hocam aslında bu konuyu acmamdakı amac program ıstemek değildi sadece danısmak ıstedım bu ıse yenı gırdım yanı yenı yenı bazı seylerı öğrenıyorum ve yavas ilerledıgımı dusunuyordum ondan bılenlerden yorum almak ıstedım sadece bu arada boyum kılom en alttakı resımde hepsı var yag oranımma kadar yazıyor hocam resımde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 ayda ne bekliyorsun ki ? o kadar kısa bir süreçte daha hareketleri nizami yapmayı bile öğrenememişsindir tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

2 ayda ne bekliyorsun ki ? o kadar kısa bir süreçte daha hareketleri nizami yapmayı bile öğrenememişsindir tahminimce

doğrudur hocam 2 ayda birşey olmaz ama sadece bazı şeyleri yanlış mı yapıyorum diye şüpheye düştüm herhangi bir supplement kullanmalımıyım gibi ondan açtım konuyu ve bide forumda bazı konulara baktım adamlar 3-4 ayda çok iyi vucut çıkartmış (eğer doğruysa tabi ) ondna şüpheye düştüm biraz
  • Silkman her hangi bir takviye kullanmasanda sonuca ulaşman mümkündür birde fotoğraflarda karın bölgende derinlik var gibi yani göbek yok gibi ama alt karın duruyor, alt karın egzersizlerine yönelmen gerekicek kardiyo her zaman yapman sonuca kısa sürede ulaşmana olanak sağlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kIvILcImx

Silkman her hangi bir takviye kullanmasanda sonuca ulaşman mümkündür birde fotoğraflarda karın bölgende derinlik var gibi yani göbek yok gibi ama alt karın duruyor, alt karın egzersizlerine yönelmen gerekicek kardiyo her zaman yapman sonuca kısa sürede ulaşmana olanak sağlar

hocam derinlikten kastınız nedir birde göbek önceden baya vardı 92 kg dan düştüm 76 ya şuan gene var biraz oturdugumda katlanabiliyor hatta : (
  • up
  • boşa uplayıp durma

kilo verme dönemindesin anladıgım kadarıyla

yag oranın cok fazla ve düzensiz bir şekilde kilo veriyorsun

bol proteinli bir beslenme programı yap kendine ve kardiyoyu bırakma

atomu yeniden parcalamıyoruz sorunun kadar cevabın belli zaten
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.