Şimdi Ara

2 ayrı modem 2 ayrı internet hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konuyu nereye açsam bilemedim.. size bir sorum var.. bilgisayarımda iki tane wi-fi kartı var, böylece iki modeme ekteki resimdeki gibi bağlıyım.. şimdi sormak istediğim birşey var, birinci modemde 8Mbit internet hızı var, ikinci modemde de aynı şekilde 8Mbit internet hızım var.. ikisine birlikte bağlandığım zaman iki modemin de arayüzüne girebiliyorum biri 192.168.1.1 diğeri 192.168.2.1 yani ikisine de bağlı olduğuma eminim.. fakat indirme yaparken internet hızım sadece 1 modemin hızını kullanıyor yani indirme hızım 8Mbit i geçmiyor.. iki internet hızını toplamda kullanma olanağım var mı ? ya da diyelim birinci modemde bittorrentle indirme yapsam ikinci modemle de normal indirme yapsam olabiliyor mu ? yani programların hangi modemi seçeceğine karar vverebiliyor muyum ? bunun bir programı var mı ?
     2 ayrı modem 2 ayrı internet hızı

https://store.donanimhaber.com/a7/1f/6b/a71f6b3be1657bbd29a98995924c900e.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikcans -- 21 Temmuz 2014; 15:52:58 >

• up
  • Söylediğin işlemi Connectfiy Dispatch isimli program ile yapabilirsin. Sitelerinden deneme sürümünü indirip bir dene ben daha önce kullanmıştım.
    2 wifi ağını birleştirip ikisinin toplam hızını almanızı sağlıyor.
  • up
  • Windows sadece tek bir ağ bağlantısını kullanacak şekilde tasarlanmıştır yani ikisini birleştirmek mümkün değildir...Bazı programlar ile başarılabiliyor mesela Yukarda arkadaşın dediği gibi connectify dispatch programı ile birleştirilebiliyor ...
  • teşekkür ederim dediğiniz program ile yaptım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.