Şimdi Ara

2 BİLGİSAYARIM VAR 1 TEK MODEMDEN İNTERNETE GİRİYORUMAMA BUGÜN 1TEK BİLGİSAYARDANGİREBİLİYORUM NEDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bağlantı kablolarını kontrol ettiniz mi? Ağ bağlantılarımdan yerel ağ bağlantınız çalışır durumda mı?
  • evet
  • olmuyor
  • hata:aşağıdaki eylem tamamlanamadığı için windows sorunu onarmayı tamamlamadı:
    bağlantının tcp/ip ayarları sorgulanamadı yardım için ağınızı yneten kişiye basvurun

diyo ama olmuyo
  • Sizde de bu şekilde "tcp/ip" ayarları gözüküyor değil mi?
    DNS ayarlarını bu şekilde yapınız..

2 BİLGİSAYARIM VAR 1 TEK MODEMDEN İNTERNETE GİRİYORUMAMA BUGÜN 1TEK BİLGİSAYARDANGİREBİLİYORUM NEDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 30 Kasım 2007; 22:47:40 >
  • Bendede hemen hemen aynı sorun var. Benimkisi şöyle... 2 pc'imde lan kablosu çektim ve internet her ikisindede var! Fakat 2 pc arasında bir paylaşım bağı oluşturamadım... Herhangi bir dosyayı ağda paylaşmaya çalışsamda gözükmüyor.. Ne yapmalıyım? Tekrar söylüyorum: İnternet 2 pc dede lan bağı sayesinde var! Fakat PC ler birbirlerini görmüyor! Gerek younlarda olsun gerek paylaşım klasörlerinde olsun...
  • 4.2.2.2
    4.2.2.1 gözükmüyordu, ben onu resimdeki gibi yaptım ama hala sorun devam ediyor.

Bu arada o kardeşimim nicki.

araynia aramıza hoş geldin. Bu arada senin sorunun bende de var(pcnin gözükmemesi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andzone -- 30 Kasım 2007; 23:23:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: araynia

Bendede hemen hemen aynı sorun var. Benimkisi şöyle... 2 pc'imde lan kablosu çektim ve internet her ikisindede var! Fakat 2 pc arasında bir paylaşım bağı oluşturamadım... Herhangi bir dosyayı ağda paylaşmaya çalışsamda gözükmüyor.. Ne yapmalıyım? Tekrar söylüyorum: İnternet 2 pc dede lan bağı sayesinde var! Fakat PC ler birbirlerini görmüyor! Gerek younlarda olsun gerek paylaşım klasörlerinde olsun...

Ağ kurulumu
    http://forum.donanimhaber.com/m_14964373/tm.htm
  • Arkadaşlar aynı bağlantıyı kullanıyorsanız bilgisayarlar birbirine zaten bağlı demektir. Sizin yapmanız gereken iki bilgisayarda da aynı isimde bir ağ oluşturmak. Bunu yaptığınızda o ağda her iki bilgisayarı da görebilir, dosya paylaşabilirsiniz.

vandame sen microsoft'un ağ azizliğine uğramış gibi görünüyorsun, birkaç gün bekle, tahminen düzelir... Bir de portların yerlerini felan değiştir. Bende de olmuştu o sorun, birkaç gün içinde düzelti. Fazladan bir kablo vardı portun birinde o kabloyu çıkardım bir kısmı düzelmişti, ertesi gün de diğer kısmı düzeldi. Garip işler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: andzone

4.2.2.2
    4.2.2.1 gözükmüyordu, ben onu resimdeki gibi yaptım ama hala sorun devam ediyor.

Bu arada o kardeşimim nicki.

araynia aramıza hoş geldin. Bu arada senin sorunun bende de var(pcnin gözükmemesi).

Başlat çalıştır cmd yazın ve açılan pencerede şu komutu girin: ipconfig /flushdns (bu komutu, kullanarak istemci çözümleyici önbelleğini temizler) Bilgisayarı açıp kapatın..
  • Bu arda başlığa bakınBizim 8. sınıftaki fen hocasının yazdığı başlıklar gibi

Bu arada OLMADI Benim windows sahte o yüzden olmuş olabilir mi?

Bu arada bazı programlardan olmuş olabilir mi?
  • Aygıt yöneticisi, ağ bağdaştırıcıları adı altında herhangi bir ünlem işareti, soru işareti gözüküyor mu? Olmazsa modeme reset atın, yine olmazsa ethernet kartınızı çıkarıp yeniden takın..

Sahte XPden olsa idi burda kimse internete bağlanmazdı.
  • Onara tıkladığım zaman üçgen içind eünlem işaeti çıkıyor. Bu arada modemi tanımıyor galiba

1 Aralık'a girdik.Kutlu olsun.
  • çalıştıra "services.msc" yazın. DNS(istemci) servisinin üzerine sağ tıklayıp yenile diyin.

Ayrıca aynı pencerenin sol tarafında yeniden başlat'a tıklayın. ve pencereyi kapatın..
  • Msnde konuşsak daha rahat olmaz mı?

Not:Olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andzone -- 1 Aralık 2007; 0:19:46 >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.