Şimdi Ara

2 bisiklet arasında kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane mtb arasında kararsızım. birisi whistle huron 1484d - diğeri corelli leone 2.1

ikiside 27.5 jant ve suntour xct maşa kullanılmış. ikisinden birini takas yoluyla alacağım, o yüzden başka bisiklet önermeyin lütfen.

benim aklımda corelli leone var çünkü üzerinde hidrolik disk mevcut. vites kolları altus segment. whistle'da ise mekanik disk kullanılmış ve fren kolları vites kolları ile bitişik olan eski versiyondan. mekanik disk frenin v frenden farkı yok ve kullanıcı yorumlarına baktığım zaman çok fazla sert olduklarını, bir yerden sonra bilekleri ağrıttığını, uzun inişlerde tel kopması, disk kilitlemesi gibi tehlikeli durumları çıkardığını duydum. aynı zamanda corelli'nin kadro açısı bana daha uygun. whistle çok yüksek ve dik duruyor. bana biraz daha eğimli, dirtjump görünümlü kadrolar cazip geliyor.

ama whistle kalite olarak daha iyi midir sizce? kadro, gidon kalitesi olarak hangisi daha sağlamdır? corellinin dacron marka gidonu vs hiç duymadım. gidon wake gidonla değişir o sıkıntı değil ana parçalar önemli. corelli'nin sahibi, bazı parçaları yükseltmiş ( pedaller, lastikler, elcikler vs. - ama whistle stok.)

bisikleti kullanma amacım patikalar, bozuk yollar, araziler, engebeler, 40-50 cm yükseklikten atlamam gereken yerler gibi düz yol olmayan yerlerde kullanıcam.

sizce hangisini almak daha mantıklıdır? fotoğrafları ekliyorum. teknik özellikleri de ekliyorum.

• bu arada whistle 21, corelli 27 vitese sahip.

• Whistle yorgun ve eski bir bisiklet , Corelli daha sorunsuz olur gibi duruyor .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • murtdgsc kullanıcısına yanıt

model yılı olarak whistle daha eski. whistle'ı düşünmemin sebebi kadro ve gidon sağlamlığı. corelli'de o konuda biraz korkuyorum.

• Lusura kullanıcısına yanıt
    Kadroda iki bisiklette de sorun olmaz . Sorun genelde ekipmansa olur . İkisinde de marka shimano ama biri eskimiş diğeri yeni . Ben olsam performans kaygım yoksa corelliyi tercih ederdim .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • murtdgsc kullanıcısına yanıt

bu sabah corelli ile takas edip geldim. bütün cevaplar için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 scooter arasında kaldım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.