40d6000 3d led tv var 3d fılm ızlemek ıcın ve mumkunse mkv vs.. dosyalarıda ızleye bılmek icin almak ıstıyorum ama karar veremedım. kullanan arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa sevınırım. SONY teknosada 399 tl verıyorlar.(sony teknosa katalogunda MKV deteklıyor yazıyor)
Genel Deck Type Giriş yuvası Front display VFD Control button Dokunmatik Tablet Playable Disc Type 3D Blu-ray Var Blu-ray Video Var DVD-Video / DVD±R / DVD±RW Var CD DA / CD-R / CD-RW Var VCD 1.1 Var Video Decoding Format MPEG 2/4 Var DIVX Var DivX HD Var AVCHD Var MKV Var WMV (1/2/3/7/9) Var JPEG, PNG, GIF JPEG HD JPEG Var Audio Decoding Format Dolby Digital Var Dolby Digital Plus Var Dolby True HD Var DTS Var DTS-HD HRA Var DTS-HD Master Audio Var LPCM Var AAC Var MP3 Var WMA Var Audio Decording Output Dolby 7,1 ch DTS 7,1 ch Özellikler BD Wise Var BD Profile Profile 2.0 Video Up-Scale (DVD) Var Ultra Fast Play Var Full Screen Var Smart Hub Var Bağlantı Anynet + (HDMI-CEC) Var USB Bağlantısı Her birinden 1 tane Ethernet Var Wireless LAN Built-in Var All Share Var AV input/output HDMI Çıkışı Her birinden 1 tane Composite Output Var Component Output Var Optical Digital Audio Output Var Analog Audio Outputs 2 ch Boyutlar & Ağırlık Set Net Weight (Kg) 1,8 Set Boyutları (GxYxD) 430 x 33 x 206 mm Güç Tüketimi Standby/Operating 0,8 watts / 19 watts EnergyStar 2.0 Var
Teknik özelliklerBDP-S480 Aksesuarlarımız modele özeldir ve teknik özellikler ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir.
Tümünü kapat
Oynatma Özelliği Blu-ray 3D™ VAR Blu-ray Disc™ VAR 1080p görüntü yükseltmeli DVD VAR BD-Live (Profil 2.0) VAR AVC-HD (Disk, USB, DLNA) VAR / VAR / GÜNCELLEME İLE CD / Super Audio CD VAR / VAR USB çalma VAR Doğrudan bilgisayardan dosya erişimi (Video, Ses, Fotoğraf) VAR / VAR / VAR Parti Modu VAR Çoklu Oda UI: Sunucu, İstemci YOK / VAR Fotoğraf - JPEG (.jpg, .jpeg) / GIF (.gif) / PNG (.png) VAR / VAR / VAR Video - XviD / WMV9 / MPEG-1 / MPEG-2 / MPEG-4 AVC VAR / VAR / VAR / VAR / VAR Müzik - MP3 / AAC / HE-AAC v1/v2 level2 VAR / VAR / VAR Müzik - WMA Standart / LPCM / DTS VAR / VAR / VAR Dosya Sistemi (FAT32, NTFS, exFAT) VAR / VAR / YOK Harici HDD (Okuma) VAR 3D (BD, Akış) VAR / VAR Video Özellikleri Internet Picture Enchancer VAR Internet Picture Enchancer Pro YOK Süper Bit Eşleştirme YOK 2D→3D dönüştürme YOK Süper Yükseltici (Hassas CinemaHD görüntü yükseltme) VAR x.v.Color / x.v.Colour VAR Deep Color VAR 24p Gerçek Sinema VAR NTSC / PAL (60Hz / 50Hz) VAR / VAR DVD 24p çıkışı VAR Ses Özellikleri HDMI - DTS HD Master Audio / Dolby TrueHD / LPCM 2ch VAR / VAR / VAR HDMI - DSD çıkışı / DSD - LPCM dönüştürme VAR / VAR Koaksiyel, Optik - DTS / Dolby Digital / LPCM 2 kanal / DTS Neo:6 VAR / VAR / VAR / VAR Analog - AV Sync. VAR İşlevler Ekran Koruyucu / Kolay Kurulum / PhotoTV HD VAR / VAR / VAR Çocuk Kilidi VAR Ebeveyn Kontrolü VAR USB klavye / Otomatik Bekleme VAR / VAR Wi-Fi® özelliği - USB Wi-Fi® Ready VAR Wi-Fi® özelliği - Dahili Wi-Fi® (2,4GHz (b,n,g)) YOK Müzikli fotoğraf slayt gösterisi (CD, USB) VAR / VAR BRAVIA Internet Video (BIV) VAR Canlı Akış / 3D Akış / Altyazı / Tavsiye VAR / VAR / VAR / VAR BRAVIA Sync VAR Cihaz Yazılımı Güncellemesi (Ağ / Disk) VAR / VAR Uygulamalar Entertainment DataBase Browser -Albüm Kapağı / Bilgi Görüntüleme / Geçmişe Göz Atma / İçerik Arama VAR / VAR / VAR / VAR Entertainment DataBase Browser (Gracenote) - Qriocity Tavsiyesi VAR Entertainment DataBase Browser (Gracenote) - İlgili bilgiler (BD, DVD, CD, USB, HDD, BIVL) VAR / VAR / VAR / VAR / YOK / VAR Web tarayıcı VAR Skype YOK Terminaller HDMI™ Çıkışı x 1 Bileşen / Kompozit Video Çıkışı 1 / 1 Koaksiyel Ses Çıkışı / Analog Ses 2 Kanal Çıkış 1 / 1 Ethernet VAR Ön / Arka USB 1 / 1 Diğer Set Boyutu - Genişlik 430 Set Boyutu - Yükseklik 36 Set Boyutu - Derinlik (maks.) 199 Set Boyutu - Ağırlık 1.7 Güç Tüketimi 20 W Standart Uzaktan Kumanda VAR Gece Parlayan Uzaktan Kumanda YOK
tv samsung, bence samsungun cihazını al tek kumanda tvye de hükmedebilirsin. ben 51d550 plazma aldım. yanına da bd d6500 almayı düşünüyorum. hem tvde eksik olan smart hub ı da tamamlamış olacağım.
sony bdp s480 forever bence dostum
HT D 5550 VE SWA 5000 aldım. komple ev sineması sistemi.
ben hala karar verebılmıs degılım ama muhtemelen samsung alacagım
onerılerınız ıcın tessekler
siz bırakın cahilce taraflı tavsiyeleri, alın elinize HDD gidin test edin en fazla açanı alın.
bu tip cihazlar blu ray playerlar sınırlı codec desteğine sahip. media playerdaha mantıklı eğer mkv divx m2ts bluray iso vs oynatmak istiyorsanız.
quote:
Orijinalden alıntı: ozdil
bu tip cihazlar blu ray playerlar sınırlı codec desteğine sahip. media playerdaha mantıklı eğer mkv divx m2ts bluray iso vs oynatmak istiyorsanız.
hangi marka ve modelleri oneririsiniz
bende asus o play hd2 var. codec desteği oldukça geniş. onun da bir kusuru var, içine koyduğum 2tb hdd ile zaman zaman bağlantısını kaybediyordu. elektriğini tamamen kesmeden de düzelmiyordu. sonra aldım hddi işyerime güvenlik kamerasına hayıt için kullanıyorum. asusa da 500gb harici usb hdd bağladım. crt tv ile izliyorum. asus dışında bişi al çünkü ürünün arkasında durmadılar. western digital alabilirsin doyurucu olur. hatta bir çok hd uydu alıcı artık geniş destek vermeye başladı. marka öneremiyorum uzun zamandır bakmadım çünkü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme