Şimdi Ara

2 bölüm arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda yıldız teknik elektrik mühendisliği ve kontrol,otomasyon mühendisliği arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?

• Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği'nin bence geleceği daha iyi.
  • Eyv hocam başka görüşü olan var mı up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve arkadaşlar Yıldız teknik üniversitesinin yurtdışı olanakları hakkında bilgi sahibi olan var mı mezunları gidiyor mu yurt dışına

• Kontrol mühendisliği 2011 yılına kadar elektrik bölümünün içerisindeydi. Ben YTÜ elektrik mühendisliğini bitirdim, şu an yurt dışında elektrik şebekelerinin optimal kontrolü üzerine çalışıyorum. Umarım bu sorularına yanıt olmuştur.

Kontrol = daha çok uygulamalı matematik, veri analizi gibi alanlara geçiş daha kolay. Elektrik yerine mekanik vs. sistemlere de geçiş daha kolaydır.
    Elektrik = daha çok elektrik alanında bilgi, elektriği idare etmeye yetecek kadar kontrol bilgisi de veriliyor. Ancak ben işin kontrol kısmını daha çok sevdiğim için kontrol konularına ilgi gösterdim ve bu alanda çalışıyorum. İmzamdaki konu pek güncel değil ama okursanız bir fikir verebilir.
  • Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

Kontrol mühendisliği 2011 yılına kadar elektrik bölümünün içerisindeydi. Ben YTÜ elektrik mühendisliğini bitirdim, şu an yurt dışında elektrik şebekelerinin optimal kontrolü üzerine çalışıyorum. Umarım bu sorularına yanıt olmuştur.

Kontrol = daha çok uygulamalı matematik, veri analizi gibi alanlara geçiş daha kolay. Elektrik yerine mekanik vs. sistemlere de geçiş daha kolaydır.
    Elektrik = daha çok elektrik alanında bilgi, elektriği idare etmeye yetecek kadar kontrol bilgisi de veriliyor. Ancak ben işin kontrol kısmını daha çok sevdiğim için kontrol konularına ilgi gösterdim ve bu alanda çalışıyorum. İmzamdaki konu pek güncel değil ama okursanız bir fikir verebilir.
    Hocam öyleyse şu an yaptığınız iş daha çok kontrol ve otomasyon mühendislerinin işi de diyebilir miyiz lisans seviyesinde aldıkları eğitime göre ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3'ü arasında kaldık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.