Bildirim
2 Bölüm Arasında Kaldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güncel -
tabii ki diş -
tabiki diş derdim ama diş doktorluğunu yapabilir misin o önemli -
dişi istiyosan sıralaman tıpa da yetse git bence -
Sorman hata bence tabi ki Hacettepe Diş Hekimligi. -
niye öyle diyosunuz sevgili arkadaşlar. Uçak uzay havacılık mühendislikleri kötü mü. Gayet iyi yerlerde iş buluyorlar maaşları da güzel. Her dişçi de iyi para kazanmıyor ki. Burda iki bölüm birbirinden çok farklı. İkisi de güzel ama arkadaşın kendini tanıması gerek ilk önce ne istediği konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabiki havacılık mükemmel bölüm hatta uçuk güzel bir bölüm herkesin hayalinde vardır.ancak diş okuyup dus tan uzmanlık alıp klinik açarsan işte o zaman -
Forum Diş ve Tıp dışıınde başka fen bölümünden anlamıyor
seçimini yapman lazım seninde matematik fizik gibi derslerle mi yoksa biyolojiye yaktın olan derslerle mi uğraşmak istiyorsun
iş konusunda karşılaştırmıyorum bile odtü okuyorsun sonuçta
sözlüklerden araştır diş hekimliği fakültesini felan iyice bilgi edin. -
teşekkürler arkadaşlar sanırım tercihimi havacılık ve uzaydan yana kullanacağım -
birbirinden çok farklı meslekler benim tercihlerimde de var havacılık uzay gelir olarak bilmiyorum ama bitirip ydışına da çıktığın zaman 10 numara zaten severek yapacağın iş oysa onu seç herşeyine katlanırsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X