Şimdi Ara

2 Buçuk Ayda Kpss Ortaöğretim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 1 temmuzda başlamayı düşünüyorum sıfır değilim bir şeyler biliyorum sizce 2 buçuk ayda 85+ alınır mı ve bu puanla atanılır mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Alınır kardeşim. Benim arkadaşım bana hiç çalışmadım neredeyse dedi. Kaç puan aldığını söyledi mi hatırlamıyorum ama çalışmayan birisi kaç puan alırsa o civardadır. 70 küsürlerde filandır sanırım. Ve aldığı puanla bir üniversitenin su işlerine girdi, işçi olarak 35bin tl alıyor. Ve sana devlet okuman için esneklik de sağlıyor. Özelde seni 1 saniye boş bırakmak istemiyor adamlar. Çocuğu severim diyordu ben lisansı uzatacağım gerekirse :) Ya işte hedefi olan isteğine ulaşıyor.

Önlisans'ta 1.5 ayda 90 puan üstü alanlar var. Önlisans biraz daha zor ve alınıyor. Hatta lisans'tan bile alabilenler var.

Doğru çalışmak-çok çalışmak-istekli çalışmak lazım.

Alıntı

metni:
    1 ay kala günde 14 saat gece gündüz hiç pes etmeden hayvan gibi çalştm hiç mat yapmadan 80 aldm çünkü liseyi açiktan okuduğum için mat bilgim 0 videoylada olacak ders değil ama tarih coğ.vatandaşlk fulledim Allaha şükür şimdide alımları bekliyorum :/ ne kadar umutsuz olsamda inandım her zaman inşAllh atanirim elimden geleni yaptm ama kaygılıym hâla ..

TeamBK Eğitim Danışmanlıkyoutube
    Sevgili dostlarım merhabalar.Kanalımda KPSS başlığı altında bir çok içerik var sizlerde abone olarak gelecek yeni videolardan haberdar olabilirsiniz. İnstagram : bariskapo Mail : kapobaris25@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?si=TAcgkQ8PRJuI3-3d&v=wUSPt9eCWSc&feature=youtu.be

Son Söz. Hedefin bir puan olmasın, çünkü yapamazsın gözün korkar pes edersin. Hedefin önündeki konuları halletmek olmalı. Onları halledince sınavda yapacaksın ve puanı da alacaksın Allah'ın izniyle.

• Vakit ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim hocam tüm gücümle çalışacağım inşallah sonucu da iyi olur tekrardan sağ olun

• 2018 de ortaöğretim kpss ye girmiştim 2 ay hazırladım sadece matematiktrn 4-5 netim vardı 84.9 almıştım . Sabah akşam ders videosu ve soru şeklinde çalışıyordum. Özetlemek gerekirse alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çalışcam

• Daemon_Blackfyre kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim hocam benim de hedefim 85 civarı ben de sizin gibi çalışıyorum umarım sonuçlarımız da benzer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.üniversite
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.