Şimdi Ara

2.Characterde D3D9 Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sbotum var bilgisayarı açtığım zaman ilk ve ikinci karaktere rahat bir şekilde giriyorum bütün ayarları low yapıp çözünürlüğü 800x600 windows moda alıyorum pencere gibi ufak oluyor iki karakterde oyundayken hiçbir şekilde kasmıyor fakat karakterlerden biri şehre döndüğü zaman oyundan atıyor tekrar girmeye çalıştığımda D3D9 Hatası alıyorum bazen ise client gelmiyor çok araştırdım çözümünü bazıları DirectX sdk yükleyin demiş ama sonuç alamayanlar olmuş
    Ekran kartı : Ati Radeon x1650
    Bilgisayarımın özellikleri

Buda Oynadığım mod(2.karakter ile oyuna girdiğimde kasmaması için böyle oynuyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterCallVicke -- 6 Ağustos 2010; 12:19:07 >

• Ekran kartı yetmiyor.Bide şöle dene Bilgisayarım/özellikler/Donanım/Aygıt Yöneticisi/Görüntü bağdaştırıcısı ona tıkla altında ekran kartının modeli çıkıcak sağ tıkla Sürücü yazılımını güncelle de
  • olabilir ekran kartım yetersizde bilgisayarı açtığım zaman 2 karakteri oyuna sokabiliyorum ve hiçbirşekilde kasma göstermiyor fazla iddaa etmekte istemiyorum bilgisayar konusunda iyi değilimdirde.
  • Aynı olay bendede var galiba ekran kartını değiştirmekten başka şansımız yok 2002 yılında aldığım pcde bile bu olay yoktu yeni pc alalı 1 sene oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Aynı olay bendede var galiba ekran kartını değiştirmekten başka şansımız yok 2002 yılında aldığım pcde bile bu olay yoktu yeni pc alalı 1 sene oldu

birde şu şekilde deneyeceğim umarım faydası olur DirectX SDK indirip onu kuracağım lakin olmassa masaüstü çözünürlüğüm 1280x1024 bunu 1280x768 e düşürüp oyunu 800x600 windows pencere modunda açmayı deneyeceğim
  • Kasayı Yan Yatır Sorun Hallolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedix235

Kasayı Yan Yatır Sorun Hallolur

yemin et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 1 mvar.dll hatasi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.