Şimdi Ara

2.Cİ MONİTOR SORUNU İLGİNC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba .. kısaca sorun su... windows 2000 prpfesyonel kullanıyorum.. radeon 9550 sıfır ekran kartım var. yanlız 2.ci monitor windows baslarken gayet normal bir sekilde acılıyor.. fakat masaustune gelir gelmez ekran kayıyor ve titremeye baslıyor.. sizce neden boyle oluyor.. tüm ayarları tamam.. bana bir seyler soyleyin..

• Bende de HIS HD4850 var.ikinci monitoru bağladığımda açılışta görüntü geliyorken,pc açıldığında vermiyordu.Ben win XP kullanıyorum,ekran kartı ayarlarını kurcaladığımda aynı titreme ile karşılaştım.Biraz daha kurcaladıktan sonra sorun halloldu.Önüne ne geliyorsa kurcalamanı öneririm elbet bulucaksındır :)

Bi de şu ihtimal var monitore gelen elektrikte bi dalgalanma yada kablolarda sorun yoktur umraım
  • Sorun sürücüden kaynaklanıyor olabilir.

Önce ekran kartından monitöre giden kabloların yerini değiştirip bir deneyin. Sorun çözülmezse sürücüyü kaldırıp Windows'un kendi sürücüsü ile deneyebilirseniz sorunun nedenini anlamaya yardımcı olabilir. Tabii sürücüyü kaldırında Windows 2000 nasıl davranacak çok da emin değilim. En kötü ihtimalle 640x480 açar sanıyorum.

İyi şanslar,
  • butun ayarlarıyla oynuyorum fakat olmadı.. soyle bir sorun var ekran kartının driverini kaldırdgımda ekran cok iyi goruntu veriyor iç bir sorun yok... anlasılan sorun driver dan kaynaklanıyor.. soylede bir sorun olabilirmi diye dusunmuyor degilim.. bu bilgisayarın ekran karı bozuldu bozulan ekran kartı 9600 radeon.. yeni taktıgım ise radeon 9550.. fakat aynı ozellikteler... evet bu ilginc sorunu cozmeye calısalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Ps 3 kasma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.