Şimdi Ara

2 çift infinity 6500 mid takımına anfi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 çift infinity 6500cx 90 rms mid takımı var elimde buna hangi anfiler uygun olabilir fiyat aralıgı 150 - 250 tl arası verebilirim.

Diğer sorum ise kapasitörü hem mono anfiye hem stereo anfiyede bağlıyozmu gerek varmi stereo anfiye bağlamaya 2,5 faradlık cadanse kapasitör var.

yardımlarınızı beklyorum ..

• quote:

Orijinalden alıntı: egemuc

Selam arkadaşlar ,

2 çift infinity 6500cx 90 rms mid takımı var elimde buna hangi anfiler uygun olabilir fiyat aralıgı 150 - 250 tl arası verebilirim.

Diğer sorum ise kapasitörü hem mono anfiye hem stereo anfiyede bağlıyozmu gerek varmi stereo anfiye bağlamaya 2,5 faradlık cadanse kapasitör var.

Amfi olarak cadence xa.125.4 tavsiye ederim , stereo amfiye cap. Baglamaya gerek yok mono amfi ye baglayabilirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Selam arkadaşlar ,

http://www.hepsiburada.com/liste/xetec-xi-904-4-kanal-1000-watt-amfi/productDetails.aspx?productId=otaytxi904&categoryId=26050

al bağlat memnun kalırsın iyi bir ürün

• Aynı komponent için ben sony 70.4 amfi aldim.245 tl forumdan kupon alarak 195 e getirebilirsiniz.
    www.n11.com/sony-xmn1004-1000w-34-kanal-amfi-P17154766

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Selam arkadaşlar ,

http://www.hepsiburada.com/liste/xetec-xi-904-4-kanal-1000-watt-amfi/productDetails.aspx?productId=otaytxi904&categoryId=26050

al bağlat memnun kalırsın iyi bir ürün

Guzel amfi

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    memnunmusun peki ? herhangi bi eksisini filan yasadınmı ?
  • pascall35 kullanıcısına yanıt
    Sadece mono amfiye bağlıyoz yani diğerine gerek yok ? bu konuda benim bildiğim bağlanışı cap ta bir - bir + kutup var. artı kutup cap' a bağlanıp aynı yerden cıkıs alıyoz mono amfiye + veriyoz bu şekilde galiba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Infinity ref 475 de uyumlu olur hocam

• quote:

memnunmusun peki ? herhangi bi eksisini filan yasadınmı ?

Eksi olarak frekans ayarı yok. Sadece gain ve filtre switchleri var. Subwoofer bağlamadım ben. Cadence 80.4 ve ikisini aynı şartlarda 3-4 defa aynı parçada denedik ve Sony seslerini daha başarılı buldum ben. Midler dengeli ve komponent bası altında bozulmuyor.
     2 çift infinity 6500 mid takımına anfi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 23 Ocak 2014; 0:34:08 >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    kuponla 195 demişin onu nasıl yapıyoruz peki
  • Cadence xa125.4 veya xetec 90.4 isini gorur

• quote:

kuponla 195 demişin onu nasıl yapıyoruz peki

Forum çek satış bölümünden alabilirsiniz. Ben kesinlikle Cadence tavsiye etmiyorum. Amfide herşey güç değil. JBL, Sony, Audison ilk tercihler olmalı. Zangır zungur yüksek ses alayım derseniz çıkışı güçlü amfi kullanabilirsiniz.
  • herkeze teşekkürler yardımlarınız için :)
  • xetec 90.4 sanki daha cok kafama yattı biraz arastırdımda kullananlar memnun ısınma probleminin olmadıgını filan yazmıslar
  • Xetec 90.4 isinizi gorur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.