Şimdi Ara

2 çizgi çeken wifi agına baglanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arakdaşlar. odamın penceresinde evimin 250 metre ilerisinde olan bir wifi agı var. bu ag odamın tam ters tarafında kalıyor. ve odanın içinde çekmiyor. sadece pencereden dışarı çıkarınca çekiyor. 2 çizgi çekmesine ragmen. şifresini bilmeme ragmen baglanamıyorum. "windows bu aga katılamadı" gibi şeyler söylüyor. acaba bu aga nasıl baglana bilirim? internette el yapımı wifi sinyali güçlendirme yöntemleri denememe ragmen olmadı.. bu arada wifi modemim. tplink tl-wn 722 n 150 mbps wifi modem ve ucuna ekstradan taktıgım 8 db tp link anten var... acaba bunun baglanmama sorunu ne olabilir? işletim sistemimde win8

• arkadaşlar acaba bilen yokmu?? lütfen bi yardım edin ya... :/
  • Öncelikle TP-LINK TL-WN722N bir modem değil USB wireless adaptördür. Bağlanmaya çalıştığınız kaynak arasındaki engeller, kaynakla aranızdaki mesafe, kaynağın n moduna ayarlanmamış olması, sinyal dağıtımımın yeterli ya da yetersiz olması sinyal kalitesini her zaman etkilemekte. Böyle bir durumda ya hiç bağlanamazsınız ya da bağlanırsınız fakat çok yavaş bir bağlantı ile karşı karşıya kalırsınız. Eğer kaynağa müdahale etme imkanını varsa nasıl bir dağıtıcı özelliği nedir kaç antenli marka ve modeli bunları bilmeniz buna göre hareket etmeniz gerekli. Ayrıca zayıf olan bir bağlantıyı güçlendirmek için sinyal güçlendirici ya da menzil arttırıcı yüksek çıkışlı cihazlara ihtiyacınız var.
  • çok teşekkür ederim kardeş cevabın için gerçekten haklısın mesafeler engeller çok etkiliyor... aramızdaki mesafe 250 metre. önümde sadece bir okul var. 2 katlı bir okul. açık alan pek engel teşkil etmiyor en önemli engel kendi evim işte... başka bişey yok aramızda. ve ben usb modem olarak söylüyordum yanlışmış demekki.. bilgilendirdigin için ayrıyetten teşekkür ederim. karşı sinyal kuzey kıbrıs sivil savunmaya ait 8 mbps bir internet hatta düzgün sinyal aldıgım zaman 10 mbps nin üstüne çıktıgına şahit oldum. sanırım sınırsız bant genişligi var. ve bedava. işte bu internete baglanamıyorum...

• MAC filtreleme yapmışlarsa modeme girilen MAC adresi (cihaz) dışındaki hiçbir cihazı bağlamaz olabilir mi olabilir.
  • Yok kardeş engelleme felan yok .. Ben oraya yaklaşınca normal baglanıyorum.. Evimin çatısındanda baglanabiliyorum orda sorun yok yani.. Sadece odamdan baglanamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.