Şimdi Ara

2 ÇOCUKLU AİLE ARABASI KONUSUNDA TECRÜBELERİNİZ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
10.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer 4 kişilik bir aileyseniz c sekmenti için size mazda 3 dizel ve golf dizel i önerebilirim
    D:sekmentinde dizel deniyorsa 320d ve avensissi tek geçerim saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxx64

quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Benim bu konudaki tecrubem cocuk olarak Biz uc kardesiz ve genelde tatillere ananem ile 6 kisi cikardik. Scenic`i piyasaya ilk ciktigi yil aldik ve soyle soyleyeyim MPVler cocuklu aileler icin en uygun secim. Sonra biz buyudukce Scenic in arkasina 4 kisi sigmasi zorlasti ve MPV rahatligindan vazgecemedik Zafira aldik. Eskinden iscence olan uzun yollar MPVler ile cok rahat oldu bizim icin.

Benim size tavsiyem begeninize uyuyorsa ve ikinci eldeki biraz daha fazla olan deger kaybini sorun etmiyorsaniz MPV tarzi alin. D sinifini falan bosverin belki olcu olarak diz mesafesi fazla olabilir bu araclarda ama dizler bukuk oturuldugu icin o mesafenin bir anlami kalmiyor. MPVlerde normal koltukta oturur gibi oturma pozisyonu var. Bu da diz mesafesi kisa olsa bile dizlerin on koltuga degmezsini engelliyor. Scenic te bacak bacak ustune atilir oyle diyim. Fakat mesela Zafira Scenicten uzun olmasina ramen 3. sira sebebiyle orta sira o kadar genis degildi.

Bence 5 kisilik MPVler sizin icin mukemmel bir secim, hem bunlarin boyu da cok uzun olmuyor sehir icinde sorun yaratmiyor. Picassolarda cok hos ve dizellerinin fiyatlari da uygun sanirim. Bir arastirin isterseniz.

5008 ile sehircinde zorlanabilirsiniz belki ozellikle park yeri sikinti olur. Zafira`dan sonra astraya gecince vayy be Istanbulda park yeri doluymus da Zafira icin yokmus diye dusunmustum. Ama sizin butun beklentilerinizi karsilar. Alacaginiz konfor bence D sinifi araclardan yuksek olur ozellikle uzun yolda.

Yorumlarınız için teşekkür ederim... Zaten MPV sınıfında karar kılmıştım. Ama o sınıfta 55-60.000 civarında 0 km düşündüğüm modellerde mutlaka bazı eksiler oluyor. Son 4 ayımı hemen hergün forumun başında bu konuda araştırma yaparak geçirdim...

Siz buyuk MPVlere bakiyorsunuz ondan fiyat yuksek mesela 5008. Cok guzel arac ama dediginiz gibi pahali biraz. Mesela 3008`e bakin onun yerine, yeterli olacagini dusunuyorum. Ya da 5 kisilik Picassolar. Reanult istemiyorum demissiniz o yuzden Scenic demiyorum. Bunlar da olmuyorsa yeni C-max beklemekten baska careniz yok gibi gorunuyor.

• arkadaşım sen mvp'yi kafana koymuşsun galiba hakkında hayırlısı olsun :D. ama 2 çocuğu d sınıfına nasıl sığdıramadın anlamadım yoksa sedanlardanmı pek hoşlanmıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1111

eğer 4 kişilik bir aileyseniz c sekmenti için size mazda 3 dizel ve golf dizel i önerebilirim
    D:sekmentinde dizel deniyorsa 320d ve avensissi tek geçerim saygılar

Şimdilik 4 kişilik bir aileyiz... ancak zaman zaman ailenin büyükleri ile birlikte yolculuk yapılıyor ve böyle durumlarda da mümkün olduğunca rahat olsun istiyoruz...
  •  2 ÇOCUKLU AİLE ARABASI KONUSUNDA TECRÜBELERİNİZ...

mükemmel bir araçtır kendileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: globaldeejays

arkadaşım sen mvp'yi kafana koymuşsun galiba hakkında hayırlısı olsun :D. ama 2 çocuğu d sınıfına nasıl sığdıramadın anlamadım yoksa sedanlardanmı pek hoşlanmıyosun

Dostum, aslında en başta "2 çocuklu ailemiz için yeterli büyüklükte olması (2 adet çocuk oto koltuğu, bir miktar eşya, arada 3. yetişkin yolcu) " diye belirtmiştim... Mesele sadece 2 çocuğu sığdırmak değil. Biri 4 yaşlarında oto koltuğunda oturuyor... Diğeri 2 aylık pusette yatıyor ve haliyle eşim de yanına oturmak zorunda... Şimdiki aracımız Polo ve epeey sıkıntı çekiyoruz..! 6-7 ay sonra bebek için de oto koltuğu gerekecek ve arka sıranın oldukça geniş olması gerekiyor. Bu nedenle EN AZ 2 ÇOCUĞU OLAN ARKADAŞLARIN KENDİ ARABALARI İLE OLAN TECRÜBELERİNDEN YARARLANMAK İSTİYORUM... Yorumların için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: baweraltunkanat

2 ÇOCUKLU AİLE ARABASI KONUSUNDA TECRÜBELERİNİZ...

mükemmel bir araçtır kendileri

???

• quote:

Orijinalden alıntı: xxx64

quote:

arkadaşım sen mvp'yi kafana koymuşsun galiba hakkında hayırlısı olsun :D. ama 2 çocuğu d sınıfına nasıl sığdıramadın anlamadım yoksa sedanlardanmı pek hoşlanmıyosun

Dostum, aslında en başta "2 çocuklu ailemiz için yeterli büyüklükte olması (2 adet çocuk oto koltuğu, bir miktar eşya, arada 3. yetişkin yolcu) " diye belirtmiştim... Mesele sadece 2 çocuğu sığdırmak değil. Biri 4 yaşlarında oto koltuğunda oturuyor... Diğeri 2 aylık pusette yatıyor ve haliyle eşim de yanına oturmak zorunda... Şimdiki aracımız Polo ve epeey sıkıntı çekiyoruz..! 6-7 ay sonra bebek için de oto koltuğu gerekecek ve arka sıranın oldukça geniş olması gerekiyor. Bu nedenle EN AZ 2 ÇOCUĞU OLAN ARKADAŞLARIN KENDİ ARABALARI İLE OLAN TECRÜBELERİNDEN YARARLANMAK İSTİYORUM... Yorumların için teşekkürler...

anladım arkadaşım ozaman senin için en hayırlısı 3 sıra 7 koltuklu bir araç olur :)

• Dizel şartını esnetebilirseniz, çok fazla performanslı sürmeyerek fazla yakıt masrafı açmayacak bir araç önereceğim. Skoda superb 1.4 TSI ELEGANCE.

Arka yolcular için en geniş en ferah mekana sahip D sınıfı araçtır kendisi. Hatta bazı yabancı dergilerde E sınıfı olarak geçiyor. 2 oto koltuğu ile ortaya bir yetişkin çok rahat oturur ve seyehat eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

Dizel şartını esnetebilirseniz, çok fazla performanslı sürmeyerek fazla yakıt masrafı açmayacak bir araç önereceğim. Skoda superb 1.4 TSI ELEGANCE.

Arka yolcular için en geniş en ferah mekana sahip D sınıfı araçtır kendisi. Hatta bazı yabancı dergilerde E sınıfı olarak geçiyor. 2 oto koltuğu ile ortaya bir yetişkin çok rahat oturur ve seyehat eder.

Mümkün olduğunca dizel olanlardan seçmek istiyorum... Teşekkür ederim...
  • mpv tarzı bir araç alacak olsam kesinlikle ford S max alırım .bence bu tür araçların içinde 1 numara S max .
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-s-max-otokoc-atasehir-den-2009-s-max-titanium-2-0-tdci-otomatik-7-kisi-30344404/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 5 Eylül 2010; 2:20:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

mpv tarzı bir araç alacak olsam kesinlikle ford S max alırım .bence bu tür araçların içinde 1 numara S max .
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-s-max-otokoc-atasehir-den-2009-s-max-titanium-2-0-tdci-otomatik-7-kisi-30344404/detay

kesinlikle katılıyorum 2.el bi s-max sizin için en iyisi

• Bence c4 picasso gayet uygun olur fakat elemişsiniz.

Scenic iyidir. Ayrıca passat variant da iyi bir seçim olabilir
  • Hocam C4 Picasso'yu neden elediniz acaba? Elemenize sebep olan şey Grand Picasso için de geçerli mi? Merak ettim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksanddirt

Hocam C4 Picasso'yu neden elediniz acaba? Elemenize sebep olan şey Grand Picasso için de geçerli mi? Merak ettim de

C4 Picaso'yu zaten pek değerlendirmeye almadım... O dönemde 7 koltuklu araçlar arasından seçmeye çalışıyordum. Grand Picasso forumu ilerledikçe epey sorunla karşılaşanlar olduğunu ve servislerden hiç memnun olunmadığını okudum. Temel sebebi bu ve ayrıca Citröen olması...
  • S max demek istiyorum
  • Bir arkadaşım C-Max'i bahsettiğiniz gibi iki çocuk koltuğu ile kullanıyor. Gayet memnun. Fakat kasa değiştireceği için sıfırını almak mantıklı olmaz. Kullanma tecrübem olmadı fakat, Altea XL'i incelemiştim. Arkada müstakil 3 koltuk yok ama o da işinizi görebilecek bir araç.
  • Bende 1 cocuk var ,imzamdakı aracı kullanıyorum.Arabanın ıcınde bebek koltugu , bagajda bebek arabası.Bende bu tarz bır arac dusunuyorum.Bayagı bır arastırdım.Kesınlıkle yuksek tavanlı bır arac alın derım.Ford c-max ,Toyota corolla verso ve citroen c4 picasso bence tam cocuklu aıle arabaları.
  • QQ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

mpv tarzı bir araç alacak olsam kesinlikle ford S max alırım .bence bu tür araçların içinde 1 numara S max .

kesinlikle katılıyorum 2.el bi s-max sizin için en iyisi

S-Max 0 km fiyatı yüksek... 2. el pek düşünmüyorum... Teşekkür ederim...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.