Şimdi Ara

2 ÇOCUKLU AİLE ARABASI KONUSUNDA TECRÜBELERİNİZ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
10.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Grand picasso'yu neden elediniz? Ben de sizin nedenlere benzer nedenlerden dolayı yıl sonuna doğru aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Grand picasso öne çıkıyordu benin tercihlerim arasında.

Bu arada yukarıda seçeneker arasında yazdığınız sonata'nın yeni kasası geldi gelecek. Oldukça güzel tasarımı var.
  • bende grand picasso almayı düşünenlerdendim.
    elenmiş olması beni şaşırttı.
    elenme sebebi, kusuru, nedir acaba?
  • G.Picasso yaklaşık 2.5-3 yıldır yollarda sanırım... Forumda uzunca bir konusu var. Konunun birçok sayfasını okudum ve BAŞLICA belli arızaların / kusurların standart (?) olması, yüksek hızlarda savrulma gibi sorunlardan bahsedilmesi ve servislerle ilgili memnuniyetsizlikler nedeniyle eledim...
  • versonun sene sonuna doğru dizelinin geleceğini nereden okudunuz kaynak sötler misiniz?bnde versoya yazıldım ondan merak ettim
  • versoya ne kadar fiyat aldiniz.?
  • Forumlarda biryerlerde 2-3 ay önce okumuştum... Kaynak gösteremem maalesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxx64

Forumlarda biryerlerde 2-3 ay önce okumuştum... Kaynak gösteremem maalesef...

verso hakkında kesin bir bilgiye ulaşırsanız burada paylaşmayı unutmayın
  • Arkadaşlar, başlık eskimiş bir yenileyim dedim. İkiz bebk bekliyorum. İkinci el bir araç almayı planlıyorum Aralık 2014 gıbı.
    İkiz çocuk sahibi ailelerin hangi araç kullandığını, araç tecrubelerini merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagital

Arkadaşlar, başlık eskimiş bir yenileyim dedim. İkiz bebk bekliyorum. İkinci el bir araç almayı planlıyorum Aralık 2014 gıbı.
    İkiz çocuk sahibi ailelerin hangi araç kullandığını, araç tecrubelerini merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. saygılar

Şimdiden hayırlı olsun, sağlıklı evlatlar dilerim.

Bende aynı gerekçe ile arabamı değiştirdim, 2014 model c4 grand picasso aldım. Arkaya bakan 2 adet oto koltuğu 2 ve 4 nolu koltuklarda takılı iken eşim bineceği taraftaki oto koltuğunu kendine çevirerek arabaya biniyor ve oto koltuklarının ortasına 3 nolu koltuğa sıkıntısız oturabiliyor.

Bebekler arkaya baktığı için yüz yüze bakarak bakımlarını yapıp ilgilenebiliyor. Arabaya iniş binişleri daha rahat olsun diye ön koltuğu öne çekip yatırıyorum, o zaman iniş-biniş olayı müthiş rahat oluyor.

6-7 koltuklar kapalı konumda olup 7 kişilik aracı bagaj büyüklüğü nedeniyle seçtim. Ayrıca ön koltukların arasındaki saklama bölmeli ünite tamamen çıkarılabiliyor, bu sayede hem ön koltuklar arasında hemde ön-arka koltuklar arasında rahatça geçiş yapılabilir.

Bu arabayı sırf fonksiyonelliği ve TR'de ne yazık ki f/p alternatifi olmadığını düşündüğüm için seçtim.

Araç hakkında ilgili konu;
    http://forum.donanimhaber.com/m_73536553/mpage_52/tm.htm

Arka sağ-sol koltuklara takılı oto koltukları;
    http://cybex-online.com/tr/carseats/sirona.html

Kolay gelsin.

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 24 Eylül 2014; 0:49:58 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.