Şimdi Ara

2 Cocuklu aileye otomobil secimi. YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.5 yasında bir oglum var. ikinci de yolda. Araba almayı planlıyoruz ancak hem konforlu hem de arka koltugunda iki cocuk koltugu ve bir yetişkinin sıgabilecegi kadar buyuk bir arac arıyoruz.

Renault scenic, ford focus c-max, VW touran gibi arabalar ihtiyaclarımıza uygun ancak butcemize uygun degiller. Ticari araclardan mı dusunsek bilemiyoruz. Onlar da cok konforlu olmuyorlarmıs. Sonucta arabayı uzun yol ve haftasonu gezmek için filan kullanacagız. İş konusunda arabaya ihtiyac duymuyoruz.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

• megane sport tourer.
  • kesinlikle kia venga
    gidin inceleyin
    dizeli 35 bin tl den başlıyor
  • bütçe ?
  • 2 Çocuk için çok büyük bir araca gerek yok ki...Bu arada bütçe nedir.?
  • Sıfır mı alacaksanız ikinci el mi ?

Piyasada çok fazla yok tutulmadı ama Golf Plus'ta bakabilirsiniz
  • bütçe ?
  • bütçe?
  • Butce 25-30 arasi
    Modeli yüksek 2.el ve otomatik vites tercihimiz
  • LandRoverDıscover4..
  • Hafif ticari alıp yüklü gezerseniz fazla sallamaz. Ben de bir ay kadar önce VIP minibüs aldım, arka makaslı olduğundan boş olunca çok iyi sallanıyor ama yük atınca yola oturuyor. Minibüs alırsanız hafif ticari önerebilirim ama kombo düşünüyorsanız, onun yerine SW araç almanız daha iyi olacaktır.

Ayrıca bütçenizi ve varsa diğer kriterlerinizi de belirtirseniz daha sağlıklı önerilerde bulunabiliriz.
  • bütçe anladığım kadarıyla 40.000 civarı doğru mu
  • Renault'un gözüme tek güzel gelen arabası Megane Sports Tourer. İçine binmedim ama büyük olduğunu düşünüyorum. 2. el Passat Variant da güzel bir seçim olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya_deniz

Merhaba,

1.5 yasında bir oglum var. ikinci de yolda. Araba almayı planlıyoruz ancak hem konforlu hem de arka koltugunda iki cocuk koltugu ve bir yetişkinin sıgabilecegi kadar buyuk bir arac arıyoruz.

Renault scenic, ford focus c-max, VW touran gibi arabalar ihtiyaclarımıza uygun ancak butcemize uygun degiller. Ticari araclardan mı dusunsek bilemiyoruz. Onlar da cok konforlu olmuyorlarmıs. Sonucta arabayı uzun yol ve haftasonu gezmek için filan kullanacagız. İş konusunda arabaya ihtiyac duymuyoruz.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Passat Variant´i hic düsündünüzmü ?
  • MPV sınfıından bir araç seçebilirsiniz.Bende aynı sebepten nissan note seçtim araç içi genişlik sebebiyle.
  • ne yazıkki butce o kadar degil. 25-30 milyar arası ikinci el bir araba dusunuyoruz.
  • Passat variant super araba ancak ikinici el dahi istesek pahalıdır diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derya_deniz

ne yazıkki butce o kadar degil. 25-30 milyar arası ikinci el bir araba dusunuyoruz.

bu bütçe ile cmax alabilirsiniz.
  • corolla verso
    scenic
    c-max
  • küçük MPV (reno modüs, fiat idea, opel meriva...vs)
    B segment SW araç(pslio weekend, reno clio SW,..vs)
    C segment daha düşük modelli SW (reno megane SW, ...vs)
    küçük ticariler(doblo, fiorino, kango, partner, berlingo...vs)
    bunlardan düşünülebilir.
    ben grande punto dizel kullanıyorum.
    şehir içi ve şehirler arası işimi görüyor.
    ama yol sesini içeri fazlaca alıyor.
    bel yastığı kullanıyorum, o da koltuğu uzunluğunu azaltıyor göreceli olarak.
    bi de 2 çocuk ve bagajları da düşününce B segment HB araba size ufak gelebilir.
    yukardaki saydığım araçları kullananlar daha doğru bilgiler verebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derememo -- 5 Kasım 2010; 9:43:43 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.