Şimdi Ara

2 DAKİKA İÇİNDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2 DAKİKA OLMADI PC OKADAR ÇOK KASTI Kİ OYUN HATA VERDİ Bİ BAKTIM İLLEGAL PROGRAM KULLANMADIĞIM HALDE BAN YEMİŞİM

BLOCKİNG REASON- İLLEGAL PROGRAM USE COMPLETİON TİME 06 2110

BÖYLE SAÇMALIKMI OLUR ALLAHH AŞKINA YA OKADAR GOLD BOTU VARKEN SİLK ALDIĞIM BİR ÇAR NEDEN BANLANIR ONA ANLAM VEREMEDİM DAHA AZ ÖNCE NE VARSA AKTARMA YAPTIM ÇARIMA HIRSIZLARDAN MI KORUNALIM YOKSA BAN YEMEKTENMİ KORKALIM OYUN ZEVKİMİZ VARDI ONUNDA İÇİNE ETTİLER HELAL OLSUN

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 18 Haziran 2010; 3:36:44 >
  • haklısın silver pre varken 1 hafta ban yedim banım açılınca normal clientten girip 250 silk yükledim yarın kalktıgımda çar 2. banı yemişti ve oyunu bıraktım tavsiye ediyorum gmler çıldırdı heralde bu ne biçim bir iştir ya
  • arkadaşlar bilginiz olsun eğer herhangi stal yada bişey yaparsanız oyunda baktınız pc çok kastı oyundan attı sakın girmeyin ve ctrl alt delete yapıp görev yöneticisin başlatın ve işlemlerde herhangi bir yabancı program görürseniz C harfiyle başlayan onu hemen silin ve oyuna girmeyin bilginize ben öyle yaptım çarım gitti sildim
  • bişi anlamıyorum, banlandım diye konu açanların çoğu illegal proğram kullanmadığım halde diyor. Ben mi bu oyuna yabancıyım yoksa bu playerlarmı çok temiz. Bana samimice söyle setuptan yükledikten sonra bu oyuna hep luncherden mi giriyorsun ? bir kere bile loader bot kullanmadınmı, keyhelper-macro denemedinmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 6 Şubat 2010; 22:43:55 >
  • KARDEŞİM BENİM 2 PC VAR VE 2 SİDE MASA ÜSTÜ STAL ÇARLARINI BOTLA AÇMAM AMA KENDİ BİLGİSAYARIMI SADECE HERZAMAN BOTLA KASTIĞIM İÇİN SADECE SALI GÜNLERİ KAPARIM BENİM ANLAMADIĞIM NEDEN HİÇ İLLEGAL PROGRAM KULLANILMADIĞI HALDE BAN YİYORUM HERZAMAN BOT KULLANDIĞIM ÇAR YEMİYOR BEN BU OYUNU 5 SENEDİR OYNUYORUM VE 4,5 YILI BOTLA KASTIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazili_16

KARDEŞİM BENİM 2 PC VAR VE 2 SİDE MASA ÜSTÜ STAL ÇARLARINI BOTLA AÇMAM AMA KENDİ BİLGİSAYARIMI SADECE HERZAMAN BOTLA KASTIĞIM İÇİN SADECE SALI GÜNLERİ KAPARIM BENİM ANLAMADIĞIM NEDEN HİÇ İLLEGAL PROGRAM KULLANILMADIĞI HALDE BAN YİYORUM HERZAMAN BOT KULLANDIĞIM ÇAR YEMİYOR BEN BU OYUNU 5 SENEDİR OYNUYORUM VE 4,5 YILI BOTLA KASTIM

Kısmet bugüneymiş o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    son 2.5 ay
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMassacre

Geçmiş olsun.
    Son 3-4 gündür giden gidene.Joymax iyice abarttı,umarım faturası ağır olur Joymax'e.

telefon faturası ağır gelmiş
  • quote:

KARDEŞİM BENİM 2 PC VAR VE 2 SİDE MASA ÜSTÜ STAL ÇARLARINI BOTLA AÇMAM AMA KENDİ BİLGİSAYARIMI SADECE HERZAMAN BOTLA KASTIĞIM İÇİN SADECE SALI GÜNLERİ KAPARIM BENİM ANLAMADIĞIM NEDEN HİÇ İLLEGAL PROGRAM KULLANILMADIĞI HALDE BAN YİYORUM HERZAMAN BOT KULLANDIĞIM ÇAR YEMİYOR BEN BU OYUNU 5 SENEDİR OYNUYORUM VE 4,5 YILI BOTLA KASTIM

CharLAR derken demekki 1 den farklı char açıyorsun ve bunun içinde loader veya sbot gerekli. Demekki içinde illegal birşey var ve ban yemesi çok doğal bu normalden girmek değil Ayrıca benim de silk almadığım charım ban yemiş ve premiumlu ban yiyen arkadaşlarım var açıkçası korkmaya başladım o kadar emek verdiklerime birşey olur diye.

• bu soruları soranlarında kendilerine şu soruyu sormaları lazım ben yaptım neden olmadı? madem bot olayı yasak gözümüzün önünde bize inat dolanan botlarda neyin nesi? yada bot parti 99 lv mob yazanların banlanmamış olması yada her 100 lv yapan legit mi kasmış bende 2 senedir bu işin içindeyim ama 2 senedir bot kullanan arkadaşlarım banlanmazken ben neden banlandım sorusu tabiki sormak hakkkım neyi neye göre yapıyorlar bunu alanen yazmak zorundalar bu işin kuralı ne? bunu bilmek tabiki her oyuncunun hakkdır
  • pasaliyiz.biz arkadaşım lütfen yanlış anlamayın stal çarları derken pc diğeri yanda diğer botta ve bursada diğer abim pc açıyor çarları derken çoğul olarak 1 pc den bi kaç tane anlamına gelmesin burada düzelteyim demek istediğim 2 pc den bi tanesi sadece stal açıyor tek çar açık ve diğerinde ise 4,5 yıldır sroobt kullanıyorum bu zaman kadar dedim kullanan çara bişi olmadı tertemiz pc deki gitti ona hayret ettim Gitti Paracıklarım
  • quote:

pasaliyiz.biz arkadaşım lütfen yanlış anlamayın stal çarları derken pc diğeri yanda diğer botta ve bursada diğer abim pc açıyor çarları derken çoğul olarak 1 pc den bi kaç tane anlamına gelmesin burada düzelteyim demek istediğim 2 pc den bi tanesi sadece stal açıyor tek çar açık ve diğerinde ise 4,5 yıldır sroobt kullanıyorum bu zaman kadar dedim kullanan çara bişi olmadı tertemiz pc deki gitti ona hayret ettim Gitti Paracıklarım

premiumlu ve milyarlarca goldu olan arkadaşlarımda ban yedi silk ile banın alakası yok ama neye göre yatıkları da belli değil. Artık şansa kaldı işimiz çekiliş çekipmi banlıyorlar ne yapıyorlarsa artık! Keşke asdasdasd falan isimli char açsaydım onlara hiç birşey olmuyor nedense!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.