Şimdi Ara

2.DEFA ÜNİVERSİTEYİ BIRAKMA KARARI ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 aydır düşündüğüm kararla bırakma kararı aldım sizce nasıl bir zorluk yasayabilirim emin değilim neyse dostlar 2020 Yks serüvenimiz başlasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam sanki seni yazın forumda görüyordum ne okuyordun ve hedefin ne şimdiden kolay gelsin.

• kendinizi harcarsınız boş yere

• Bölüm-uni ne hocam?

Daha once biraktiginiz neydi?

Hangi sene çıkışlıydınız liseden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2.kez üniversite bırakmıs olarak gerçekten mutlu değil ve o mesleği asla yapmam yapsam da mutlu huzurlu olmam diyorsanız hemen gidin sildirin. 5.kez hazırlanıyorum ve 2018'de ki gibi günde 12 saat civarı çalısmaya çalısıyorum. Tabii heves kırıklığı çok, çalısmama isteği çok ama yapacak bir sey yok. Her sey hayallerimiz için. Basarılar hocam umarım bu sene basarırız.

• Böyle kararlar alırken emin olun. Bazen bir üniversite veya bölüme gitmek değil de gitme ihtimalini düşünmek insanı aslında tavlayan şey oluyor. Yani şuraya gidicem daha iyi olacak diye yola çıkıp, gün gelir de gidersen sadece oranın ihtimalinin seni heyecanlandırdığını görüp her yerin kendi eksileri ve artılarıyla geldiğini anlarsın zaten. İyi düşün gerçekten o bölümü veya okulu istiyor musun diye.
  • Hangi üniversite hangi bölümü bırakıyorsunuz hocam neden birde?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.