Şimdi Ara

-2 derecede 5 senelik yaz lastiği sorun çıkarırmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çocukluğum burda geçti.
    Hey gidi günler
  • 5:28 esneme sesi mi o :)
  • Fluence ler 2009 sonbaharda piyasaya sürüldü diye biliyorum.Aracınızında 2009 model oldugunu varsayarsak lastikleriniz henüz 4 yılı doldurmamış.Araç km si lastigin diş derinligi nedir ?
    Gerçekten lastiginizi test etmek istiyorsanız Sabah 06 gibi şile otobanında çekmeköy-tepeüstü arasında turlamanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

Evet o ev
    Çocukluğum burda geçti.
    Hey gidi günler

bu evin sokagında araba tamircisi var eyüp usta bizim iş yeride onun karşısında hemen beklerim çay içmeye = )
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Fluence ler 2009 sonbaharda piyasaya sürüldü diye biliyorum.Aracınızında 2009 model oldugunu varsayarsak lastikleriniz henüz 4 yılı doldurmamış.Araç km si lastigin diş derinligi nedir ?
    Gerçekten lastiginizi test etmek istiyorsanız Sabah 06 gibi şile otobanında çekmeköy-tepeüstü arasında turlamanızı tavsiye ederim.

selam tespitçi kardeş, araba clio 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Fluence ler 2009 sonbaharda piyasaya sürüldü diye biliyorum.Aracınızında 2009 model oldugunu varsayarsak lastikleriniz henüz 4 yılı doldurmamış.Araç km si lastigin diş derinligi nedir ?

araç clio hocam fluence degil... bu arada lastiklerde şimdi bana birileri kızacak ama çıkma lastik... lastikler arabadan yaşlı... iyi bişey degil yaptıgımız ama vergiler ve gelir adaletsizliği belimizi büktü...
  • Nedense şu lastik konusuna takıntılısınız ve birşeyleri isbat etmeye çalışıyorsunuz ancak tersten. Bunu yapmayın yada böyle yapmayın, mimletmeyin de kendinizi. Önceki konularda da anlatmaya çalıştığınız şeyler doğru değil zira, boşa uğraşıyorsunuz.
  • dizleriniz ile direksiyon arasında nasıl o kadar mesafe var? boyunuz çok mu kısa? koltuk çok mu geride?

ayrıca aracın içini en iyi ısıtma yöntemi havayı alt kanallara vermektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan
    quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite
    5 yıllık lastiğe yazın bile güven olmaz. Dişi olsun, olmasın...

"Dişi" derken.

Tam cımbız yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

5 yıllık lastiğe yazın bile güven olmaz. Dişi olsun, olmasın...

"Dişi" derken.
    Oy birliğiyle dh madalyası versek arkadasa nasıl olur.
    Hondaci bir eleman vardı bir video da kimse onun gibi vites degistiremiyor kanımca.

Vallahi H-100 ile öyle bir vites atarım ki DSG çatlatır :D
  • Kardeş Vitesi kırdın :D Sonra Şanzuman elde sanayiye gidersin :D
  • Bende bu sekilde vites degistiriyorum,Cok merak ediyorum acaba sanzumani yakinda elime alir miyim diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tehlıkelı, durumunuz el verişli değil sanırım kazasız belasız sürüşler inş ne size nede bir başkasına bir şey olmaz hocam.

Bende 3 senelik kış lastıgımle yaz kış takılıyorum.
  • vites degistirmede ne sorun var ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik konusuna birşey diyemiyeceğim tehlikeli olduğu aşikar umarım dikkatli kullanırsınızda ne sizin ne de başkasının canı yanar.

Kullanım tarzına gelirsek yorum yapmadan geçemicem Kısa aralıklarda vites değiştirmeniz yakıt tasarrufu sağlar doğru yapıldığı taktirde ancak elinizin sürekli vites üstünde durması biraz da vitesleri sert değiştirmeniz başta senkromejlere olmak üzere varsa vites alt tamir takımına yoksa kollara zarar verecektir bir süre sonra boşluk yapmaya başlayacaktır vites geçişleri rahatsızlık vermeye başlayacaktır bilginize hayırlı sürüşler dilerim..
  • Dert etmeyin arkadaşlar. Yerli arabaların çoğu böyle kullanılıyor. Nasıl olsa satışa çıktığında müşterileri hazır. Parçası ucuz, müşterisi çok.

İşte bu yüzden yerlı araç kullanmak ve almak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoMinicSS

Lastik konusuna birşey diyemiyeceğim tehlikeli olduğu aşikar umarım dikkatli kullanırsınızda ne sizin ne de başkasının canı yanar.

Kullanım tarzına gelirsek yorum yapmadan geçemicem Kısa aralıklarda vites değiştirmeniz yakıt tasarrufu sağlar doğru yapıldığı taktirde ancak elinizin sürekli vites üstünde durması biraz da vitesleri sert değiştirmeniz başta senkromejlere olmak üzere varsa vites alt tamir takımına yoksa kollara zarar verecektir bir süre sonra boşluk yapmaya başlayacaktır vites geçişleri rahatsızlık vermeye başlayacaktır bilginize hayırlı sürüşler dilerim..

hocam bu benim 3 cu arabam daha öncekilerde dediginiz gibi bişey olmadı... bu araçta 105bin km de... el vites üzerinde kalırsa tek sakıncası şanzuman takozlarınadır... bizim araçların vitesinin ileri geri oynamasının nedenide bu... hoş bende olmuyor dikkat edersek...

birde bu şekilde kullanmaya araçta itiyor... vites aralıkları okadar kararlıki tam yerine geçiyor ... devirlenmesi iyi vites geçişleri problemsiz ve kısa... yağ gibi geçiyor yapacak bişey yok = )... bizde c5 te var ama insan vites değiştirmek istemiyor...

• sissil sizin reno servisiniz yokmuydu? nasıl 4 lastik taktıramıyorsun?
  • Vurmayın, öldü. 4 gün sonra devam edersiniz. Ne oldu ya, Sissil'e manzara konmuş?
  • Bu bilimsel videodan dolayı teşekkür ediyoruz... Her tür lastik ile araç sürebilirsiniz, önemli olan ne kadar güvenli bir sürüş olduğudur.

Test böyle yapılır:

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.