arkadaşlar a.ö.f. ye halk.liş. bölümüne eski öğrencisiyim.eski diyorumçünkü 2007 de kayıt yaptırdım 1.dönemi ödedim fakat 2.dönem borcunu yatırmadım ve sonrasında kayıt yenilemedim. bu sene kayıt yenileme için eve bir zarf geldi ve a.ö.f yi arayıp kayıt yenileme için napmam gerektiğini sordum ve tabii 2.dönem borcum olduğunu ilettim.bunu önce önceki dönem kayıt borcunu bankadan öğrenemem gerektiğini söylediler.ve vakıf bank internet şb.ciliğinden sorç tutarıma baktım.ilginç olan 2007 2.dönem borcu 250 küsür olarak geçmiş fakat sonrasında 2010 1.dönem ve 2.dönem altında bu tutar civarında 2 borç daha çıkıyor hatta en üst köşede de kayıt yenileme için +40 küsür bişi ar..
şimdi ilk sorum
kayıt yenileme için bu tutarların hepsini yatırmam mı gerek neredeysee 700 civarı bir para.. 2.sorum bu tutar kayıt sildirmediğim sürece katlanarak gidecek mi..(tabii ilginç olan arada 208 ve 2009 ait borçlar yok ) ve son sorum kayıt yenilemezsemm ne kadar süre sonra kaydım silinir ve bu tutardan muaf olur muyum
bilgisi olan var mıı ACİL
her sene kayıt yenileme zamanı gelene kadar önceki yılın kayıt parasını ödemen lazım mesela 29 kasım-20 aralık arası kayıt yenileme zamanı ise bu süre içinde önceki borcunu kapatıp yeni kaydını ödemen lazımki kaydın yapılsın eğer ödememişsen faiz biner vede yeni yılın kaydı yapılmaz böylece kaydında silinmiş olur bir daha kayıt yaptırman için öss ye girmen kazanman gerekir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme