Şimdi Ara

2.Dünya Savaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pazartesi üniversitede sınıfa 2.dünya savaşı hakkında bi sunum yapacağım. slaytlar için nereden fotoğraf bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: canpolat35

pazartesi üniversitede sınıfa 2.dünya savaşı hakkında bi sunum yapacağım. slaytlar için nereden fotoğraf bulabilirim?

İkinci Dünya Savaşı'nda Sovyetler Birliği'ne esir düşmüş bir Alman yıllar sonra kızıyla buluşuyor.
     2.Dünya Savaşı

Bir fotoğraf benden :)

• sağolun

• 2. dünya savaşı yani her yerden resim bulabilirsin. google bile yeterli gelir
  • http://www.hitler.org/images/

http://www.nazi.org.uk/

Slayta bir şekilde bu notu eklemeyi unutma derim:

Neither does it make the standard, uninformative, and cliched historical judgement that the victor of the war was "good" and that the loser of the war was "bad."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: castorpollux

http://www.hitler.org/images/

http://www.nazi.org.uk/

Slayta bir şekilde bu notu eklemeyi unutma derim:

Neither does it make the standard, uninformative, and cliched historical judgement that the victor of the war was "good" and that the loser of the war was "bad."

Harika bir paylaşım, bana Stalin ile açılmış başlıkta çemkiren ellerden böyle bir paylaşım görmek ne kadar da güzel. "nazi.org.uk"... Harika... Küfrettiğin Stalin, Hitler'den daha mı acımasız? Yada sen bir "Cermen ari ırkı" savunucusuna hayran olarak daha mı Türkçü oluyorsun? Bunda da anlaşılmayan birşey var mı bay Hitlerist?

• Müneccim SVGA, lütfen sizi sukunete davet ediyorum. İlgili yerlere yorum yapınız.

Türkçü mü türkücümü bilmem ama siz son sürat saçmalamaya devam ediyorsunuz...

Vermiş olduğum linklere bakınız, Türkçülük nerede geçiyor acaba açıklar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: castorpollux

Müneccim SVGA, lütfen sizi sukunete davet ediyorum. İlgili yerlere yorum yapınız.

Türkçü mü türkücümü bilmem ama siz son sürat saçmalamaya devam ediyorsunuz...

Vermiş olduğum linklere bakınız, Türkçülük nerede geçiyor acaba açıklar mısınız?

Saygı değer @castorpollux, bir diğer başlıkta Stalin'i Türk düşmanlığı ile suçlayarak, Türklük üzerinden Hitler propogandası yapmanızdan bunu çıkardım ben. Ha, yok siz "ari 'Cermen' ırkından" iseniz ve bu yüzden Hitlerizm'i seçtiyseniz o zaman benim diyeceğim birşey yoktur tabii.
  • Bence tartışmayın Stalinde Hitlerde canidir.Stalin sosyalist olmamıştır.Lenin son nefesinde Stalinin partiden def edilmesini istemiştir.Stalinin katliamları Hitlerinkinden daha az olsada çok insan onun caniliği yüzünden hayatını kaybetmiştir.En iyi Atatürk bırakın şu canileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Bence tartışmayın Stalinde Hitlerde canidir.Stalin sosyalist olmamıştır.Lenin son nefesinde Stalinin partiden def edilmesini istemiştir.Stalinin katliamları Hitlerinkinden daha az olsada çok insan onun caniliği yüzünden hayatını kaybetmiştir.En iyi Atatürk bırakın şu canileri

Arkadaşım, bırakınız tartışalım. Sorunları ancak üzerine giderek çözebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVGA

quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Bence tartışmayın Stalinde Hitlerde canidir.Stalin sosyalist olmamıştır.Lenin son nefesinde Stalinin partiden def edilmesini istemiştir.Stalinin katliamları Hitlerinkinden daha az olsada çok insan onun caniliği yüzünden hayatını kaybetmiştir.En iyi Atatürk bırakın şu canileri

Arkadaşım, bırakınız tartışalım. Sorunları ancak üzerine giderek çözebiliriz.

Anlamadığım şu Stalini veya Hitleri haklı çıkarmaya mı çalışıyorsunuz ikiside canidir ve faşisttir.Eğer tartışmak istiyorsan buyrun tartışın benim sizi engellemek gibi bir amacım yoktu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.