Şimdi Ara

2. Dünya Savaşı ile İlgilenenler Klübü [Resimler ve Bilgiler]-[63 Kişi] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
25
Favori
297.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sky_sun

quote:

Orijinalden alıntı: schutzstaff_ss

hitleri gormek isterdimmm

ne yapacaksın görüp psikopatı? adam zır deli ve bazı insanlar da yaptığı soykırıma rağmen onu destekleme hatasına düşüyorlar. yahudilere yapılanı kendinize yapılmış gibi düşünün. ne kötü bir duygu olduğunu anlarsınız. zaten toplama kamplarında sadece yahudiler değil, çingeneler ve birkaç da türk olduğu biliniyor.

türklerin sayısı kaç?

isimleri var mı?

suçları politik değilde kriminal olamaz mı?

amerikada çocuk tecavüzcüsü bir zenciyi infaz eden eyaleti, zenci katliamı yapmakla suçlayabilir miyiz?

kaynak olarak hangi yahudinin kitabını göstereceksiniz?

cevap verme zahmetinde bulunma, biz cevabını biliyoruz, biz cevapları çarpıtmadan olduğu gibi veriyoruz!

http://forum.donanimhaber.com/m_37854757/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37854757 olimpiyatlar ve uzaya gönderilen ilk sinyal...

http://forum.donanimhaber.com/m_37015903/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37150895 israilin Türk sempatisi!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castorpollux -- 16 Şubat 2010; 17:39:50 >

• Beni de yazarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

ya beyler 2. dünya savaşı tarihini baştan sona nasıl öğrenebilirim ??

national geographicin 6 bolumluk bir belgeseli var gercek goruntuler felan. ismi kiyamet ordan bastan sona kadar anlayabilirsin.
  • Benide ekleyin...
  • baba ekleyiver
  • Ekleyebilirsin.
  • benide ekleyin arkadaşlar
  • 2. dünya savaşının hitler cephesinden belgeselleri varmı ? yani savaşı gösterecek ama gelişmeleri hitler cephesinden gösterecek hep. Varmı böyle bi belgesel
  • youtube ta japonların ünlü zırhlısı yamatonun filmine rast geldim bu filmin adını bilen varmı

• Otoko Tachi No Yamato
    http://www.imdb.com/title/tt0451845/
    Yamato diye geçiyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 20 Mart 2010; 21:35:35 >
  • teşekkürler çöltilkisi bitanede bismarck a çekseler ne olur ya hikayesi de yamatoya 5 çeker hani eski dandik fox ww2 den gına geldi bide siyah beyaz
  • İkinci dünya savaşı ile ilgili aklınızdaki tüm sorulara sitemiz cevap vermektedir.Profilimden sitemin adresine bakabilirsiniz !
  • II'nci Dünya savaşı ile ilgilenen tek manyak ben sanırdım, meğerse bayağı bir takipçisi varmış. II'nci Dünya savaşı ile ne kadar film, belgesel, yazılı yazısız arguman varsa hatim etmiş biriyim. Konunun sıkı takipçisi olacağım. İsmimide listeye ekleyebilirsiniz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

İkinci dünya savaşı ile ilgili aklınızdaki tüm sorulara sitemiz cevap vermektedir.Profilimden sitemin adresine bakabilirsiniz !

çok güzelmiş site gerçekten
  • quote:

İkinci dünya savaşı ile ilgili aklınızdaki tüm sorulara sitemiz cevap vermektedir.Profilimden sitemin adresine bakabilirsiniz !

Kural dışı imza mesajı var burada,
  • quote:

kurulduğu günden beri takip ediyorum çok güzel bi site ama sürekli değişikliklere gidilmesi ilgiyi azaltıyor haberiniz olsun
  • Bu arada Nazi Subay üniformam ve silahlarım tam techizatım kısacası yolda yarın Avrupa'da olur 1.5 hafta kadarda bizim gümrüklerde durur.Fotoğraflarla göstereceğim :)
  • quote:

Şimdi farkettim. Sıkı bir sayfa olmuş. Takipçinizim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: albaran34

quote:

Teşekkürler.Üye olursanız sevinirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albaran34

quote:

Teşekkürler.Üye olursanız sevinirim

Tamamdır hocam, oldum üye. Yarın sakin kafa ile siteyi hatim ederim,

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.