Şimdi Ara

2. Dünya Savaşı ile İlgilenenler Klübü [Resimler ve Bilgiler]-[63 Kişi] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.161
Cevap
25
Favori
297.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albaran34

quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

Orijinalden alıntı: albaran34

quote:

İkinci dünya savaşı ile ilgili aklınızdaki tüm sorulara sitemiz cevap vermektedir.Profilimden sitemin adresine bakabilirsiniz !

Şimdi farkettim. Sıkı bir sayfa olmuş. Takipçinizim,

Teşekkürler.Üye olursanız sevinirim

Tamamdır hocam, oldum üye. Yarın sakin kafa ile siteyi hatim ederim,

• quote:

Bu arada Nazi Subay üniformam ve silahlarım tam techizatım kısacası yolda yarın Avrupa'da olur 1.5 hafta kadarda bizim gümrüklerde durur.Fotoğraflarla göstereceğim :)

hocam sakata gelmeyin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

Bu arada Nazi Subay üniformam ve silahlarım tam techizatım kısacası yolda yarın Avrupa'da olur 1.5 hafta kadarda bizim gümrüklerde durur.Fotoğraflarla göstereceğim :)

hocam sakata gelmeyin ?

Ne gibi biz reenacting yapıyoruz airsoft silahlarla bir takım " ikinci dünya savaşını " canlandırıyoruz !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

quote:

hocam sakata gelmeyin ?

Ne gibi biz reenacting yapıyoruz airsoft silahlarla bir takım " ikinci dünya savaşını " canlandırıyoruz !

hee ben bir gören olur da nazi filan zanneder diye düşündüm ondan

• Zannetsin farketmez2-3 yıldır getiriyoruz üniformaları sokağa çıkıp gezen takım arkadaşlarım var..
  • quote:

Zannetsin farketmez2-3 yıldır getiriyoruz üniformaları sokağa çıkıp gezen takım arkadaşlarım var..

çok merak ettim şimdi sitenizde linki var mı
  • Vardı fakat kaldırdık hafta içi Reenacting ile ilgili site açacağız başvuru içerikli.Google'a WW2 Reeacting yazarsanız yardımcı olur
  • quote:

Vardı fakat kaldırdık hafta içi Reenacting ile ilgili site açacağız başvuru içerikli.Google'a WW2 Reeacting yazarsanız yardımcı olur

şunu buldum . Vallaha sempatim var böyle şeylere . Acaba üniforma koleksiyonumu yapsam

Ekleme : burası da var

http://www.militariacollection.com/waffenss.htm

Uniform price
    without boots € 743

uhhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoXLeY -- 20 Mart 2010; 22:59:02 >

• Biraz pahalı kolay değil o kadar..
  • quote:

Biraz pahalı kolay değil o kadar..

farkettim neyse vazgeçtim ben zaten
  • Eeee fiyatlar böyle işte ayakkabındı silahdı v.s en aşağı 2 milyarı bir defa gözden çıkar.Kaldıki koleksiyon sen bir ayır önce kenara köşeye 10 - 15 milyar..
  • bu savaşı anlatan en iyi film hangisi.Ben şu ana kadar Full Metal Jacket ve Kapıdaki Düşmanı izledim. Aslında Kapıdaki Düşman biraz aşk filmine benziyordu ama onda da 2. dünya savaşına ait birçok yer vardı.
  • Profilimdeki sitemizde bulabilirsin
  • şu an cnbc e de bir film var siyah beyaz izlemenzi öneririm.adını bilmiyorum ama nazi döenmi olması gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

2. dünya savaşının hitler cephesinden belgeselleri varmı ? yani savaşı gösterecek ama gelişmeleri hitler cephesinden gösterecek hep. Varmı böyle bi belgesel

stalingrad 1993. downfall(Der Untergang-Çöküş) bunlari biliyorum. çöküşde savas yok ama hitleri anlatiyor.birde valkrie var tom crouse nin oynadigi alman cephesinden anlatiyor hitlere suikast duzenlemek istiyor.youtubeden aratirsan bunlari begendigini indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 23 Mart 2010; 23:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze95

bu savaşı anlatan en iyi film hangisi.Ben şu ana kadar Full Metal Jacket ve Kapıdaki Düşmanı izledim. Aslında Kapıdaki Düşman biraz aşk filmine benziyordu ama onda da 2. dünya savaşına ait birçok yer vardı.

hemen diyim band of brothers 10 bolumluk mini dizi her bolumu super 4 kere izledim yine olsa yine izlerim arsivlik yani simdide the pacific cikti 2.bolumde su an oda 10 bolum olcak tavsiye ederim.aşk meşk yok:D
  • beyler benı de ekleyin
  • benide ekleyin arkadaşlar.
  • Benide ekleyin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk

youtube ta japonların ünlü zırhlısı yamatonun filmine rast geldim bu filmin adını bilen varmı

03:35deki atamn tipini sevdim

film dehşet

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.