Şimdi Ara

2. el aldığım Iphone 4s'in batarya süresi (Kullananlardan yardım bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Birkaç gün önce 2. el iphone 4s aldım. Telefon iyi kullanılmış ve temiz fakat sarjın kısa sürede bittiğini gözlemledim, bu modeli kullanmakta olanlardan kendi sürelerini öğrenmek ve yardım almak istiyorum. Eğer bendeki telefonun sarj süresi gerçekten kötüyse iade edeceğim telefonu.

Şöyle anlatayım;
    İlk aldığımda sarj %70lerdeydi, appstoredan program indir dene derken bir günde bitti sarj. Bugün saat yaklaşık 12:00 gibi telefonu sarja taktım ve Battery Doctor programını da kullanarak tam şekilde sarj ettim. Ayrıca internette okuduğum sarj süresini uzatacak ayarlamaları da yaptım. Parlaklık düşük seviyede ve şu an hat da yok henüz telefonda, yani 3g falan da kullanılmıyor.

Kullanım değerleri şu an böyle:
    Sarj: %18
    Kullanım: 5 saat 57 dakika
    Beklemede: 9 saat 41 dakika

Şunu da belirtiyim kullanım sürem boyunca oyun oynadım, internet kullandım, program indirdim ve wifi sürekli bağlıydı.
    Siz kendi sürelerinize kıyaslayarak bu süreleri değerlendirebilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 28 Ekim 2013; 0:54:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir sıkıntı yok o kadar uğraşmışsın normal bence ios 7 mi yüklü?
  • Whanhelsing kullanıcısına yanıt
    Hayır 7 yuklu değil. Bilmiyorum ama internette gördüğüm kadarıyla 2 gün bekleme, 6-7 saatten fazla kullanım yakalayanlar var onlar nasıl oluyor acaba? Dediğim gibi bende henüz hat da takılı değil ve 1 günde bitiyor neredeyse. Belki de fazla sarj yiyen şeyler yaptığımdandır ama yine de en azından 2 tam gün yetmesi lazım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 28 Ekim 2013; 1:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 6 bile yüklüyken günde 2 kere sarj ediyodum tlf nu whatsapp,oyun,wifi açık oluyo normal senin 1 günde bence iyi :D
  • 2 gün bekleme süresi mi? güldürme adamı nokia mı kullanıyorsun kardeşim. en iyisi sen git telefonu geri ver bencede yoksa aldığın adamı kanser edersin
  • Hocam o kadar kurcalamışsın yeni alışının hevesiyle, normal günlük kullanıma geçince daha iyi gider. Iphone larda normal olaylar bunlar. Şarjın 1 günü tam gördüğüne hiç rastlamadım hatta espirisi bile var, "Sevgiliniz Iphone kullanıyorsa beni aldatıyor mu diye düşünmeyin, çünkü şarjı 2 kişiyle konuşmaya yetmez."

Edit: Ayrıca çok temiz bir telefonsa ve şarj konusu içine sinmiyorsa bence bataryayı değiştirmek daha mantıklı çünkü o içine sinmiş almışsın, piyasada çok temiz Iphone yok, olanlarda ona göre fiyatlandırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahmut-Keskin -- 28 Ekim 2013; 14:28:46 >
  • 1 gün gidiyorsa yine iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de 5 gun once ikinci el 4s aldim,
    ios 6 yuklu
    3g kapali oldugunda akşamı buluyorum
    3g acik oldugunda 5-6 saat zor dayaniyor
    Sizin sure normal bence de

• quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

2 gün bekleme süresi mi? güldürme adamı nokia mı kullanıyorsun kardeşim. en iyisi sen git telefonu geri ver bencede yoksa aldığın adamı kanser edersin

İnsan gibi cevap atmayacaksan uğraşma dostum.

Cevap veren arkadaslara tesekkür ederim. Gördüğüm 2 gun bekleme suresi de iphone4 içinmiş bu arada, demek ki baya fark var 4 ve 4s in sarj sureleri arasında.

• bence herşey gayet normal % kısmını gösteren bölüm saçmalamıyorsa %10da aniden kapanma yada %50ken %60 gibi olmuyorsa çok çok normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.