Şimdi Ara

2. el arabaların yüksek fiyatları ne zaman düşer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba derğerli arkadaşlar şu an ikinci el araç piyasası çok karışmış durumda fiyatlar çok yüksek ve piyasada satılık çok araç var, bu durum ne zaman düzelir yani araç fiyarları ne zaman düşer ? araba alacağım(tercihen yeni astra, leon vb hb) biraz daha beklemelimiyim ? kış aylarında araç almak daha mantıklı mı ?

• Niye dussun ki, otv mi dustu, kdv mi,dolar mi dustu, euro mu, aci ama gercek bu fiyatlar dusmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "kışı bekle fiyatlar düşer" olayı geçti artık. O km. fiyatları ne kadar yüksek olursa 2. eli de o kadar yükselir aracın. 2. el sitelerinde bazıları öyle abartmış ki sıfırından daha fazla isteyenler var, bizzat gördüm son ÖTV zamından sonra insanlar 2. ele yönelmeye başladı ki fiyatlar fırladı. arz talep meselesi.. başımızdakilerin gözleri ne zaman doyar, vergiler düşerse 2. el fiyatları da o zaman düşer. masaldan öteye gitmez tabi ki..
  • Düşme falan olmaz niyetinizde almak varsa temiz araba bulunca alın geçin, çok fazla takılmayın varsın 1-2 bin fazla olsun.
  • düşmez, hatta yeni bir ötv zammı gelince yine artacak
  • 25-30 bin km yapmış 1 senelik aracına sıfır fiyatı yazan uyanıklar biterse o zaman düşer.

• fiyat düşermi konularından cidden sıkıldık. lütfen bir konu yukarı sabitlensin.

edit: fiyatlar kesinlikle düşmez. sıfır aracları fiyatları cok yüksek çünkü.

nasıl düşer. euro kuru düşmeli ayrıca hökümetim çok yaşa %18 vergiye ek olarak aldığı verginin vergisi olan %45 ötv yi tamamen ortadan kaldırmalı.

bu iki yolda hayal maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 12 Eylül 2014; 15:12:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.el kolayvkolay düşmez. Kisin ocakta şubatta yine en dusuk seviyede olur.

• Düşmez arkadaşım , hatta şu an alırsan kazançlı çıkarsın. Yılbaşından sonra yükselir büyük ihtimal.
  • Eski araçlara uygulanan vergi düştüğü sürece 2. El araçlar değer kaybetmez.
    Araba yaşlandıkça vergisi artarsa işte o zaman düşer. Yani şu şartlar altında düşüş falan beklemeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Emn.

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Orijinalden alıntı: .Emn.

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Su konulara bir engelleme gelmeli. Gunde 10 tane aciliyor bu konular. Ama okuyan yok demekki. Konu aca aca fiyatmi dusurecekler acaba

nerde açılıyor 10 konu ? ben konuyu açmadan önce arama yaptım baktım benzer konu bulamadım, sizin gibilerin amacı sadece mesaj sayısının artması... Bir şikayetin dileğin varsa yöneticiye ilet ben konuda başka bir şey sordum.

Hey sakin ol evlat. Ve o elindeki klavyeyi yavasca yere birak

senin gibi terbiyesiz haddimi bilmez olup cevap vermeyeceğim "evlat" kelimene.

her konuda senin gibi boş insanlar olacak yani alıştık buna.

Arkadas bu sinirin kime. Ne tuhaf adamlar var yahu. Evde hatunla kavgami ettin? Patronmu hasladi seni. Forumu takip etmedigin belli. Ayni konu hergun aciliyor. Takip etsen gorurdun. Beni gormek istemiyorsan engellersin benim yaptigim gibi olur biter. Tripler tripler.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

Düşme falan olmaz niyetinizde almak varsa temiz araba bulunca alın geçin, çok fazla takılmayın varsın 1-2 bin fazla olsun.

2000tl az bir para değil.
    düşmesini bekliyorsanız bir kaç ay bekleyin kış ayları düşer araç fiyatları.
    şu an çok yükselmiş durumda.
  • Niye atar yaptınız anlamıyorum. Forumu sürekli takip edenler benzer konuların sık sık açıldığını bilir. Forumda sık sık gördüğüm birine de mesaj sayınız artırmak istiyorsunuz falan demek hoş olmuyor.
    Konuya cevabım ise. Fiyatlar Düşmez Bu
    fiyatlara alısmamız lazım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codemaster42 -- 13 Eylül 2014; 0:29:28 >
  • Yemin ederim insanı deli edecek bir vergilendirme sistemine sahibiz dayım almanyada üniversite kantini işletiyor Audi A8e biniyor.Hukuk devletindemiyiz vergi şirketindemi anlam getiremiyorum.

• düşmez daha da yükselecek.. bir de şu almanya, amerika araç fiyatlarıyla karşılaştırmayı bırakın lütfen... Almanya'da BMW ve Mercedes satışları ile ülkeye giren para yıllık 3 milyar dolar... biz ne satıyoruz ki zenginleşip onların seviyesine gelelim... 1 ton fındık sat 2 tane iphone 6 al sonra da bizde araç pahalı... bence ucuz bile... zaten satışlardan da belli oluyor niye ötvyi düşürsünler ki mis gibi sıcak para akıyor devlete...
  • Dolar yönünü aşağı çevirdi bakalım nasıl yön bulacak? Sıfırların en az 3-4 bin tl daha düşmesi lazım ki ikinci el yön bulsun, ancak ocak 2015 itibariyle yeni araçlara gelecek zamlarla kaldığı yerden yoluna devam edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

Niye dussun ki, otv mi dustu, kdv mi,dolar mi dustu, euro mu, aci ama gercek bu fiyatlar dusmez

++++

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Dolar yönünü aşağı çevirdi bakalım nasıl yön bulacak? Sıfırların en az 3-4 bin tl daha düşmesi lazım ki ikinci el yön bulsun, ancak ocak 2015 itibariyle yeni araçlara gelecek zamlarla kaldığı yerden yoluna devam edecektir.

hocam dolar her an fırlayabilir. aman diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Dolar yönünü aşağı çevirdi bakalım nasıl yön bulacak? Sıfırların en az 3-4 bin tl daha düşmesi lazım ki ikinci el yön bulsun, ancak ocak 2015 itibariyle yeni araçlara gelecek zamlarla kaldığı yerden yoluna devam edecektir.

Dolar ptesiden itibaren yönünü belirleyecek emtia piyasası özellikle altının cuma günkü hareketleri bu doları 2.19a kadar çekecektir. Ben de böyle beklemiyordum hatta sıfır araç alımımı da yeni yapmıştım sırf bu volatiliteden ama son durum bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Dolar ptesiden itibaren yönünü belirleyecek emtia piyasası özellikle altının cuma günkü hareketleri bu doları 2.19a kadar çekecektir. Ben de böyle beklemiyordum hatta sıfır araç alımımı da yeni yapmıştım sırf bu volatiliteden ama son durum bu.

ya kısa vadede olabilir ama orta uzun vadade fed faizi artacak bu para geri dönecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.