Şimdi Ara

2. El araç alırken deposunun boş olması doğru mudur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki, sıfır araba satanlar neden 15 km menzil ile veriyorlar aracı ? Bence ortada bir sıkıntı yok.
  • Ülkemizde ahlak kalmadı. Çingene hesabı herşey
  • Benzin ışığı yanarken arabayı da LPG'sizlikten ikide bir benzine atarken aldım. Daha İzmir'den çıkmadan bir benzinliğe girdiğimde sormuştum bu niye LPG'de durmuyor diye o da LPG yoksa yapar öyle demişti. Hem benzini hem LPG'yi fullemiştim.
  • 1/4 şekilde benzinli teslim aldım eski sahibine 20 liralık da gaz attirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Helal olsun size. Sanırım adanalisiniz forumda Taner gode bey vardı adanaliydi. Sattığı kişiye hediyelik peynir tenekesine kadar aldığını yazmıştı.

Arkadaşım adana dan Gokcan otomotivden passat tsi almıştı. Adanadaki konaklama, sabah ve akşam yemeği, alım satım dan sonra depoyu doldurma gibi tüm masraflarını çekmişler. Sattiklari aracın yedek anahtarını bulamamış galerici bir ay sonra anahtar parasını da eft yapmış. Böyle esnaflarda var.

Demek ki adana halkı misafirperver.

Taner Bey ile tanışma fırsatım olmadı, ben foruma üye olduğum dönemde yenice forumu bırakmış sanırım. Ama tanımak isterdim doğrusu... Vallahi hocam dışarıda pek iyi bir imajımız yok açıkçası ama kötüsü kadar iyi insanlarıda vardır Aslında Türk insanı olarak hepimizde vardır misafirperverlik ama yavaş yavaş özümüzü kaybediyoruz işte. Şehir dışından kalkıp gelmiş birini kebapsız şalgamsız göndermek beni rahatsız eder açıkçası:) yolunuz düşerse sizide beklerim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    İnşaallah hocam. Ben de beklerim Isparta yalvaç a.

Ben 2006 yılından beri forumu takip ederim. Taner bey ve onun gibi birçok kişi bilgileriyle bizi aydınlatırdi. Keşke tanıma fırsatiniz olsaydi. Ama o saygı değer kişiler bir bir forumdan ayrıldı. Eski tadı tuzu kalmadı forumun.

Misafirperverlik konusunda haklisiniz. Ozumuzu kaybetmememiz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 21 Aralık 2016; 22:59:49 >
  • Son sattığım aracın deposunun yarısı doluydu.Bir hafta öncesi zam gelmeden hemen önce fullemiştim.5 tl kar edeyim derken 100 tl lik yakıt hediye ettik :)
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Kısmet diyelim, inşallah... forumda arama yaparken yazılarına denk geliyorum sıkça, dolu bir insan olduğu belli... Ben forumu geç keşfettim zaten ama ilk üye olduğum zamanlarda bazılarına denk geldim diyebilirim. Şuan çoğu zaman takipçi konumundayım, ne bilgi edinebilirsem kâr gözü ile bakıyorum o kadar.

• Hoş değildir be kardeş, fulleyip bırakırım ben
  • Şart değildir, fakat yapılsa iyi olur derler ya öyle. Biraz da insanın vicdanına kalmış bir şey.
  • ben alırken 4. dereceydi satarken 5. dereceydi yukarıdaki listeye göre
  • ben bizim caddy satmadan iki gün önce depoyu babam fulledi ve 2 dk bindik otoparkta bekledi 2 gün zaten adam geldi aldı full teslim ettik bence bilerek boş bırakmak ayıptır ya

• Aracı satıyorum diye kapıda yatırmıyorum. Her zmaan ne kadar depoyu dolduruyorsam satıştada aynı devam. Depoyu fullediğimde gelirse müşteri nasibidir boşa yakın gelirse kastım yok.

Ben satarken ne vardı hatırlamıyorum bile. Ama alan çocuk iyi birine benziyordu devir sonrası bir de yemek ısmarladım helalleştik ayrıldık
  • Son aldığım araçta lamba yanıyordu 30km civarı yol gittim öyle yakıt almıştım.

Sattığım aracı teslim ettiğimde yarım depodan fazla benzin vardı. Alacak arkadaş rica etti çok yoğunum dedi

Kendi aracımla bursadan Balıkesire gidip aracımı orada bıraktım. Otobüsle akçaya gittim satacağım aracı aldım Balıkesire gittim satışı verdim aracı bıraktım. Karşılıklı bu işler Allah doğru insanlar ile karşılaştırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene sattigim aracimda yarim depo benzin,yarim depoda gaz vardi.gecen ay aldigim aracta yarim depodan biraz daha fazla mazot vardi.depodaKi yakitin bile hesabini yapacak hallere dustuysek,cidden durumunuz vahimden de ote
  • Sattığım bir araçta adama gerekli indirimleri yaptıktan ve çeyrek depoda mazotla arabayı tedlim ettikten sonra, abi bir güzellik yapta depoyu dolduruver demişti...boya koruma ve kauçuk pas pas setide istermisin kardeşim benim demiştim.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.