Bildirim
2.El Araç Almak isityorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ticari vs farkedermi hocam?connect felan olabilir.bu arada alac alacaksiniz sakin bekletmeyin yilbasindan sonra fiyatlarin artacağını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asgardlı Thor -- 25 Aralık 2016; 13:34:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ticari değil binek istiyorum üstadım. hatchbag araç olsun istiyorum ama kara veremedim hangisini alayım diye -
1.5 senedir araç mı arıyorsunuz ?quote:
Orijinalden alıntı: hkocakir
Ticari değil binek istiyorum üstadım. hatchbag araç olsun istiyorum ama kara veremedim hangisini alayım diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 3 Mayıs 2018; 18:9:29 > -
Biraz komik gelebilir ama arıyorum.Gecen sene alayım dedim hastalıklar zuhur etti onlara harcadım şimdiye kadar yeniden toparladım paramı nasipse yeniden almayı düşünüyorum -
sanırım bütçeniz 40 civarı.
araç almak için beklemeyin sürekli artıyor.
40 lira civarına aile aracı olarak linea'da olur, citroen c-elyse'de olur.
b segment olarak ise corsa fiesta punto evo vs bakabilirsiniz. -
Bizim 7 yıldır arabamız yok ve 5 yıldır araba almaya niyetleniyoruz.Hala alamadık.
çok düşünmeyin hocam alın gitsin bitane.quote:
Orijinalden alıntı: 20MBP98
Bizim 7 yıldır arabamız yok ve 5 yıldır araba almaya niyetleniyoruz.Hala alamadık. -
Hocam ciddi misiniz
Mesajınızı şimdi gördüm hocam, geçmiş olsun, Allah bol şifa versin inşallah
Eyvalah teşekkür ederim saol üstadım.Bakalı gene niyetlendik netice ne olur bilmiyorum
Fiat Palio 1.2 16 valf 2006 model 70 binde bir araca denk geldim benzinli tüp hiç takılmamış
Sizce nasıl bu araç alınır binilebilir birşey mi?
-
Hocam fiatın eski araçları sorun çıkarabiliyor çokça kez şahit olunmuştur forumda biraz bakarsanız görürsünüz. O arabayı normalde alabileceğiniz fiyat aralıklarında modeli değişerek nissan micra, mitsubishi lancer, clio, daha yeni bir model fiat punto, 207 ya da hyundai getz mantıklı bir seçim olabilir. Micra ile hyundai getz ile tecrübem var, aileniz geniş bir aile değilse çok hoş arabalar ikisi de, ama dediğim seçenekler de değerlendirilebilir yine, istediğiniz zaman sorabilirsiniz istediğinizi hem buradan hem de pm olarak, iyi günler
Arkadaşlar iyi günler az bi araştırma yaptım paliodan vaz geçtim şuan ki fikrim 200302006 yılları arsında üretilmil olana
OPEL CORSA 1.2 VEYA 1.4 MOTOR,
SKODA FABİA 1.2 VEYA 1.4 MOTOR.
Bilenlerinizden bana yardımcı olacak var mıdır?Bu iki araç arasından hangisini tercih etmeliyim.Motorları çeker mi beygir güçleri nasıl ?
Mesela SKODA FABİA NIN 1.2 12VALF olanını tercih edilmemesi gerektiğini söylüyorlar.Ma fabrika verilerinin daha az yaktığı ortada nasıl oluyor anlamıyorum.
Bu konuda sizlerden yardım bekliyorum.
İyi günler diliyorum. -
Üstadım haklısın palio almadan vazgetim hem yakıt anlamında hem performans anlamında kimsenin tavsiye etmediği bir araç.Donanımsal anlamda da sınıfının diğer markalarıyla kıyaslandığu vakit fakir bir araç.Ve bütün bunlarla beraber sınıfının nerdeyse en fazla yakıt tüketimene sahip.
Bütün bu olumsuzluklar benim bu araçtan vazgeçmem vesile oldu diyebilirim.Hem 1.2 16 valf hem de 1.4 16 valf olması birşey değiştirmiyor.Tavsiye eden çok az insan var edindiğim bilgilere göre.
Peki sana;
2003-2006 MODEL
OPEL KORSA 1.2 16 VALF BENZİNLİ VE 1.4 16 VALF BENZİNLİ YADA
SKODA FABİA 1.2 12 VALF BENZİNLİ VE 1.4 16 VALF BENZİNLİ ARAÇ DESEM
tercihin ne olur bana hangisini tavsiye edersin.
Kolay gelsin iyi günler diliyorum. -
Araba sıkıntılı olmazsa bir de sürekli gittiğin geldiğin yollar yokuş in çık değilse1.2 corsa yeterli gelebilir ama bütçen yeterli gelirse 1.4le daha rahat edersin fikrimce
Linea yı geç hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İyi günler arkadaşlar dün bir tane fabia buldum 3. sahibinden 100 binde arab benzinli.1.6 16 valf 101 hp .Fiyatı 30 bine bıraktı nasıl sizce
aracın 500 lira masrafı var bu hepsi -
Manuel Passat 1.8T'ler düzgün bir araba.
Bunlarıda inceleyiniz. Motoru muazzam. Çekişi de mükemmel.
Bu aracı buldum. Araç benim değil sahibini de tanımam.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-13-yillik-memur-sahibinden-passat-556922582/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EBÖB -- 16 Mayıs 2018; 17:43:11 > -
Yalnız linea sedanquote:
Orijinalden alıntı: hkocakir
Ticari değil binek istiyorum üstadım. hatchbag araç olsun istiyorum ama kara veremedim hangisini alayım diye
accent al hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- conta neden yanar
- en iyi pick up
- benzin pompası arızası
- bridgestone lastik yorumları
- vip transfer işi yorumları
- araç kamerası
- kia tasman
- bmw ix2 fiyat
- plaka sorgulama ücretsiz
- togg batarya kapasitesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X