Şimdi Ara

2. EL ARAÇ KONUSUNDA KARARSIZLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İçinde bulunduğum sıkıntılı durumu sizinle paylaşıp, fikirlerinizle benim için sorun olmaya başlayan araba konusundan kurtulmak istedim.
    20 ekim gibi 2004 model aracımı sıkıntı çıkartma riski ve yenileme düşüncesiyle elden cıkardık. Üstüne biraz da borçalanarak 72-75 bin TL civarında bir parayla araç arayışına başladık. Aklımda önce 2 araç vardı. Skoda Octavia 1.6 TDI-DSG ve Seat Leon 1.6 TDI-DSG . Bu paraları verip boş bir araca binmek bana saçma geldiğinden alacağım araçta sunroof-cam tavan,katlanır ayna vs. gibi klasikleşmiş donanımları baz aldım. Leon da ekstra olarak 5.8 inç ekranlı olan versiyonlara yoğunlaştım. Fakat aradığım araç DSG olmasından kaynaklı garantili olsun istedim. Hal böyle olunca fiyatlar biraz şişti 78-79 derken 80 civarını buluyor. Dsg olayı tedirgin edince alternatif olarak BMW E90 320d baktım bir kaç tane. Bu araçtada ortalama 2006 model alabiliyorum. Bu sefer kendi aracımı satma nedenim aklıma gelince ne kadar mantıklı diyorum kendi kendime. Sonuçta kendi aracımı yaş itibariyle sorun cıkarır diye satıyorum, gidip tekrar 2006 model araç bakıyorum düşüncesiyle vazgeçer gibi oldum. Bir yandan DSG diğer yandan fiyatlar öbür taraftanda 2006 model diye diye bir kararsızlık içine düştüm.Farklı bir arabaya yöneleyim diyorum Malum sitede araç markalarını tek tek geziyorum beni cezbedecek bir markaya da rastlamıyorum. Ne yapacağımı bir türlü bilmiyorum. Belki farklı fikirlerle aklımda farklı düşünceler oluşabilir. Yorumlarınızı bekliyorum.

• İnsignia, 1.6 Cosmo, benzinli, otomatik 70000 liraya bulunur. 50000 km altında canavar gibi araba alınmış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

İnsignia, 1.6 Cosmo, benzinli, otomatik 70000 liraya bulunur. 50000 km altında canavar gibi araba alınmış olur.

Tercihim dizel-otomatik yönünde
  • E90 320d eğer temiz kullanılmışsa emin olun dsg li modellerden daha az sorun çıkarır. Ama biliyorsunuz ki e90 kasa ekransız. Multimedya olarak beklentilerinizi pek karşılamaz ama geri kalan konularda bence tatmin eder. Ekran konusunu da dışarıda iyi bir sistem taktırarak çözebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

E90 320d eğer temiz kullanılmışsa emin olun dsg li modellerden daha az sorun çıkarır. Ama biliyorsunuz ki e90 kasa ekransız. Multimedya olarak beklentilerinizi pek karşılamaz ama geri kalan konularda bence tatmin eder. Ekran konusunu da dışarıda iyi bir sistem taktırarak çözebilirsiniz.

E90 a ekran konusunda takmıyorum. Sadece ekran takıntım leonda var
  • Hocam sorun surda 2006 model bir araç 5 yıl sonra 15 yaşında olacak, amacınız dogrultusunda en yaşlisi 5 yaşında arabalara bakmalisiniz kişisel gorusumce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1dr -- 23 Kasım 2016; 12:58:18 >
  • V 40 premium powershift 1.6 D
    DS5 1.6 eHDİ Dsport
    Focus 1.5 TDCİ titanium powershift
    Elantra 1.6 CRDİ Elite plus oto.
    Cerato 1.6 CRDİ Concept plus oto.
    Astra 1.6 CDTİ Exellence oto.
    308 1.6 Blue Hdi allure oto.
    Leon 1.6 TDİ style S&S advance
    Octavia 1.6 style DSG
    Golf highline 1.6 TDİ Dsg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.