Şimdi Ara

2. el az yakan HB araç önerisi (40000-50000 TL civarı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir seneyi aşkın bir süredir kendi aracımı alma planları yapıyorum. Daha önce de bu forumlara yazdım ancak ihtiyaçlarım ve beklentilerim değişti.

Yeni işime arabayla gidip geldiğim için günde 120-130 km minimum yol yapıyorum. Bu sebeple de az yakan bir araç araştırıyorum. Rahatlığından ötürü otomatik vitesli bir araç almak istiyorum. Ancak dizel-otm olarak çok fazla seçenek yok gibi piyasada. Hergün kullanacağım için beni yolda bırakmayacak,sağlam bir araç tabi ki tercihim olur (Tuzla-İzmit arası otoyolda kullanacağım).

Bana bu bağlamda, dizel veya benzinli (LPG değil), tercihen otomatik, hatchback ve fiyat/donanım olarak tatmin edici bir araç önerir misiniz?

Aklımdaki araç Ford Fiesta 1.0 Ecoboost Powershift, ancak yakıt tüketimi konusunda emin değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sen en iyisi 308 1.6 hdi al performans yakıt konfor olarak dört dörtlük
  • Hangi kasa acaba bahsettiginiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimde bütçem bu civarda ve aklımda C4 ve i30 var ... Yakıt olarak C4 daha iyi seçenek gibi duruyor...Ah bide bu markaların eski yıllardaki kötü imajlari olmasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligo

Hocam benimde bütçem bu civarda ve aklımda C4 ve i30 var ... Yakıt olarak C4 daha iyi seçenek gibi duruyor...Ah bide bu markaların eski yıllardaki kötü imajlari olmasa
    Dostum şu an 2013 C3 Collection 1.4 HDi kullanmaktayim. Cok tecrubeli bir sofor değilim. Ancak bana göre fena bir araç değil. sirket aracı oldugundan yakinda teslim etmem gerektiği için kendi aracımı alıp kullanicam.
    Yakıt tüketimi olarak bu c3'u çok beğenmedim. Ağırlıklı olarak izmit istanbul otoyolunda, biraz da normalden hızlı kullandım. 3k uzeri bir yol yaptim. Yol bilgisayari ortalama tüketim olarak 6.1 lt diyor. Full depo maximum 700 km yapıyor. (600 km uüzeri yine yol bilgisayarı tahmini).

C4 un tüketim değerleri de bu şekilde ise pek bir albenisi kalmıyor bana göre. (Bu varsayımı kendi kullanım tecrubeme göre yapıyorum. Benzer sınıftaki araçların reel tüketim değerleri konusunda, kıyaslama yapacak kadar bilgim yok işin gercegi)

• Çok hız yapmayacağım diyorsan jazz fun cvt derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.