Şimdi Ara

2. el bisiklet / Ümit Evolution hakkında görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 haftadır bisikletleri araştırıyorum. Az çok fikir edindim. İyi bir bisiklet nasıl omalı konusunda kafamda bişeyler oluştu. Bu kriterlere göre çevremde bisikletleri araştırdım. Yani tek ön amortisörlü, alüminyum kadro, boyuma göre 18" kadro, 26 jant ve en önemlisi fiyat ki vereceğim en fazla 250 (şu kpss'den iyi puan alıp atanayımda en iyisini alıp binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı)
    Neyse aradım araştırdım bunu buldum bana da çok yakın üstelik. Gidip incelemeyi düşünüyorum.
    https://tr.letgo.com/tr/i/uemit-alloy-yol-bisikleti_0fc31700-e3a4-4c26-bd9a-ee9c647fad90
    Bulabildiğim özellikleri:
    Kadro : Alüminyum
    Maşa : Zoom Bravo 327 Amortisörlü
    Jant : 26" Alüminyum Siyah
    Lastik : 26x1.90 Rubena
    Fren : Logan Alüminyum V-Fren
    Vites : 21
    Vites Kolu : Shimano SL-RS35
    Arka Arttırıcı : Shimano TX-35
    Ön attırıcı : Shimano FD-TZ-30
    Ruble : Shimano TZ-21
    Aynakol : Prowhell MA-P503

İki köy arasında yarı toprak yarı asfalt yolda kullanıcam. Beni götürüp getireceğini düşünüyorum. Malını kollayan biriyimdir hor kullanmam. İlan sahibiyle konuştuğum kadarıyla hediye geldi 2 defa bakkala gidip geldim 1 senedir kullanmıyorum dedi.
    Bu fiyata hi-ten çift amortisörden başka bisiklet bulunmadığı göz önüne alınarak görüşleriniz nelerdir.
    Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabivo -- 1 Nisan 2017; 0:39:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.