Şimdi Ara

2.El Dizel mi ? Benzinli mi ? LpgLi Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 1 aydır araba piyasasını takip ediyorum ve çok kararsızım bu araçların yakıtı konusunda.
    ben ayda yaklaşık 1000 km yol yapıcam şehir içinde bana en uygunu hangisi olur karar veremedim.Sizin yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
    1-Diyorum dizel alayım onun masrafı çok olur vs. diyolar birde araba alırken pahalı oluyor.
    2-Benzinli alayım diyourm performansı düşmsin araç orjinal kalsın fazla bir km yok yapacağım amorti etmezmi edermi soru işaretleri var benzinde pahalı biliyosunuz.
    3-Lpg en uygun yakıt gibi gözüküyor ama onun da kaliteli taktıranı bulmak lazım.alırken lpgli araç almak istiyorum.kendim taktir para ver üste ruhsat muayne işleriyle uğraşmak istemiyorum vs.

sizden fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.Bütçem Max 20 000 tl
    düşündüğüm araçlar
    Fiat Grande Punto Benzinli yada dizellerinden
    Lpg'li Opel astra buldum bi tane yeni kasalardan 18,500 tl'ye 2004 model 120 000 km de iyi bir lpg sistemi var - 2005 Nissan almera var tüplü 17500tl
    birde pejo 307 2004-2005 arası dizel araçlar benim bütceye uygun.

napmalıyım yardımlarınız ?

• uygun bir opel astra bul (şuan classic diye satılan kasa sanırım h kasa ) lpg taktır bin temiz dizel bulursan al diyeceğim ama km leri yüksek olur hep yada şirket arabası en iyisi olabildikçe az km li alıp lpg takmak konu ikinci el olunca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.