Şimdi Ara

2. El Ekran Kartı Piyasasının Çökmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 450ye alınmış kartı 700e satmak... Biraz değişik bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu olayı niye anlayamiyosunuz arkadaşlar ? Bende düzenli olarak letgodan alışveriş yapıyorum ve bolca ekran kartı aldım sattım kullandım. Sadece ekran kartı değil tüm bileşenler üzerine alışveriş yaptım.

İşim biten donanımı da gene letgodan sattım. Öyle aptal mesajlar geldiki akıllara ziyan. Bir donanım satiyosun fiyata 700 yaziyosun mesaj geliyor ohooo bu ne fırsatçılık 6 ay önce 300 liraydı bu donanım diyor. Lan değişik o 6 ay önceydi ben bu donanımı 300 e satsam aynısından bir daha alamıyorum ben mi yonetiyorum ülkeyi.

1050ti a 1100 lira istiyolarmis 1050ti bence çöp. 800 liraya rx570 aldım itx model bir kaç gün önce. 5 ay garantisi mevcut. 1050ti yi cebinden çıkarır. Testler ortada. Bizim gibi ülkelerin vatandaşlarının ne işi var intelle Nvidia ile ? AMD daha ucuz arkadaşlar daha fiyat performans ürünleri var. 800 liraya imkanı yok 1050ti bulamazsın bulsanda rx570 in performansini vermez. Sadece bu kartlar değil hiç bir muadil Nvidia kart AMD kartının karşısında bir artı sunamiyor malesef. Haliyle en azından AMD tercih edebilirsiniz bu gibi durumlarda. En azından bir ram parası cebinizde kalır.

Onun haricinde alım gücümüzün düşüklüğünü konuda aksak haklısınız yapacak bişey yok. Ama fiyatları konuda aksak yapcak bişey yok sıfırı değerlenen herşeyin ikinci elide değerlenir arkadaşlar.

• ONY86 kullanıcısına yanıt

fazlasiyla degisik birsey kar yaptim diye seviniyorsun ama kar yapmiyorsun paran erimis oluyor aslinda cok kotu birsey

• Lenneth- kullanıcısına yanıt

GP eidtion değil ise sıcaklık sorunu olan bır karttı

Msi markasına aldanan birisine itelersiniz ya da öldü fiyatına gidersede şikayet etmeyin, kötü model tercihiniz olmuş

• 1050ti 700tlye aldım piyasa çökmedi çökerttiler Ç)

• ONY86 kullanıcısına yanıt

450 ye aldım diye 350 ye mi satsın? O zaman 750 ye alabileceği kart da 1500 lira olmuş. Onu ne yapacak?

O zamanın parasıyla düşünmek çok yanlış. Piyasası neyse odur fiyatı. Tutup da 1500 isteyen var o da boşuna istiyor.

• izengel kullanıcısına yanıt

örneğimdeki kartın yenisi şuan yok ve üstüne kaç seri çıktı. cihazlarına aşık olanları saymıyorum o ayrı bir konu.

• Ne satıcıyım ne alıcı ama 2 sene önce 450ye aldığı kartı şimdi 700e satması gayet normal.4 sene önce ünide 2.sınıfta arkadaşım asusun para iadesiyle birlikte 1800 liraya 1080ti almıştı şimdi 1800 liraya kim 3080 alabilir

• Muten Baba kullanıcısına yanıt

Hocam N11'de bana bir tane şuan 4000 TL'ye satılan 5700 XT gösterir misin? Ben de N11'i 11.11'i bekleyecektim ancak dayanamadım geçen cuma İncehesap'tan 5700XT aldım 3850 TL'ye.

N11'de en ucuz 5700XT şuan 4.599,42 TL (Sapphire Pulse), 444 TL kupon yüklense yine 4155 TL ediyor. 3600 TL'ye yok yani 5700 XT.

• ABSOLUT kullanıcısına yanıt

Haklısın da ben bu hafta 3.5 a alonabilecegine inanıyorum şuan olması olmaması önemli değil , çok kampanya olacak Hepsiburada Trendyol da var daha Amazon da yapacak , belli de olmaz tabi ülkenin halı pert

• Elindeki kartı satan adam yeni kart almak için satıyor. Atıyorum rtx 3070 alıcak adam rx 5700xt si var 3500 e sattı 3500 koyup 7000 e rtx 3070 alsa bile verdiği paranın

performans olarak karşılığını alamaz bu şekilde düşünün.2 kart arasında %100 performans farkı yok.Elbetteki kur yükselince elinizdeki malında değeri artıcak evinizi sattığınızda 15 sene önce aldığınız fiyattan mı satacaksınız? Şahsen bende amd vega 56 var 2800 den aşağı vermem.

• burda konuşan çoğu insanın atladığı şey şu , malın fiyatı artmıyor liranın değeri düşüyor , eskiden onu almak için 500 lira veriyordun şimdi 700 bu kadar basit bunu anlamayı başardıysan ikinci el satan kişilerle uğraşmak yerine biraz daha büyük düşün hata nerde diye

• Bence iki tarafında haklı olduğu durumlar var. Mesela ben 1080 TI sahibiyim. Satsam buna denk su an 2080 TI. E kaç para 1080 TI sıfır aldım Buda sıfırı 12000 TL civarı. 4000 e satsam 1080 TI 2080 TI alamıyorum. Sonuç eldeki ile yetinmek şart. Alacaksan sıfır alacaksın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.