Şimdi Ara

2. el fat psp alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar ne düşünüyosunuz bu konuda fat psp ler çıkalı uzun yıllar oldu sizce alınır mı alırsak ne gibi problemler çıkabilir

• Herhangi bir problem çıkmaz..
    160-170 Liradan fazla vermediğiniz müddetçe sorun yok.. Tamamen tercihinize bağlı..
  • akınır dostum niye alınmasın ama tabiki fiyat konusunda biraz hassas olmak lazım yani bende fat psp kullanıyorum ama eğri oturalım doğru konuşalım maksimum (ki o da en temizine) 250 ver alıcaksan....
  • kasım ayında aldım. Çok temizdi 250 tl verdim. Ve hiç pişman değilim. Eğer temizini bulursan kaçırma derim. Ve temiz bir psp fat, çizik bir psp slimden daha iyidir.
  • bence alıcaksan biraz daha para biriktir ve psp slim al derim hem daha hafif daha az yer kaplar
    yani her açıdan avantajlı
  • her iki psp yi de kullanmış biri olarak kesinlikle fat alma derim.
  • arşivinde sıfır ayarında fat cihaz dahil olmak üzere her çeşit cihaz bulunan biri olarak diyeceğim şudur ki : oyun oynamak için direk fat cihazı seçiyorum...
    fat cihaz ele iyi oturur.şarjı uzun gider.hele birde ölü pixelsiz çiziksiz cihazsa tadından yenmez.
    eğer wireless sorun yoksa,ölü pixeli yoksa,şarjı da 3 saatten uzun gidiyorsa forever Fat psp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır mı temiz 2. El mi???
    2 ay önce açıldı
    Xbox 360 E Model Kırılır Mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slim ve fat psp yi söküp incelemiş biri olarak; iki psp arasındaki donanım farkı sağlamlık bakımıdan oldukça farklı. örneğin fat psp nin tuşlarının iletkenleri karbon ile kaplıyken slimde böyle birşey yok. karbonun zamanla aşınması tuşların basmamasına neden oluyor. bunu çoğu zaman tv kumandalarında da yaşıyoruz. yine fatin joystick i daha sık arza yapıyor. pil bakkımından fat biraz daha uzun gidebilir ama yarım saatlik fark için cebinizde takoz taşımayın derim. ayrıca fat de ölü pixel çıkma riski daha yüksek. fat psplerin ekranları daha soluk.ayrıca wifi kullanırken çok ısınıyo. her bakımdan kesinlikle slim derim.
  • Çok paran yoksa ve PSP keyfi yaşamak istiyorsan elbetteki fat psp alınabilir. Zaten 3000'lerde kırıldı artık fat fiyatları iyice düşecek 150 den fazla verilmez fat psp ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 9 Haziran 2009; 13:02:45 >
  • Oyun için alıyorsan bence de FAT al. Adam gibi ele oturuyor ve alet sımsıkı. Sen buradaki fiyatlara kafanı takma 1 sene ararsan anca bulursun o fiyatlara. Git ara temiz bul en güzelini en ucuza al. PSP de çizik arıza olmadıktan sonra yenisi ile eskisi arasında fark yoktur. O yüzden bul 2.el FAT PSP ucuzunu almaya bak. Bir de ilk alacağın için hediyesi bol olsun yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfren

Herhangi bir problem çıkmaz..
    160-170 Liradan fazla vermediğiniz müddetçe sorun yok.. Tamamen tercihinize bağlı..

Bu fiyata bul bende alayım.
    8 ay önce 275tl'ye oyun dolu 8gb kartıyla beraber satın aldım.
    Alet kullanılmamıştı, bende temiz kullandım 3 ay oynadım yazlığa uğradığımda bıraktım. Şimdi tekrar getirttim.
    Yani elimde pırıl pırıl sadece 3 ay kullanılmış bir PSP Fat var.
    PSP oyun piyasası bu kadar hareketliyken. Geçen seneler içinde bu aletin yerini tutacak ne bir oyun nede multimedia cihazı yokken,
    Benden kimse 160'a PSP alamaz.
    İsteyen olursa en az 225'e veririm. Oda içim ağlayarak, Kredi kartını kapatırım düşüncesiyle olur.
    Daha aşağısı bu alete küfürdür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOD32

quote:

Alet kullanılmamıştı, bende temiz kullandım 3 ay oynadım yazlığa uğradığımda bıraktım. Şimdi tekrar getirttim.
    PSP oyun piyasası bu kadar hareketliyken. Geçen seneler içinde bu aletin yerini tutacak ne bir oyun nede multimedia cihazı yokken,
    İsteyen olursa en az 225'e veririm. Oda içim ağlayarak, Kredi kartını kapatırım düşüncesiyle olur.

ben 100tl ye fat psp almıştım!(4gb kartla)

• 100 ile 150 arasına çok rahat bulursun kullanmadığın eski bir telin falan varsa git onunla takas et direk para mara da vermezsin...
  • yurt dışında 100-150 arası gidiyor ama uğraşanabilene
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman_as

quote:

Orjinalden alıntı: GOD32

quote:

ben 100tl ye fat psp almıştım!(4gb kartla)

Vallah kimden aldıysan söyle ben ondan alırım, en kötüsü 200e satarım. kartıma yatırırım kazandığım 100lirayı

• Arkadaşım arıyorsan eğer bende uygun bir ürün var arada 2 arada 3 arada hiç gözükmeyen ölü pikseli var .
    Slim 2000 linki aşağıda ilgili çekerse incele derim...

http://forum.donanimhaber.com/m_32177879/tm.htm
  • Fat kullanıyorum cok memnunum. Hic bir fark yaratmayacaksa neden tonla para verip slim alayım ki?!
  • Alınır. Arada doğru düzgün fark bile yokken fazladan para vermeye gerek yok.
  • Alınır hatta sıfır alınmaz 2.el temiz alınır öküz gibi sıfıra o kadar para vermeye gerek hiç yok
  • Bende psp fat arıorum düşünen olursa alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iborator -- 14 Haziran 2009; 1:15:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.