Şimdi Ara

2.el fiyatları aldı başını gidiyo çözüm nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydan beri araba almayı düşünüyorum fiyatlar almış başını gidiyo eski aracımı 2 sene önce çok uygun fyata almıştım şimdi Hyundai accent bkyorum 1.3lx 9000-10 bin isteyen var toyotalar 98 model 15 milyar milletmi kafayı yemiş benmi piyasadan anlamıyoru mArtık Ocak,veya şubatı bkliyorum sizce düşermi piyasa??

• sıfır araç fiyatları düşerse ikinci elde düşer. Yoksa sıfır araç fiyatları böyle yüksek seyrettikçe bayramda geçse, kışta gelse bi düşüş yaşanacağını sanmam.
  • en guzel cevap almamak baska yolu yok....herkes artırmıs fıyatları...almayın arkadaslar..
  • kesinlikle katiliyorum, sirf bu yuzden bende ilan verdim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

kesinlikle katiliyorum, sirf bu yuzden bende ilan verdim :D

Ya satılırsa nolacak diye düşündügün oluyor mu hiç
  • Herkes tok satıcı.. Sanırsam Her yerde yüksek fiyat normalde 17-18 lira olan Bmw 3.20 96 97 falan Bi bakıyorum ki 25 Milyar Ağzım Açık kalıyor 25 Lirayada 98 99 e46 Kasa alınabiliyor.. 2. el diye bir şey yok herkes Ucuz alayım pahalı satayım peşinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

kesinlikle katiliyorum, sirf bu yuzden bende ilan verdim :D

Ya satılırsa nolacak diye düşündügün oluyor mu hiç

valla, 12.75e aldim 15000e veririm uzerine bankadan 3-4 bin ceker yeni kasa fabia bakarim ( tabi fiyatlar dusunce )

harbi fiyatlara bakinca suan 14e koysam ertesi gun satilir gibime geliyo, millet feci ucmus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MART ayında golf alıcaktık polo 35 bin tl golf 42 bin tl 0 km satış gfiyatı şimdi aynı golf e bakıyoruz bir akrabam için 62 bin tl ve 2.el 10 bin kmde aynı araç

60 bin tl golf e para verilirmi yahu dedik almadık kendime alsam yeminlen 60 bin tl golf e vermem gider honda s2000 alırım 58 bin tlye

golf 60 bin tl olmuş arkadaşlar hemde doğus oto satmıyor ellerinde kalmamış 2012 ye gun veriyor 2.el fiyatı ne kadar 10 bin kmde 62 bin tl onu satan adam kaça aldı ocak ayında 45 bin tlye benim bildiğim 2 el araç o km aldığın fiyatın altına satılır ama wolswagen için bu söz konusu değil sanırım altın gibi değerleniyor turkiyede
  • çözüm

Coşkun kardeşimiz gibi bir akbil almak sadece bilet fiyatları sizi etkiler hemde mercedes e binmiş olursunuz.
  • Noktalama işareti kullanmamaya yemin mi ettiniz beyler ?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır beyaz 1.2 tsi style+esp+sanruf leon için 35 bin tl fiyat almıştım 34 bin teklif etmiştim anlaşamamıştık almamıştım şimdi bakıyorum 40 bin + opsiyonlar olmuş fiyatı sıfır fiyatları bu şekilde yükselmeye devam ederse 2.el fiyatlarıda aynı oranda artacaktır bu gayet normal bence
  • İyi de alan yok ki. Sifiri yukseldi nasil olsa diye kokluyorlar. Ama cidden satis yok. Begendiginiz ilanlari favorilerinize ekleyip bakin. kac tanesi satiliyor kendiniz gorun. umut dunyasi.
  • Piyasa hakikaten ilginç bir durumda. Satmaya çalışanlar uçuk fiyatlar veriyor ve almaya çalışanlar ise ölmüş eşek arıyor. Yaklaşık 2 ay kadar önce aracımı sattım ve piyasasının altına sattım ama gelen teklifleri beni benden almıştı. 2006 model Suzuki Swift'e 5 bin lira teklif eden bile oldu. Ortalama teklifler ise 9-10 bin civarıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

Noktalama işareti kullanmamaya yemin mi ettiniz beyler ?!

uyarıda bulunmanız güzel olmuş, elinize sağlık.
    noktalama işaretleri kullanmayanların yazılarını okumuyorum.
    sizede, aynı hareketi yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derememo -- 1 Eylül 2011; 12:26:30 >
  • Tam krediler bitti diyorum araba değiştiricez diyorum fiyatlara bak 9 yıl durdu durdu tam araç değiştiriceğimiz zaman fiyatlar tavan yaptı Şansım yok şansım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Tam krediler bitti diyorum araba değiştiricez diyorum fiyatlara bak 9 yıl durdu durdu tam araç değiştiriceğimiz zaman fiyatlar tavan yaptı Şansım yok şansım!

-yaz sezonu fiyatlar her zaman yüksektir.
    -iki bayram arası yine fiyatlar biraz daha artar
    -0 otomobil fiyatlarına göre (usd ve euro ya bağlı) 2 el fiyatları değişkendir

0 veya 2.el alım yapacaklar için tavsiyem kasım-aralık aylarını beklemeleridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: USR.

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Tam krediler bitti diyorum araba değiştiricez diyorum fiyatlara bak 9 yıl durdu durdu tam araç değiştiriceğimiz zaman fiyatlar tavan yaptı Şansım yok şansım!

-yaz sezonu fiyatlar her zaman yüksektir.
    -iki bayram arası yine fiyatlar biraz daha artar
    -0 otomobil fiyatlarına göre (usd ve euro ya bağlı) 2 el fiyatları değişkendir

0 veya 2.el alım yapacaklar için tavsiyem kasım-aralık aylarını beklemeleridir

Zaten bekliyoruz hocam yapıcak bişey yok 25 e temiz 2001 model passat bulamaz olduk İnşallah düşer kasımda.

• insanların elindeki malların değerinin düşmesi bize ne kazandıracak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

insanların elindeki malların değerinin düşmesi bize ne kazandıracak?

Alıcaz Ayrıca şuanda haddinden yüksek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.