Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

2. el flament baskı yapacak 3d yazıcı tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. el flament baskı yapacak 3d yazıcı tavsiye edermisiniz? 3d yazıcı almak istiyorum 2 el bakıyorum. ilk yazıcım olacak kalite performans ürünü yazıcılar konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

• Ana firmalar dışında 3d yazıcı alınmaz. Bazı çok eski modelleri de elemen lazım.

Creality, Anycubic, Elegoo gibi Türkiye piyasasına çok girmiş modellere bakmanı öneririm.

Bütçen nedir? Yazıcılarda ikinci el her zaman riskli bir durum. Ne kadar aşındığını bilemezsin. Çok az kullanan insanlar da sıfıra yakın fiyat çekerler.

Bence şuan en f/p yazıcı Elegoo Neptune 4 pro. Neptune 4 de üzmez. Creality yazıcılar çok kelepir olmadıkça alınmamalı. Ender 3 V3 Se modeli ilk yazıcımdı, diğer 2 yazıcım 0 masraf iken bu yazıcıyı 7300e alıp 4000in üzerinde masraf yaptım.

Özetle Anycubic Kobra 2'nin sıfırı 7000 civarına yanaşmıştı. Ona bakabilirsin. Mümkünse garantili yazıcı al. Nerede ne sorun çıkacağını tahmin bile edemezsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.