Şimdi Ara

2. el gen2 touch yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 2 güne kadar 2.el bi touch alıcam 2. gen garantisi devam etmekte fakat alırken nelere dikkat etmeliyim bi yardımcı olun lütfen..konuyu yanlış yere yada luzumsuz açtıysam özür dilerim arkadaşlar acemiyim :)

• İpodun hoparlörünü, denge sensörünü düğmelerini, kulaklık takıp jack girişinin düzgün çalışıp çalışmadığını wi-fisini kontrol edebilirsin.Şimdilik bunlar aklıma geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lonely_man

İpodun hoparlörünü, denge sensörünü düğmelerini, kulaklık takıp jack girişinin düzgün çalışıp çalışmadığını wi-fisini kontrol edebilirsin.Şimdilik bunlar aklıma geliyor.

ipod denen cihazda bunlarda oluşmakta zaten düşündüm benimde aklıam bişey gelmedi pek.detaya girecek olursamda
    *bendeki touch 2g nin yan ses tuşları sert.
    *zaten ekran da herhangi bi dokunma sorunu olmaz, eleman çizmemiştirde sanırım.arkda taarf allahın emri çiziliyo zaten..
    *onun dışında kulaklık girişi içinde son girdiğinde "tık" die bi ses ve his geliyo bence buna dikkat. çünkü olur olmadık bişey takmıştır oraya, adi uygunsuz bir hoparlar/kulaklık jakı girmiştir, sonrası için iyi olmayabilir ;)
    *birde bildiğin gibi orjinal aksesuar olarak kulaklık, dock ünitesi, sanırım zemin için birde bezi geliyo.. orjinali bu

• teşekkür ederim arkadaşlar :)
  • 2. el 16gb 2. gen 380e alınırmı arkadaşlar garantisiz ?
  • alabilirsin. ama sana tavsiyem doğubankta sıfır ve 1 yıl garantili 8GB ipod touch var 380 tl oda
  • doğubank fiyatlarını geçende sordum 460dan ağğaşıya yooktu 8gb :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el mini hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadıköyde pc gold-2. el dükkanı var.Garantili 2. el ürünler var.Ben ordan aldım ipod umu.
  • kaç lira verdin acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.