Bildirim
2. el gen2 touch yardım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İpodun hoparlörünü, denge sensörünü düğmelerini, kulaklık takıp jack girişinin düzgün çalışıp çalışmadığını wi-fisini kontrol edebilirsin.Şimdilik bunlar aklıma geliyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: lonely_man
İpodun hoparlörünü, denge sensörünü düğmelerini, kulaklık takıp jack girişinin düzgün çalışıp çalışmadığını wi-fisini kontrol edebilirsin.Şimdilik bunlar aklıma geliyor.
ipod denen cihazda bunlarda oluşmakta zaten düşündüm benimde aklıam bişey gelmedi pek.detaya girecek olursamda
*bendeki touch 2g nin yan ses tuşları sert.
*zaten ekran da herhangi bi dokunma sorunu olmaz, eleman çizmemiştirde sanırım.arkda taarf allahın emri çiziliyo zaten..
*onun dışında kulaklık girişi içinde son girdiğinde "tık" die bi ses ve his geliyo bence buna dikkat. çünkü olur olmadık bişey takmıştır oraya, adi uygunsuz bir hoparlar/kulaklık jakı girmiştir, sonrası için iyi olmayabilir ;)
*birde bildiğin gibi orjinal aksesuar olarak kulaklık, dock ünitesi, sanırım zemin için birde bezi geliyo.. orjinali bu
-
teşekkür ederim arkadaşlar :) -
2. el 16gb 2. gen 380e alınırmı arkadaşlar garantisiz ? -
alabilirsin. ama sana tavsiyem doğubankta sıfır ve 1 yıl garantili 8GB ipod touch var 380 tl oda -
doğubank fiyatlarını geçende sordum 460dan ağğaşıya yooktu 8gb :S -
Kadıköyde pc gold-2. el dükkanı var.Garantili 2. el ürünler var.Ben ordan aldım ipod umu. -
kaç lira verdin acaba ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X