Şimdi Ara

2. El gitar önerisi !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 500 liradan 700 lira arası. Kendi kafamdaki modeller Squier Bullet Strat, Cory X-2 ikisi de yaklaşık aynı fiyat ya bunlardan birini ya da sizin önerilerinizden birini alacağım. Genelde Duman çalmak istediğim için de ona uygun gitar varsa bu bütçede önerirseniz sevinirim teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba!

Gitar satın alırken size yardımcı olabilir ve ücretsiz yardımcı olabiliriz. Dilerseniz bu konuda tecrübe ettiğimiz yazımızı da inceleyebilirsiniz;
    http://artnmoreizmir.com/gitar-satin-alirken-nelere-dikkat-etmek-gerekir/

Sanatla kalın.
  • İkisi de zaten alt segment başlangıç modelleri oldugu için pek bir farkı yok. Tipine bakıp hoşuna gideni al. Kendini geliştirince daha detaylı bir araştırmayla orta segment bir şey alırsın.
  • Sx strati squiere tek gecerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane kore markası vardı tam hatırlayamadım ama adı S ile başlıyordu. bir sitede dünyadaki gitarların %70'inin parçalarını bu firma arz ediyor fln yazıyordu, hatta japon markaları da bu kore firmasına yaptırıp üstüne kendi markasını yazıyor fln deniyor. tam emin değilim gerçek bu mu diye.

akustik düşünüyorsanız 2. el takamine gitarlara bakmanızı öneririm.
  • o kore markası Samick'ti.
  • eski gitarım cort x3 tü klavyesi fena değildi ama arkadaşımın x2yi de denemiştim perdeleri aşırı rahatsız edici ... x3 iyidir.
    geçenlerde 550 civarına ibanez 170dx düşürdüm. çağ atladım resmen. hem ton olarak hem klavye rahatlığı olarak kat kat üstün. 2013ten beri çalıyorum x3 tatmin etmemeye başlamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 5 Ocak 2020; 1:13:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el araba tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    İkinci el laptop arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

eski gitarım cort x3 tü klavyesi fena değildi ama arkadaşımın x2yi de denemiştim perdeleri aşırı rahatsız edici ... x3 iyidir.
    geçenlerde 550 civarına ibanez 170dx düşürdüm. çağ atladım resmen. hem ton olarak hem klavye rahatlığı olarak kat kat üstün. 2013ten beri çalıyorum x3 tatmin etmemeye başlamıştı.
    metal tonları nasıl yakalıyorsunuz hocam? amfi nedir?
  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    Blackstar id tvp 15. USB bağlantısı var , 6 çeşit lambalı amfi modellemesi var. Üzerine delay-reverb de eklersen gayet güzel tonlar alınıyor

• quote:

Blackstar id tvp 15. USB bağlantısı var , 6 çeşit lambalı amfi modellemesi var. Üzerine delay-reverb de eklersen gayet güzel tonlar alınıyor
    güzel amfiymiş sanırım serisi bitti artık bulamadım nette satan yer.

keşke 1-2 yıl önce başlayaydım şu elektro gitar işine. roland 20gx bitmiş, bu model yok.
  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    Sahibinden letgo bak acele etme mutlaka ilan koyulur bir iki ay içinde

• quote:

Sahibinden letgo bak acele etme mutlaka ilan koyulur bir iki ay içinde
    metal/rock müzik türü için amfi öneriniz var mıdır?
  • ikinci el squier affinity al bulletlar çok iyi değil. ya sx strat alabilirsin bi çok squierdan iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.