Sahibindende geziniyordumdum ki 53.750TL ye Golf 7 TDi highline ilanı gördüm. Aaaa ne kadar ucuzmuş neden acaba derken bir baktım ki ilan Final Otomotivden. Buyrun link
Tam ben konu açmaya giriyordum Çok ufak kazalıymış ama yerse tabi
bu kez yaptırıp satıyorlar
final otomotivle ilgili konuyu anlayamadım, forumu sürekli takip ediyorum ama olayı kaçırmışım galiba. Sürekli bu tarz ilanları mı var?
quote:
Orijinalden alıntı: L-E
final otomotivle ilgili konuyu anlayamadım, forumu sürekli takip ediyorum ama olayı kaçırmışım galiba. Sürekli bu tarz ilanları mı var?
Pert,hasarlı araçları çıtır hasarlı diye koyuyor siteye.Sahibindendeki sayfasına bakın ilanları göreceksiniz ondan sonra neden böyle konuştuğumuzu daha iyi anlayacaksınız
quote:
Orijinalden alıntı: Meissner
Tam ben konu açmaya giriyordum Çok ufak kazalıymış ama yerse tabi
Çıtır hasarlı,almayan pişman
quote:
Orijinalden alıntı: utQ94
quote:
Orijinalden alıntı: L-E
Pert,hasarlı araçları çıtır hasarlı diye koyuyor siteye.Sahibindendeki sayfasına bakın ilanları göreceksiniz ondan sonra neden böyle konuştuğumuzu daha iyi anlayacaksınız
evet gördüm şimdi, saçma sapan ilanları var. bizde bu kadar saf insan olduktan sonra bir şekilde yollarını buluyorlardır.
Forum olarak pert çıkması araçları toplamaya pek sıcak bakmıyoruz ben de sıcak bakmıyorum hatta perte çıkarılan aracın kanunlarca tekrar toplatılıp trafiğe çıkması bile yasaklatılmalı.Ama daha ucuza geliyor sıfır gibi oluyor toplanınca araba diyerek alan sayısı az değil dışarıda
Birde kazalı halini koysalardı aradaki farkı görseydik
İki kez pert olmuştur bu.
Adamlar utanmasa, "mini onarım dahilinde yaptırılmıştır" diyecekler. Bu adamlar evlerine hangi yüzle ekmek götürüyorlar, hayret doğrusu!
şirketler grubu yada lütfen sonuna kadar okuyunuz gibi cümleli ilanlar genelde ucuz oluyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme