Şimdi Ara

2.el hecbacklerden hangisi yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben memurum 18 milyara az yakan hecback,motoru kaportası sağlam bi araba arıyorum...aklımdakiiler ise renuolt clio,ford fiesta,opel corsa,toyota yaris gibi araçlar sizler ne dersiniz arabadan anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

• bence yaris kücük kalır hb arabalardan peugeot 206 hyundai getz eski kasa golf corolla fiat grande punto gibi ekonomik araclar alabilirsiniz simdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: b.gol

arkadaşlar ben memurum 18 milyara az yakan hecback,motoru kaportası sağlam bi araba arıyorum...aklımdakiiler ise renuolt clio,ford fiesta,opel corsa,toyota yaris gibi araçlar sizler ne dersiniz arabadan anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2542222

bence küçük B sınıfı araçları salla bak bu olabilir aynısını 1 yıldır kullanıyoruz hiç bir problem yaşatmadı benzinli olmasına ragmen az yakıyor 100 km de 6 - 6.5 litre gibi bizzat test ettik :) üstelik süper sessiz motor tam genç işi gayette yola iyi oturan içi ferah hızlı performanslı bi araç sanırım biraz araştırırsan 18.000 e bulabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.