Şimdi Ara

2. EL İOS 7 İPAD ETKİNLEŞTİRME SORUNU-COK ACIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YURT DIŞINDAN ALDIĞIM IPADI RESTORE ETTIM FAKAT BENDEN ETKİNLEŞTİRME İÇİN m******@gmail.com DİE BİR HESABIN ŞİFRESİNİ İSTİYOR İLK SAHİBİNİ BULMA İHTİMALİM YOK FATURADA YOK ELİMDE SADECE IMEI VE SERI NO VAR NASIL YAPABILIRIM COK ACIL YARDIM ELIMDE KALDI IPAD.YENI BIR UYGULAMA ILE APPLE COZUYORMUS DIYE SOYLENTI VAR BILGISI OLAN VAR MI ?

BU TÜR Bİ UYARI VAR

2. EL İOS 7 İPAD ETKİNLEŞTİRME SORUNU-COK ACIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aek0335 -- 5 Mart 2014; 2:11:29 >

• Aynı durumda olupta apple'a görüşüp bu sorunu halledenler var ama faturası olmadan apple'da bisey yapmaz buyuk ihtimalle.malesef elinizde kalacak cihaz.siz yinede şansinizi deneyip apple destek sayfasiyla bi görüşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski sahibini bulmanız gerekiyor.
  • hocam forumda bir sürü konu var. herkesin elinde kaldı cihazları. elinizde fatura olmadan apple hiç bi şey yapamaz. bu işlem güvenlik için çalınmalara karşı yani . ama yedek parça olarak satabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bir uygulama ile mail ile düzelebileceği söylentisi var ? ben yurt dısında bı dukkandan almıstım bulma ihtimalim %0 en ufak bir yolu yokmudur ki acaba ?
  • http://www.youtube.com/watch?v=V48tYnkT4QI

buradaki videodaki adımları uygulayıp ana ekrana geçebiliyorsun. eğer şanslıysan adamın mail adresini facetime'dan bulup adama mail atabilirsin şifreyi öğrenmek için.
  • benmkısı ipad ama :/ arama yapamıyorum ki zaten ya delirmek üzereyim yardım edebilecek birisi bi yer yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya eski sahibi ya fatura başka yolu yok. Çalınmaya karşı süper bir önlem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye sen sürekli olarak ios etkinleştirme ile ilgili konular açıyorsn merak ettim

3 gün önce açtığın konuda kardeşim şöyle yaptı şifreyi kaybettik, şimdi de yurtdışından aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enclosure -- 5 Mart 2014; 10:57:00 >
  • yurtdısından aldıgım ipadın şifresini kaybettk restore ettık boyle oldu nedir yani amaç ne sende ki ? çelişen bi ifade mi var ?
  • aldıysan ilk etkinleştirmeyi sen yapmışsıdır yani mail adresi senin olması lazım sonuçta sıfırlamak için mail adresini kullan sorunun çözülür. Ama mail senin değil ise işte orası çelişir. 3 gün önce de konu açmışsın orada da kardeşim şifreyi kaybetti demişsin ???? Burada da restore neyse çözümü yok bu işin parça niyeyine sat

• Kardeşim bilmeden karaleke çalma sıfır almadık ipadı..tuş kilidi şifresi kayboldu iş buralara geldi...
  • Karaleke meselesi değil bak zaten daha önce sen kullanıyormuşsun apple id sana ait demektir sorun çözüldü apple müşteri hizmetlerini ara durumu anlat, bak hala iyi niyetli düşünüyorum.

• Kuzenim gitti aldığımız yere yardımcı olacaklarmış zaten gönderdim imeisini. Yurt dışında satılan ikinci el cihazların çoğu sıfırlanmadan alınıp satılıyor. İcoulttan siliniyor.Zaten sadece çizgi film için kullanılan aletdi.Sıfırlamak, apple id si almakla kimse uğraşmadı ne zaman tuş kilidi şifresi koyduk kilitlendi restore ettik şimdi böyle oldu.Bu konuşma tarzın yüzünden bunca yazı yazdım.
  • aek0335 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Aynı şey benimde başıma geldi.Bu durumu şu şekilde çözdüm.Bütün firmaları aradım KVK,GENPA vs gibi 5-6 yer bunlardan birinden çıkması gerekiyor cıhazın.Ben KVK dan buldum ve faturayı mail olarak attılar bende apple online yardımdan telefon ile görüştüm faturayı verdim ve işlemi tamamladım. Tabi yurt dışı cihazlar için geçerli değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.