Şimdi Ara

2. El iPhone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Günler Donanım Haber Ailesi Öncelikle Hayırlı Ramazanlar Diliyorum
    Arkadaşlar ben 2 hafta önce iPhone 4 almaya karar verdim ve kararım
    hala aynı fakat aklımda bir düşünce var zaten şunun şurasında 3 ay çalışacaz kaç lira
    paramız olacakki 1000 lirayı telefona yatırayım demiyorum çok gibi geliyor
    android telefonda almak istemiyorum bu düşüncelerim beni 2 .El iPhone 4'lere çekti
    arkadaşımın güvendiği bir telefoncu var oda yaz sonunda iPhone 4s 32 GB alacakmış oradan
    900 liraya bende sorduracağım iPhone 4 kaç liradır diye iPhone 4 16 gb veya 32 gb Garanti süresi dolmuş telefoncudan alınacak kaç lira olur yani kaç lira eder ona göre konuşayım adamla

• up
  • 600-700 e rahat bulursun zaten sıfırı 1000-1100 lira kaancım
  • CeCCilo kullanıcısına yanıt
    2. el iphone 4 buldum kutulu genpa faturalı ağustosun 13 üne kadar garantili beyaz renk 16 gb temiz görünüyor ama gidip bakacam fiyatıda 700 lira sizce bu fiyata alınırmı bu cihaz
  • Ağustosun 13üne kadar olan garantiden hayır gelmez ama temiz ve işini görüyorsa olabilir fakat fiyatta pazarlık yapabilirsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Gülerr

2. el iphone 4 buldum kutulu genpa faturalı ağustosun 13 üne kadar garantili beyaz renk 16 gb temiz görünüyor ama gidip bakacam fiyatıda 700 lira sizce bu fiyata alınırmı bu cihaz

Pahalı forumda 5 aylık sıfır gibi yurtiçi 8 gb 4 satılıyo o fiyata. Garantisi bitmeye yakın yada birik cihazlara 550-600 tlden fazla verilmez hafızaya takılmican sence 2 yıllık 32 gb mı daha alınası yoksa 5 aylık 8 gb mı daha alınası. Zaten 2-2,5 yılda cihazlar sıfır gibi kalsana bataryalarının bir ayağı çukurda oluyo gözü mezara bakan bir telefon alma sakın. 8 gb olan az kullanılmış temiz olsun yurt içi olsun. 2. el piyasasına bakıpda aldanma millet yurtdışı 4 e 750-800 tl istiyo bunlara oha de geç zaten 900 tlye 4s satılıyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    700 liraya İstanbul için minimum 12 ay garantisi kalan iphone 4 8gb görmedim link atarmısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkinci el yurt dışı cihazlar,en az 600-700 tl ye gidiyor,
    700 tl yurtiçi cihaz için fiyat güzel,temizse kaçırma derim
    hatta pazarlık edip 650 ye alırsan süper olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende var yurtiçi 700 tl satıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.