Şimdi Ara

2.el iphone piyasasındaki saçmalık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adam telefonu 2 sene önce almış, telefonu basbaya eskitmiş, satıp yenisini alacak yani ama neredeyse sıfır fiyatına satacak. alanlar var demek ki kimse fiyat düşürmüyor. ama ben asla almam bu fiyatlara. iphone 6 bitmiş mesela hala 2 bin tl. yuh yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sen çok yanlış yerlere bakmışsın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert--

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-6-ay-garantili-cok-temiz-full-kutulu-faturali-635274670/detay sen çok yanlış yerlere bakmışsın hocam
    iphone 6 yı örnek olarak yazdım. yıllar geçiyor iphone fiyatı düşmüyor almak istiyorum ama 3 senelik telefona da 2.500 vermek istemiyorum(6s mesela) ya da se .

• hocam 2.500 verdikten sonra iphone 7 alırsın. 18 ay garantili iphone 7 yi 2.350 ye aldım.Siteleri takip edin illaki düşer.
  • iPhone SE 1200 liraya da var, 1500 liraya da. 2500 liraya hiç görmedim ilanlarda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyselhantal

iPhone SE 1200 liraya da var, 1500 liraya da. 2500 liraya hiç görmedim ilanlarda.
    fiyatı 6s için yazmıştım haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: mert--

hocam 2.500 verdikten sonra iphone 7 alırsın. 18 ay garantili iphone 7 yi 2.350 ye aldım.Siteleri takip edin illaki düşer.
    sizinki bayağı uygun. bir de garantili. nereden bakıyorsunuz acaba? ayrıyeten telefon sağlam mıydı çizik vs nasıl . sıfır almak istiyorum ama onlar çok pahalı oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPhone 6 cihazı, iPhone 7 kasasına koyup, garantili diye satıyorlarmış. İkinci el şans işi. Ben olsam, eğer uzun süre kullanacaksam, sıfıra yönelirdim.

• vallahi hocam ben letgo üzerinden buldum. kutusu faturası herşeyi tam dı.Fakat nokta şeklinde kenarlarında çizikler vardı yok değil.Ama zaten kılıfla kullandığım için pek bir sorun teşkil etmedi benim için.Daha çok garantisinin o kadar uzun olması benim için iyi oldu.Sıfıra yakın çiziksiz birşey bakıyorsanız 2500-2800 civarına yükselmeniz gerekebilir.
  • Ya da şöyle yapabilirsin:

Satıcıya, telefonu tanıdık bir telefoncuya göstermek istediğini söyleyebilirsin, satın almadan önce.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.