Şimdi Ara

2. el kitap satan/alan yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbulda var mi boyle bir yer? Duyduğumu gore bir dukkan kiloyla kitap alip ayni kiloda kitap satiyor, elimde çok sayida kitap var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

istanbulda var mi boyle bir yer? Duyduğumu gore bir dukkan kiloyla kitap alip ayni kiloda kitap satiyor, elimde çok sayida kitap var

Elinizdeki kitapları çıkarmak isterseniz ben de toplu alım olarak yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erhan Güven

quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

istanbulda var mi boyle bir yer? Duyduğumu gore bir dukkan kiloyla kitap alip ayni kiloda kitap satiyor, elimde çok sayida kitap var

Elinizdeki kitapları çıkarmak isterseniz ben de toplu alım olarak yapabilirim.

var hocam kitap baya, eğer satım yapıyorsanız işinizi görür, okuyacam diyorsanız bilemem.

Kara Kule serisini arıyorum stephen king fakat bulamadım

• Bakırköy meydan da köprü var orda 2.el kitap alıp satabilirsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Chaser

Bakırköy meydan da köprü var orda 2.el kitap alıp satabilirsin .

Hocam hangi kopru? Iett otobuslerinin kalktigi yere çikan bir kopru var orasi mi? Demirden kopru ve dilenci oluyor genelde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam meydana gidin orda boş alan var hatta saati arkanıza aldığınızda solda anıt benzeri heykeller ve billboard var.sola dönün küçük bir sokak tarzı bir yer var 150 -200 m ilerde köprü var.İett kalktığı yere çıkan köprü değil hocam başka köprüyle karıştırdınız

• quote:

Hocam meydana gidin orda boş alan var hatta saati arkanıza aldığınızda solda anıt benzeri heykeller ve billboard var.sola dönün küçük bir sokak tarzı bir yer var 150 -200 m ilerde köprü var.İett kalktığı yere çıkan köprü değil hocam başka köprüyle karıştırdınız

Hocam google mapsta gosterebilir misin zahmet olmazsa? Hala tam olarak anlamadim adresi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam gösteremiyorum mobilden tren garının üstünde köprü ama isterseniz 1 hafta sonra ordan kitap alacağım isterseniz buluşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rudolf Virchow -- 11 Ağustos 2015; 10:20:17 >
  • quote:

Hocam gösteremiyorum mobilden tren garının üstünde köprü ama isterseniz 1 hafta sonra ordan kitap alacağım isterseniz buluşalım

Hocam o olur .d ozelden goruşelim

• Orası kazık ya. Ben hayatımda öyle sahaflar görmedim.
  • Erhan Güven kullanıcısına yanıt
    Üniversite ve TEOG sınavlarına hazırlık maksadıyla çocuklara almış olduğum birçok hazırlık kitabını, soru bankalarını ihtiyaç fazlası olması / kullanılmaması sebebiyle topluca- tek tek satışa sunuyorum.
    Kitaplar az kullanılmış durumdadır.Konu anlatımlı kitapların çoğu sıfır gibi temiz durumdadır.
    Sahaflardan 2.el hazırlık kitapları arayan öğrenci ve velilerin ihtiyacı bu şekilde karşılanmış olabilir.

NoT:
    Daha bir çok farklı konuda kitap raflarda yer açmak için satılıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkernew

Üniversite ve TEOG sınavlarına hazırlık maksadıyla çocuklara almış olduğum birçok hazırlık kitabını, soru bankalarını ihtiyaç fazlası olması / kullanılmaması sebebiyle topluca- tek tek satışa sunuyorum.
    Kitaplar az kullanılmış durumdadır.Konu anlatımlı kitapların çoğu sıfır gibi temiz durumdadır.
    Sahaflardan 2.el hazırlık kitapları arayan öğrenci ve velilerin ihtiyacı bu şekilde karşılanmış olabilir.

NoT:

İlker bey formumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, Üsküdarı çok severim neresinde oturuyorsunuz ?

• quote:

NoT:

Okuma kitabı tercihimdir.

• Teşekkürler hoş - sefa bulduk :=))))
    Üye olmadan da çeşitli konularda takipte idim bu gün adını koymuş olduk.
    Küçük Çamlıca' dan selamlar, sevgiler...
    Okuma kitaplarına şimdilik kıyamıyorum.
    Diğerleri yeni baskıları çıkmış mali mevzuat, okul ansiklopedileri vb.
  • quote:

Okuma kitaplarına şimdilik kıyamıyorum.
    Diğerleri yeni baskıları çıkmış mali mevzuat, okul ansiklopedileri vb.

Elinizde neler var peki?

Bu konuyu Akmar a gitmeden çözebilirsem diğerleri ile ilgili bir tasnife girişebilirim. Şimdilik bunlar diyelim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.