Şimdi Ara

ANKARA'DA POSTER SATAN YER ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ankarada marvel karakterlernin posterlerinin satıldığı bir yer mağaza dükkan vb. biliyor musunuz? Marvel Karakterlerinden Black Cat in posteri arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

• up söyleyen olursa haberim olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akşamları 7 den sonra karanfilde bulabilirsin üniverste öğrencileri satıyorlar o tarz şeyleri 5-10 tl arası
  • Bana da lazım.
  • Kedi Kadın, Marvel filan var mı bilmem ama Hoşdere Caddesi, Çankaya lisesi karşısı Deniz atının yanında bilgisayarcı var. Orda eşşek kadar posterler var 5 liraya filan. Yolunun üstüyse uğra.
  • Peki istediğimiz resmi nerelerde bastırabiliriz Kızılay'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EATR

Arkadaşlar ankarada marvel karakterlernin posterlerinin satıldığı bir yer mağaza dükkan vb. biliyor musunuz? Marvel Karakterlerinden Black Cat in posteri arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

büyük kırtasiyeler kopya merkezleri falan oluyo oralardan A0 kağıda yada kanvas kumaşa bastırabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://postercim.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posterci_m -- 5 Temmuz 2013; 15:10:10 >
  • dost kitap evinin karşısında harun abi var uzun saçlı nerde görsen tanırsın zaten adam keş 5tl ye istediğini al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.