2.el M1 Macbook alinir mi?

-
-
sıfır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bataryayı yemiş herhalde sıfır al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasil yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
14 veren 17de verir diyorum sıfır.
Sıfır almak çok daha mantıklı görünüyor.
oyle yapayim
macbook alınmaz
-
Pili nasıl sömürmüş anlamadım, yüzdesi çok düşük. Pil yenilemen kesinlikle gerekecek ve neredeyse sıfır fiyatına gelmiş olacak. En temizi sıfır almak
Bu arada pil döngüsünü pil sağlığı ile karıştıranlar olmuş. 64 dediği pilin şarjı 100'den 0'a 64 kere düşmüş anlamına geliyor. Ben Eylül'de almıştım galiba. Baktım 16 kere pil döngüsüne girmiş. 2 yıl için 64 standart bir kullanım. Apple kendi sitesinde M1 için maksimum döngü sayısını 1000 olarak belirtmiş. Pil sağlığını da yüzde olarak yazsaymış iyi olurmuş.
Ben özellikle garanti için demiştim. Garantili olması için %20-25 daha fazla ödeyeceksin. Bence değer. Bir de okul açılış zamanlarına denk getirirsen yanında kulaklık hediye edebiliyor.
-
iphone daki gibi her tek cikarda 1 diyor olabilir. Yoksa sarja takili 1 yil kullanip cycle 1 de kalabilir.
Sifirini aldim bu arada dediginiz gibi
Sitesinde yazıyordu. 50'ye düştüğünde ve şarja taktığında tekrar 50'ye düştüğünde 1 cycle yiyormuş. Adamlar ayarlamıştır zaten onu. Güle güle kullanın bu arada.
Benzer içerikler
- sürgülü dolap kapağı sürtüyor
- konuşurken ağızda tükürük birikmesi nedenleri
- bozuk yoğurt yedim ne yapmalıyım
- nikotin zehirlenmesi nasıl geçer
- buzlukta tarihi geçmiş tavuk yenir mi
- sodyum iyon batarya
- google çizim yap
- ince belli çay bardağı emojisi
- ets2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X