boranın modeli bitti hocam ben almam, aynı model golf yok mu? Golflere bak bence
quote:
Orijinalden alıntı: ıspanak
boranın modeli bitti hocam ben almam, aynı model golf yok mu? Golflere bak bence
Üstad şu an onlara da bakıyorm fakat fiyat olarak biraz daha yüksek ancak şu an incelediğim bir tane golf var ki eskiden beri golf'un en hoşuma giden modelleri bunlar eğer fiyatı istediğim seviyeye çekebilirsem neden olmasın.. yalnız km 154bin bizde de vw vardı bildiğim kadarıyla bunların motorları da dayanıklı http://www.sahibinden.com/bakmadan_gecme-05WQQaXQQ24557095WQQpXQQdisplayitem
ikinci lacivert olmasaydı keşke, ikisinde de tüp yok, önceki tavsiyelerime ek olarak focus ta güzel araba hocam, hatta bence fordun en iyi modeli
quote:
Orijinalden alıntı: ıspanak
ikinci lacivert olmasaydı keşke, ikisinde de tüp yok, önceki tavsiyelerime ek olarak focus ta güzel araba hocam, hatta bence fordun en iyi modeli
Üstad siz de olmasanız başka yorum yapan yok ya da başlık yanlış aklıma yatan bir araç bulsam foruma hiç yazmayacağım illa bir şey bulunuyor ya da buluyorum honda'yı sizin haricinizde de öven çok oldu o yüzden başı çekiyor ancak ne yalan söyleyeyim bora ve focusun tipi daha cezbediyor golf'ü söylemiyorum zaten keşke kullananlar bir yardımcı olabilse daha detaylı bilgi edinebilsem...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme