Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende epeyce araç arayışından sonra 2012 1.6 bmt düz vites passat variant comfortline hatasız 55k aracı ilk sahibinden 68k aldım.Etrafımda birçok kişi neden stationwagon aldın diyor ama ben memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 focus 1.6 ambiente sol ön kapı boyalı ve sol ön çamurluk değişik hasar kaydı yok orjinal 130 binde çalışmayan aksamı yok ve lpg'li ederi nedir acaba ? Teşekkürler

• alembizim kullanıcısına yanıt
    Bayrama yakın canlanır piyasa Allahın emri, kasko oldumu bu iş böyle.

Bu arada Donanımhaberi Chromedan açmak azap oldu dostlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: murattrm

Bende epeyce araç arayışından sonra 2012 1.6 bmt düz vites passat variant comfortline hatasız 55k aracı ilk sahibinden 68k aldım.Etrafımda birçok kişi neden stationwagon aldın diyor ama ben memnunum.

Geçenlerde bir konu açılmıştı "neden ülkemizde station tutmuyor" diye. Cidden mantıklı bir açıklaması yok. Lpg takan kokuyor diyecek en fazla ama bunun dışında mantıklı bir açıklama yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: karisiktost

2000 focus 1.6 ambiente sol ön kapı boyalı ve sol ön çamurluk değişik hasar kaydı yok orjinal 130 binde çalışmayan aksamı yok ve lpg'li ederi nedir acaba ? Teşekkürler

Arkadaş ne Focus varmış memlekette, 4 kişiden biri alıp satmaya uğraşıyor

Şaka bi yana hocam, belirtmemişsiniz sanırım sedan. 15 yaşında araçta boya muhakkak olur, alıcı bilir ama değişenden öldürmeye çalışabilir.
    Satılan yere göre fiyat 20-22 arası. Tutulan yerde 22.5a çıkabilir. Değişen pazarlığı size kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaleci07

polo 1.6 tdi comfort 2010+ veya fiesta 1.6 tdci titanium x bakıyorum hocam ,35k nakitim var sizce bu iş olur mu

Olur hocam niye olmasın ama Poloda km 100bini hatta 150bini rahat geçer. Yüksek fiyat çekmelerinin nedeni malum trendin boşluğu genelde. Fiesta Titanium 100-150bin arasına denk geliyor. Biraz da cebinde para kalır, 2011 de denk getirebilirsin rahatlıkla
    Hertürlü dizelin psikolojik sınırı 100bin km ülkemizde, aslında hiç farketmez yeterki bakımını düzgün yapmış olsun. Tdi yüksek kmde yağ yakmakla meşhurdur, Tdcilar için pek birşey duymadım.
    İşinize karışmak gibi olmasın ama mazot 4₺ yı geçti 5-6 litre yakınca 100kmde 25₺ya denk geliyor. Lpg 2₺, ortalama 10-10,5 Litre yakan bir araçla aynı hesaba geliyor, bence bir gözatın...

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

2011 1.4 tsi b7 passat takribi 30-80,000 km de comfortline
    2011 1.6 tdi b7 passat takribi 30-80,000 km de trend-comfortline

ne kadara alınır.

Bu kadar spesifik net fiyat soran biri ilk defa geldi. B7, B6nın makyajlı kasasıdır tabi büyük değişiklikler var. Passat fiyatları, talep patlamasından dolayı çok çeşitlilik gösteriyor, satanlar ne kadara tutturabilirsem diye bakıyor.
    Öncelikle DSGden uzak duracağınızı varsayıyorum 1.6 tdi b.motion olmayan bulamazsınız, TSilarda var.Fiyatını arkadaşa msj atıyorum, cvp geldiği gibi yazarım.

• Hocam bu aralar çok meşgul ettim seni ama ikinci el araç bulmak zormuş bu devirde :) 2005 model boyasız 130 binde Astra h yarı otomatik. Ne kadar teklif edilebilir araca? Acikcasi alırsak yaz dönemi kullanıp manuele döneriz zarar ettirir mi ne dersiniz?

Edit: Araç LPG'li orayı atlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaner123 -- 20 Haziran 2015; 0:48:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

Hocam bu aralar çok meşgul ettim seni ama ikinci el araç bulmak zormuş bu devirde :) 2005 model boyasız 130 binde Astra h yarı otomatik. Ne kadar teklif edilebilir araca? Acikcasi alırsak yaz dönemi kullanıp manuele döneriz zarar ettirir mi ne dersiniz?

Edit: Araç LPG'li orayı atlamışım.

Estafirullah hocam, kendim de araç arıyorum sorun değil. 2005 h kasa donanım belirtmemişsiniz. Muhtemelen enjoy. Bir de ayrıca twinport mu motor?
    Easytronicler pek beğenilmemişti o senelerin yanlış hatırlamıyorsam, yokuşlarda fln geri kaçırma alışkanlık isteyebilir. fiyat 29-32 arası ama donanım önemli

• hocam bende de 2004 model getz var 1.3 gls
    ilk sahibinden 85 bin km de lpg yok airbag klima elektrikli ısıtmalı ayna vs gibi donanımları var
    sağ çamurluk değişmişti bir de bi kapının sacı değişmişti ilk alındığı yıllarda kazadan dolayı ortalama ne kadar eder yakın zamanda aracı değiştirmeyi düşünüyorum
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Enjoy donanım paketiymiş fakat motor hakkında bilgim yok. Astra nın twinport ve normal motorlarının farkı nedir acaba? Daha önce hiç Opel markasıyla ilgilenmemiştim ama bu aracı temiz görüp, uzun süre de araçsız kalınca yarın arayıp görmeyi düşündüm. Bir de easytronic hakkında çok kararsız kaldım, kullanıcı yorumları çok farklı malesef
  • 2008 110 bin km dizel getz ne kadar eder? Kaportada ufak tefek ezikler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende 2011 model dizel alfa romeo guilietta var. Su an 110.000 km kmde ne kaza ne boya ne de çizik var. Düzenli olarak bakımlarını serviste yaptirdim. O zaman ki en dolu donanımı 31.500 euro verip almıştım. Bir çok gui de olmayan orjinal far yıkamalı exonon var.bunun yaninda sayamayacağım bir çok donanım mevcut. Bana bir fiyat verebilirmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

Orijinalden alıntı: karisiktost

2000 focus 1.6 ambiente sol ön kapı boyalı ve sol ön çamurluk değişik hasar kaydı yok orjinal 130 binde çalışmayan aksamı yok ve lpg'li ederi nedir acaba ? Teşekkürler

Arkadaş ne Focus varmış memlekette, 4 kişiden biri alıp satmaya uğraşıyor

Şaka bi yana hocam, belirtmemişsiniz sanırım sedan. 15 yaşında araçta boya muhakkak olur, alıcı bilir ama değişenden öldürmeye çalışabilir.
    Satılan yere göre fiyat 20-22 arası. Tutulan yerde 22.5a çıkabilir. Değişen pazarlığı size kalmış.

Aynen hocam sedan satma niyetim yok memnunum aracımdan müşterisi denk gelirse aklımda bi fiyat olsun diye sordum.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karisiktost -- 20 Haziran 2015; 8:34:09 >

• Aracım 2009 model honda civic siyah renk elegance 130 bin km'de. Otomatik vites ve brc marka tüpü var. 2 parça boyası 2 parça değişeni var. Bu kazada kaput ve çamurluk değişti, diğer çamurluk boyandı. Bir de kapı boyalı.
    [simage]imageshack.us/a/img209/5859/img0520t.jpg[/simage]

• arkadaşlar 2012 model ford fiesta my fiesta paket
    88.000 km de benzin /lpg li (lpg si brc marka olup 1800 tl ye takılmışıtr.)
    km uzun yolda yapılmıştır.
    sağ ön çamurluk boyalı (1800 tl cıvarı hasar kaydı görünüyor)

satıyorum acil.

ortalama fiyat ne civarda dır.
    benim belirlediğim fiyat 32.500 tl dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

Enjoy donanım paketiymiş fakat motor hakkında bilgim yok. Astra nın twinport ve normal motorlarının farkı nedir acaba? Daha önce hiç Opel markasıyla ilgilenmemiştim ama bu aracı temiz görüp, uzun süre de araçsız kalınca yarın arayıp görmeyi düşündüm. Bir de easytronic hakkında çok kararsız kaldım, kullanıcı yorumları çok farklı malesef

Twinport, ECOTEC o zamandan itibaren çıkardıkları yeni nesil tasarruflu motorların ticari ismi.
    O yıl yeni yeni başlamışlardı sanırsam 2 tip motorda vardı piyasada. Easytronic kullanım olarak kötü değil M/MT gibi robotize dedikleri yarı otomatik vites, klasik otomatikçiler için alışması zor. Zaman içinde problemleri ayrı bir konu...Fiyatına gelince: 2-3 ay önce denk gelmişti bana twinport olanı birebir aynı model kmde yaklaşık aynı: 32 gibi fiyat çekti, komisyoncu diye uğraşmadım. 31 dese düşünürdüm. LPG hiç takılmamış olsa hiç üşünmez alırdım. Eğer Twinport değilse fiyat düşüyor yaklaşık 1-1.5. LPGnin ne zaman takıldığı çok önemli tabi, bu motorlar lpgyi pek sevmez süpriz çıkarmasın.

• bu iki araç hakkında fikir verir misiniz galeriye gidicem fiyat konusunda değer mi siz ne diyosunuz pek anlamıyorum bu işlerden çok makbule geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: stroke23

arkadaşlar 2012 model ford fiesta my fiesta paket
    88.000 km de benzin /lpg li (lpg si brc marka olup 1800 tl ye takılmışıtr.)
    km uzun yolda yapılmıştır.
    sağ ön çamurluk boyalı (1800 tl cıvarı hasar kaydı görünüyor)

satıyorum acil.

ortalama fiyat ne civarda dır.
    benim belirlediğim fiyat 32.500 tl dir.

Hayırlı satışlar hocam. Eğer 1.4se getir hemen alıyım...Sanırım 1.25, BRC olması iyi, önden hasar iyi değil.
    Pazarlığı aç sen 32.5dan 30.750-31e inşallah gider. 1.25lere Yüksek fiyat çekiliyor ama gidişi farklı olabilir.
  • HOCAM ARAÇ 1.25 olup aracı temmuz 15 e kadar satmayı planlıyom .
    sizce en uygun alt limit ne olmalı .
    bayi düşük alıyor aracımı ne yapmam lazım .
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.