Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Hocam Merhabalar. Bu 2. el konusunda acemiyim. 30.000 tlyi geçmeyecek tamircilerle fazla görüştürmeyecek 5-6 yıl kullanılabilecek aile için tercihen sedan, otomatik bir araç önerirseniz çok makbul geçer.

Hocam ben de şu an yavaştan aramaya başladım 25-30 arası sedan, sanayi yolunu bilmeyecek ve otm.vites.

Şu an lpgli kullanıyorum, hesap kitap yapınca dizelleri elemeye başladım haliyle. Alırken lpg takılmamış ya da yeni takılmış öncelikli tercihim. Sübap ya da yatak değiştirmek zor değil ama masrafı var. (1500 civarı)

Sorun çıkarmayan denilince japonlar bir adım önde ama bu denkleme otm. vites ekleyince kafalar karışıyor.

Bu aralar insanlar 20-35 bandı 2.ellere çok yüklendi, bu talep fiyatlara 2-3 bin lira olarak yansıyor. Örnek olarak ağırkanlı ama en hesaplı fırsat aracı olarak bilinen Cruze verebilirim. 31-32ye çok diyordum şu an adamlar 33.5-35e yükseltti.

Dediğim gibi seçeneklerimiz dar: Civic otm. en başta ama bu paraya FD6lar imkansız, önceki makyajlı ES7 (2001-06) Vtec 2li kasa oluyor, Corollalar ideal ama düz otm. bulmak lazım.Ayrıca Megane ve Focus sedan her ne kadar sevmesem de öne çıkıyor. Fiat'ın otm.leri komple Allaha emanet, Vw Dsg 2007 öncesi alınmaz, alternatif seçeneklere bakmaya başladım Impreza, Lancer gibi tabi bunlar alırken ucuz ama 2.eli yavaş. Daha önce de yazmıştım ilk jenerasyon Volvo S80, uzay kasa temiz Primera (2005) ya da 2.nesil makyajsız 9-3ler 24-35 arası ama MTV belası öldürüyor, sig.bedelinden bir alt dilimde ödeniyor ama o bile felaket. Şu an makyajlı Vectraları inceliyorum (2007) otomatiğinden pek bir beklentim yok ama test etmem gerek muhakkak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2004-2006 model megane 2 hb veya sedan 1.6 160 bin -180 bin km civarı pert veya 10 bin ustu kaza kaydi olmayan bi aracın piyasa değeri nedir sizce

• C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    astra g 2001 model sedan gri elegance paket.

2 parça değişenli(kaput ve arka tampon)

Orjinal 150.000'de LPG'li 2. sahibiyiz. Aracın motor şanzıman şasi airbag elektronik aksam vs sıkıntısı yok.

Ne kadar eder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel_f!re -- 19 Haziran 2015; 13:51:55 >
  • hocam bu araba nasıldır kac para eder?

linea 2013 1.3 multijet aktive plus.

boya vs hasar yok. 30 bin de.
  • 2010 fluence 1.5 dizel tramer temiz sağ arka çamurluk lokal boyalı birde motor kaputunda taş değmesinden dolayı ufak boya var 170 binde servis bakımlı ne kadar eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

Hocam Merhabalar. Bu 2. el konusunda acemiyim. 30.000 tlyi geçmeyecek tamircilerle fazla görüştürmeyecek 5-6 yıl kullanılabilecek aile için tercihen sedan, otomatik bir araç önerirseniz çok makbul geçer.

Hocam ben de şu an yavaştan aramaya başladım 25-30 arası sedan, sanayi yolunu bilmeyecek ve otm.vites.

Şu an lpgli kullanıyorum, hesap kitap yapınca dizelleri elemeye başladım haliyle. Alırken lpg takılmamış ya da yeni takılmış öncelikli tercihim. Sübap ya da yatak değiştirmek zor değil ama masrafı var. (1500 civarı)

Sorun çıkarmayan denilince japonlar bir adım önde ama bu denkleme otm. vites ekleyince kafalar karışıyor.

Bu aralar insanlar 20-35 bandı 2.ellere çok yüklendi, bu talep fiyatlara 2-3 bin lira olarak yansıyor. Örnek olarak ağırkanlı ama en hesaplı fırsat aracı olarak bilinen Cruze verebilirim. 31-32ye çok diyordum şu an adamlar 33.5-35e yükseltti.

Dediğim gibi seçeneklerimiz dar: Civic otm. en başta ama bu paraya FD6lar imkansız, önceki makyajlı ES7 (2001-06) Vtec 2li kasa oluyor, Corollalar ideal ama düz otm. bulmak lazım.Ayrıca Megane ve Focus sedan her ne kadar sevmesem de öne çıkıyor. Fiat'ın otm.leri komple Allaha emanet, Vw Dsg 2007 öncesi alınmaz, alternatif seçeneklere bakmaya başladım Impreza, Lancer gibi tabi bunlar alırken ucuz ama 2.eli yavaş. Daha önce de yazmıştım ilk jenerasyon Volvo S80, uzay kasa temiz Primera (2005) ya da 2.nesil makyajsız 9-3ler 24-35 arası ama MTV belası öldürüyor, sig.bedelinden bir alt dilimde ödeniyor ama o bile felaket. Şu an makyajlı Vectraları inceliyorum (2007) otomatiğinden pek bir beklentim yok ama test etmem gerek muhakkak

Allah yardımcımız olsun hocam Honda Citylere ne dersiniz?

• TherafluForte kullanıcısına yanıt
    Hondanın kalite olarak ufak tefek birçok fiyaskoya imza attığına şahit oldum ama hiçbiri City kadar olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

2004-2006 model megane 2 hb veya sedan 1.6 160 bin -180 bin km civarı pert veya 10 bin ustu kaza kaydi olmayan bi aracın piyasa değeri nedir sizce

Sizden önce dergft hocam satmış 2005 hb namı diğer ördek g*tlü...donanımı bilmiyorum muhtemelen authentique.120bini geçmiş, fiyat 23.5 (ama hiç lpg takılmamış) bu alıcı için normal sayılan iyi bir fiyat.
    Anadoluda özellikle ilçelerde biraz yükseliyor. Satarken Hasar kaydını komple düşmezler.

• unutuldum galıba

• merhaba
    2007 ford focus ghia 1.6 16v 115hp benzinli sedan 55.500 kmde yetkili servis bakımlı değişen yok sağ arka kapı ve sağ arka çamurlukta ve kısmi ôn arka tamponda çizik boyası var.lpg takılmamış.ne kadar eder? Teşekkurler.

• 2012 linea active plus var.34.000 kmde çelik jant/sis farı/park sensörü/ön kol dayama esktrası var.3 parça değişen 3 parça boya var (arka tampon boyası hariç diğerleri serviste).
    Temmuz ayında 32.000 Tl gibi bir rakama satmayı düşünüyoruz.İkinci el piyasasına göre rahat satılması lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 19 Haziran 2015; 18:21:41 >
  • quote:

quote:

Octavia bakın derim.

• 2000 model 200 bin kmye ulasmis astra, focus vs. benzin+lpg alinir mi?
    yoksa daha yeni model fakat daha kalitesiz araclara mi bakilmali 21 bin tlye?

• blacksea533 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2007 sonrası DSGler alerji yapıyor. Araç güzel ama otm. olarak klasman dışı...

• quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

merhaba
    2007 ford focus ghia 1.6 16v 115hp benzinli sedan 55.500 kmde yetkili servis bakımlı değişen yok sağ arka kapı ve sağ arka çamurlukta ve kısmi ôn arka tamponda çizik boyası var.lpg takılmamış.ne kadar eder? Teşekkurler.

Hocam birebir fiyat biçmek zor çünkü böyle düşük km evlere şenlik, Ghia da cabası. 33.5u kafadan var, hatta 34 ve birazcık üstü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Petrikan

unutuldum galıba

Cevap yazdım diye yanlış hatırlıyorum sanırım.
    13Linea a.plus düşük kmler 2.elde şu an yığılı ama kolay satılmayacak anlamına gelmiyor. En az 33-33.5dan desturu var gerisi sana kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

2012 linea active plus var.34.000 kmde çelik jant/sis farı/park sensörü/ön kol dayama esktrası var.3 parça değişen 3 parça boya var (arka tampon boyası hariç diğerleri serviste).
    Temmuz ayında 32.000 Tl gibi bir rakama satmayı düşünüyoruz.İkinci el piyasasına göre rahat satılması lazım?

Hocam bir üstte yazdım. İnanılmaz yığılı piyasa az kullanılmış temiz Lineayla. Arzdan çok talep sözkonusu, sanırım sizn de m.jet temmuz ortası ekstralarıyla 32 yapabilir çünkü paranın değeri düşecek ama şu an 2013ler maks. 34-34.5 yapıyor ki km.leri 20bini bile geçmiyor...O hasar olmayavereydi keşke

• 2011 1.4 tsi b7 passat takribi 30-80,000 km de comfortline
    2011 1.6 tdi b7 passat takribi 30-80,000 km de trend-comfortline

ne kadara alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

2012 linea active plus var.34.000 kmde çelik jant/sis farı/park sensörü/ön kol dayama esktrası var.3 parça değişen 3 parça boya var (arka tampon boyası hariç diğerleri serviste).

Hocam bir üstte yazdım. İnanılmaz yığılı piyasa az kullanılmış temiz Lineayla. Arzdan çok talep sözkonusu, sanırım sizn de m.jet temmuz ortası ekstralarıyla 32 yapabilir çünkü paranın değeri düşecek ama şu an 2013ler maks. 34-34.5 yapıyor ki km.leri 20bini bile geçmiyor...O hasar olmayavereydi keşke

Kazalı resimleriyle birlikte koyacağım zaten.Kazalı resmin görseniz bu kadar değişen nasıl oldu inanamazsınız.Serviste kaskodan yaptırdık.En kötü ihtimal bin yada ikibin lira düşüğüne gider.
    Dediginiz gibi birde piyasada çok linea var.Ayrıca bir çoğu filo aracı.32 bin tlden ilan açacağız zaten.Pazarlıkla felan düşeriz olmadı biraz ne yapalım.Bizle birlikte astra/jetta alanlar ya karına yada
    aldıkları fiyata sattılar.Biz onlara bakarak zarardayız.

• polo 1.6 tdi comfort 2010+ veya fiesta 1.6 tdci titanium x bakıyorum hocam ,35k nakitim var sizce bu iş olur mu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.