Şimdi Ara

2.EL PAZARI - İCRALIK ARAÇ İNCELEME (UYAP ihale) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.061
Cevap
100
Favori
80.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cebrail hocam , ilk sahibinden 2013 model citroen C4 Exclusive cam tavanlı, 55.000 km'de,yetkili servis bakımlı herhangi bir değişen boya bulunmayan aracın satış ederi ve yorumunuz nedir?
    İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhye

Cebrail hocam , ilk sahibinden 2013 model citroen C4 Exclusive cam tavanlı, 55.000 km'de,yetkili servis bakımlı herhangi bir değişen boya bulunmayan aracın satış ederi ve yorumunuz nedir?

Öncelikle o cam tavan yaz sıcağında adamı canından bezdiriyor, nasıl katlanıyorsunuz?

Arkadaşlara sordurduğum kadarıyla 50bin km altı, temizliğine göre 59.5-63 civarında gidiyor. İst. galericileri 58- 59 veriyor. Önceden de dediğim gibi, dizel dahi olsa İst. dışı gideri yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

Orijinalden alıntı: rhye

Cebrail hocam , ilk sahibinden 2013 model citroen C4 Exclusive cam tavanlı, 55.000 km'de,yetkili servis bakımlı herhangi bir değişen boya bulunmayan aracın satış ederi ve yorumunuz nedir?

Öncelikle o cam tavan yaz sıcağında adamı canından bezdiriyor, nasıl katlanıyorsunuz?

Arkadaşlara sordurduğum kadarıyla 50bin km altı, temizliğine göre 59.5-63 civarında gidiyor. İst. galericileri 58- 59 veriyor. Önceden de dediğim gibi, dizel dahi olsa İst. dışı gideri yavaş.

Cam tavan çok ferah gösteriyor aracın içini. Yazın perdesini açmıyorum haliyle, aracın klimasınında maşallahı var, sıcaktan bunalma gibi bir problem olmuyor.
    Aslında sınıfında bu fiyatlarda yakıtı konforu sürüşü çok başarılı çok dolu bir araç. Değiştirmeyi düşünmemin sebebi kısmetse premium d ve ya e sınıfına geçmek.
    Geçemezsem zaten C4'le devam.

• Bir araçla ilgileniyorum ama ilan var sadece ortada, araç için bugün 3 defa aradım sahibi açmadı. Focus 2006 model LPG li, yalnız aklıma takılan ilanda aracın motoru için %73 çıktı yazmışlar, ne dersiniz üstüne düşmeye değer mi? Değer olarak 2006 model benzinli araç için nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

Bir araçla ilgileniyorum ama ilan var sadece ortada, araç için bugün 3 defa aradım sahibi açmadı. Focus 2006 model LPG li, yalnız aklıma takılan ilanda aracın motoru için %73 çıktı yazmışlar, ne dersiniz üstüne düşmeye değer mi? Değer olarak 2006 model benzinli araç için nasıldır?

9 yaşında araç muhtemelen 150bini geçirmiştir, motorun üfürmesi normal. LPGyi ne zaman taktırmış? kaç km yapmış o önemli dostum.
    Üreten adamlar nereden bilsin bizim yıllarca lpg bağlayacağımızı? Bildiğim kadarıyla Focusların sübap yatakları düşük mukavemetli pik döküm (çelikle değişmesi lazım) onların sübaplarla beraber değişmesi gerekiyor. Yaptırdığın yere bağlı kafadan 1500 TL.
    Ayrıca eski fordların hafif bir su kaynatma, yatak çatlatma olayı da var diye biliyorum ( genelde mondeolarda)
    Ucuz alıyorum derken aradaki farkı sanayide yeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 17 Haziran 2015; 20:27:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

cembrail hocam 20 bine aile arabası ne önerirsin?
    200 bin kmdeki astra g ler, civicler alınır mı? yoksa başa bela mı olur?

Bana kalırsa fiat marea iyi bir seçim olur. Konforlu tam bir aile aracı. Piyasasıda fazla yoktur. 15-16 bine düzgün bulabilirsiniz

arkadaşımda var. tavsiye etmiyor. konforu, gidişi vs. çok iyi ancak arkadaşım lpgde sorun yaşıyor. araba stop edip duruyor gazdayken ve sanırım biraz fazla (40-45 kuruş) yakıyor. bende ondan dolayı çekinceliyim.

4 sene kullanmış biri olarak söylüyorum, konfor çok iyi fakat motor yaktığını korumuyor üstelik 103hp, 120 falan olsa tamam derimde bence alma focusa falan bak derim parça ucuzluğu, lpg uyumu falan mareaya göre çok çok iyidir.

ya da megane 1 RXT olabilir, motor lpg uyumu falan şahane ayrıca yakıt lpg ile şehir içi 30 Kr uzun yolda da çok düşüyor, LPG 2.1 TL iken 16kr yaktı uzun yolda

hocam
    focus olsun megane olsun 20 bine kadar yok gibi olanların da kmsi +200 bin.
    başıma dert almayayım? kmler çekindiriyor beni.

• Ben de bir araba sorayım o halde. 2004 model clio hacthback temiz kazası yok ufak tefek boyası var. Motorunu bilmiyorum ama km si 89000 de. 18000 lira dedi. Tanıdık bir arkadaş. Malum sitede kafam karıştı. 25000 Yazan Da Var 17000 yazan da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shario -- 17 Haziran 2015; 20:51:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Hocam bilemedim şimdi, araç da başka bir şehirde ben de 1 aydır falan temiz çok şişirilmemiş bir araç aradığımdan bunu bulunca detayları öğrenmek istedim. 1 buçuk yıldır biniyorlarmış, motorda benim farkettiğim bir sıkıntı yok ama kısmen çizikler var başka şehirden geleceksen bil ben zan altında kalmayayım dedi satıcı. Açıkcası telefonda biraz mırın kırın ettim ama çizikler çok önemli değil benim için, siyah araba elbet olacak. Motor durumu için yorumuz nedir, %73 çıkan bir araç yağ yakıyor mudur? Biraz meşgul edeceğim sizi ama araç linkini mesaj kutunuza gönderiyorum, konuyu da meşgul etmek istemem. Fikir verirseniz de memnun olurum, zamanım yok derseniz de canınız sağolsun.
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum. Para değerini n cok hizli oldűğü bir zamanda bilgilendirme yapmak cok zor is.

Hakikaten isler kotuye giderse herkes borcunu odemek icin nakite gececek. Ancak boyle bir durum emaresi yok. Sadece isler duruk.

• cebrail bey lancia delta 1.6 dizel otomatik 55 binde 46 bin tl verilir mi sizce ilerde satilmasi falan zor olur mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

cembrail hocam 20 bine aile arabası ne önerirsin?
    200 bin kmdeki astra g ler, civicler alınır mı? yoksa başa bela mı olur?

Bana kalırsa fiat marea iyi bir seçim olur. Konforlu tam bir aile aracı. Piyasasıda fazla yoktur. 15-16 bine düzgün bulabilirsiniz

arkadaşımda var. tavsiye etmiyor. konforu, gidişi vs. çok iyi ancak arkadaşım lpgde sorun yaşıyor. araba stop edip duruyor gazdayken ve sanırım biraz fazla (40-45 kuruş) yakıyor. bende ondan dolayı çekinceliyim.

4 sene kullanmış biri olarak söylüyorum, konfor çok iyi fakat motor yaktığını korumuyor üstelik 103hp, 120 falan olsa tamam derimde bence alma focusa falan bak derim parça ucuzluğu, lpg uyumu falan mareaya göre çok çok iyidir.

ya da megane 1 RXT olabilir, motor lpg uyumu falan şahane ayrıca yakıt lpg ile şehir içi 30 Kr uzun yolda da çok düşüyor, LPG 2.1 TL iken 16kr yaktı uzun yolda

hocam
    focus olsun megane olsun 20 bine kadar yok gibi olanların da kmsi +200 bin.
    başıma dert almayayım? kmler çekindiriyor beni.

Eğer düzgün kullanıldıysa 200 bin normal sayılır bence, 6 sene önce megane 1 aldık 100 bin km 19 bine boyasız kazasız bugün 170 binde bugüne kadar triger, akü, ön takım dışında masraf açmadı yani korkmayın servise gösterin içinize sinerse alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

Selamlar hocam,
    93 model toros var elimizde, 95000 km, kazasi, degisen, boyasi yok. 2017 ye kadar muayenesi var. Ne kadar yapar sizce?
    Edit: bagaji buyuk olanlardan degil, sedan tipteki

Cebrail hocam, diger araclarin yaninda sonuk kaliyir bizimkisi biliyirum ama kaca gider sizce

• Dostum geçen gün de gördüm sanırsam sendin.
    Lancia'nın Türkiye ve Avrupadan çekilmesi vatandaş üzerinde olumsuz bir etki yarattı ama Chevrolet gibi büsbütün öksüz kalmadı, Fiat hertürlü desteği sağlıyor Birmotla.
    Lancialar hakkında olumsuz şeyler çok duydum ama hiçbirine inanasım gelmiyor. 800 tane araba satılmış 8000 bin tane olumsuz yorum biraz uydurma gibi.

Selectronic: Robotize otm. viteslerden özellikle eski M/MTden pek hazetmemiş biri olarak seni uyarmak durumundayım, bazı yönlerine alışmak zor. Buradaki yazıya bak istersen:
    otomobilmuhendisi.blogspot.com.tr
    Lancia Delta 1.6 Multijet Selectronic
    http://otomobilmuhendisi.blogspot.com.tr/2014/05/lancia-delta-16-multijet-selectronic.html?m=1

Gelelim 2.ele; Lancia, Chev. gibi değer kaybetmedi doğru çünkü o kadar çok asla satmadı.
    Fiat'ın TRdeki pazarlama hatası biraz lüks araç olarak tanıtmasıydı, vatandaşın Tofaştan canı öyle sıkılmış ki zaten Fiat gene süslü püslü birşey yapıp bizi kandıracak oldu... Değer kaybeder mi? Satarken tabii ki de evet ama bu araçların değeri kullanıcısının romantizmi ile ilgilidir. Tıpkı eski A.Romeolar gibi düşün, sanayide herkes bunların elek. sorunlarından yaka silkmiştir ama paran olsa alırmısın deseler içleri geçer çünkü bu zarif araçlara karşı duyulan romantik bir heves var. Ben de ilk jen. S60, saab 9-3 ya da Rover 75 gördüm mü yolda içimden geçer keşke bnmde olsaydı diye. Lanet olsun alır son vidası düşene kadar sürerim değer kaybederse kaybetsin sürüden ayrılmak gerek bazen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C E B R A I L -- 18 Haziran 2015; 11:08:37 >

• juke sero kullanıcısına yanıt
    Siyasete girmek istemiyorum uyarı puanım düşüveriyor ama bu durgunluk, fırtına öncesine işaret değildir umarım.
    Şu an Ramazan rehaveti çökecek ama zaten piyasada yaprak kıpırdamayan gün çok oluyordu.
    Vatandaş fırsat görüp çok cabuk nakitini elden çıkardı ben de anlamadım bu sabırsızlığı.

Krediyle Ucuz nakit satın almak kolaylaştı ama unutmayın ki enflasyon canavarını faiz besler...

• quote:

quote:

Selamlar hocam,
    93 model toros var elimizde, 95000 km, kazasi, degisen, boyasi yok. 2017 ye kadar muayenesi var. Ne kadar yapar sizce?

Cebrail hocam, diger araclarin yaninda sonuk kaliyir bizimkisi biliyirum ama kaca gider sizce

Hocam ben bunun yaşta kazasız değişensiz boyasız Toros görmedim, hele ki km oynanmamış imkansız gbi geliyor. Değer biçmek imkansız

Yrn arkadaşlra sorayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

quote:

Selamlar hocam,

Hocam ben bunun yaşta kazasız değişensiz boyasız Toros görmedim, hele ki km oynanmamış imkansız gbi geliyor. Değer biçmek imkansız

Yrn arkadaşlra sorayım.

Aynen dedigim gibi hocam km de oynama yok, son 5 yildir haftada 2-3 kez filan biniliyor arabaya, babam emekli benim de ehliyet yeni olunca kullanan olmuyor

• C E B R A İ L üstad Focustan vazgeçtim 2012 model Astra 1.6 Essentia beyaz renk 38.000 TL değişen boya yok son fiyat verdi araç 23.500 de.

Focus 2010 model 35000 deydi değişen boya yok 37.500 son fiyat.

2 yaş üstü astraya yöneldim ne diyorsunuz.
  • CEBRAİL üstadım, 2004 model clio hacthback temiz kazası yok. Ufak tefek boyası var. Motorunu bilmiyorum ama km si 89000 de ve çok temiz olduğunu söylüyor arkadaş. 18000 lira dedi. Tanıdık bir arkadaş aynı yerde çalışıyoruz çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Fiyat önce pahalı geldi ama sonra malum siteden bakınca kafam karıştı. 25000 Yazan da Var 17000 yazan da var. Hangisi doğru acaba, yüksek mi düşük mü anlamadım gitti. Yardımcı olmanız mümkün mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: getbusy06

piyasadan haberdar olan arkadaslar benm aracın su ankı fiyatını soylerlerse bende model yukseltmem ıcın ona gore butcemı ayarlayım.. 2009 bordo linea 1.3 multijet 117.000 kmde, 2011 den beri bizde, değişen yada boyanan parca yok, 2011 ekimde doluda kaldı dolu izlerini kaskodan yaptırdım 1450 tl lık hasar kaydı carpma die gozukuyor ( bu arada sms sorgusundaki carpma ifadesini değştirilebilr miyiz dolu hasarı dıe) mal bu sizce ne eder?

hocam görüşünüzü bildirirseniz çok sevinirim. bu arada araç active plus
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce55

C E B R A İ L üstad Focustan vazgeçtim 2012 model Astra 1.6 Essentia beyaz renk 38.000 TL değişen boya yok son fiyat verdi araç 23.500 de.

Focus 2010 model 35000 deydi değişen boya yok 37.500 son fiyat.

2 yaş üstü astraya yöneldim ne diyorsunuz.

H kasa hb. Tutulan renk. Kmsine göre fiyat iyi gibi (eğer temizse). yakışı karışık 8.5-9 ltye çıkabiliyor. LPGsi yoksa taktırmanız gerekecek ama unutmayın euro5 16valveli motor bu. Sübapları (valf) tıpkı ozamanki Chevroletler gibi magnezyum alaşımlı bunun hertürlü lpg kitiyle sibop değişimi riski var dostum unutma. Cruzelar 60-70bine kadar tık demiyor ama Astra Hlerde 50binde değişim duydum. Satan adama ağla, biraz bir güzellik daha yapsın. 2010 Fordlarda bu tip problemler pek yok. O yüzden fiyat azcık yüksek.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.